Labas mielosios mamytes ir teveliai,
Noriu pasidalinti savo patyrimu apie krikstynu organizavima "Satiju dvare". Aprasysiu visa situacija detaliai, o jau jums spresti ar verta gadinti savo nervus ir patiketi sventes organizavima tokiems aplaidiems "dvariskiams"...
Iki krikstynu sventes likus bent trim savaitem nuvaziavome i vieta, apsidaireme, aptareme meniu. Sutarem kad galutinai meniu suderinsim e pastu. Meniu taiseme du kartus (susirasinejau su pardavimu vadybininke Lina Bittins). Sutareme kad ir torta leis atsivezti is anksto ...
Paskutine savaite pries svente, sveciu gretos sumazejo 2 zmonemis (nuo 19 iki 17), tad antradieni pameginau su p.Lina susisiekti kad sumazintu uzkandziu kieki.. mums nesinorejo daug maisto tempt namo ir ji dar savaite valgyt... Deja, Lina atsiliepe gal i antra mano skambuti .. pasake, kad visa diena bus kitame mieste ir pataisyta meniu atsius tik vakare..deja meniu nesulaukiau iki ketvirtadienio. skambinau dar karta..neatsako.. tada penktadieni nuo ryto skambinau 2 kartus...bet vis neatsako.. ir Neperskambina!!! Na, masciau, kad blogiausiu atveju paliks platesni meniu... bet sirdyje ne visai ramu... tad penktadieni 20.30 val paskambinu dar karta. atsiliepia... ir sako: as pataisyta meniu issiunciau matyt kitam uzsakovui,..jis man atsake kad ju zmoniu skaicius nesikeicia..pamaniau kazka sumaisiau.. o tai kas jus tokia busit?? Aiskinu is naujo, kad sutarem meniu 05.14 dienai, 16 valandai, kad telefonu aptarem jog kriksto mama atves torta diena pries svente...
Tada vadybininke Lina manes praso atsiusti senus jos man rasytus laiskus..ir gavusi perskambina..esa yra apipilta saltu vandeniu!! Jusu svente rytoj!! Bet jus nei uzstato mums nepalikot..mes virtuvei uzsakymo nesam pateike...
Galit isivaizduot mano savijauta 22 val vakaro , sventes isvakarese??? Kai suzinojau, kad atvyke su sveciais butume rade tuscius stalus ar net kita svente musu sutartoje vietoje, nusviro rankos...
Musu sventes samata butu gerokai virsijus 2000Lt, bet jiems turbut tai per menka suma del kurios verta stengtis... Isgirdome netgi kaltinimu, esa mes nesumokejome jiems uzstato.. o kad gi jo is musu niekas neprase!!! Pavyzdziui dukros krikstynas mes sventeme Porto Fino, ir uzstato is musu nereikalavo.. is kur zmogus gali numatyt ju vidaus taisykles??? Jokio atsiprasymo neisgirdome...
Patikekit tokiems aplaidiems ir be atsakomybes zmonems tikrai nesinori duoti uzdirbti...be to, ar jie moketu deramai pasirupintu sventes sveciais irgi abejotinas reikalas...
Sventine nuotaika sukurti ir gerai jaustis mums padejo Europos viesbucio Santakos filialo kolektyvas. Didelis aciu jiems!!
Labai labai gaila, kad Jums taip nutiko. Taciau labai gerai, kad Jus pasidalinote su kitais. As is savo patirties galiu pasakyti, kad Satiju dvaras labai suprastejes, mano draugei jie pazadejo kita diena paskambinti del dukrytes gimtadienio (taip pat 05.14) tai vietoj kitos dienos pasuko po savaites, sako PAMIRSAU
Zodziu vieta, aplinka grazi, bet aptarnavimas tai siaubas...