Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų šventimas Kaune ir jo apylinkėse

Galvojau ir as dayti namie, atvaziuotu padeti man mama, ir uosviene atvaziuotu jei tik paprasyciau....bet....ai su puodeliais lakstyti tai as jau nenoriu....
Dar variantas pasisamdyti tokia moteriske kuri visa maista atveza paruosta ir stala padengia (tetis darbe jubilieju dare-tai net savus indus siule)...bet vis tiek.....namuose vargas vargelis....
Bet dar variantas po pietu pasisedejimo vakare namuose kava,arbata - tortas....zibintu pora galvoju paleisti su palinkejimais.......
bet is tikro tai noreciau kur nors kur grazi aplinka.......
GAL KURI MAMYTE PASIDALINS ISPUDZIAIS - SVENTET KOKIOJ SODYBOJ NETOLI KAUNO?
ARBA GAL YRA DVARIUKAS KOKS ....OJ KAIP NORECIAU GERO ORO IR LAUKE thumbup.gif
nu zmoniu pas mus tai kaip krikstynoms ne mazai apie 18-19gaunasi
Atsakyti
Labas mielosios mamytes ir teveliai,

Noriu pasidalinti savo patyrimu apie krikstynu organizavima "Satiju dvare". Aprasysiu visa situacija detaliai, o jau jums spresti ar verta gadinti savo nervus ir patiketi sventes organizavima tokiems aplaidiems "dvariskiams"...

Iki krikstynu sventes likus bent trim savaitem nuvaziavome i vieta, apsidaireme, aptareme meniu. Sutarem kad galutinai meniu suderinsim e pastu. Meniu taiseme du kartus (susirasinejau su pardavimu vadybininke Lina Bittins). Sutareme kad ir torta leis atsivezti is anksto ...
Paskutine savaite pries svente, sveciu gretos sumazejo 2 zmonemis (nuo 19 iki 17), tad antradieni pameginau su p.Lina susisiekti kad sumazintu uzkandziu kieki.. mums nesinorejo daug maisto tempt namo ir ji dar savaite valgyt... Deja, Lina atsiliepe gal i antra mano skambuti .. pasake, kad visa diena bus kitame mieste ir pataisyta meniu atsius tik vakare..deja meniu nesulaukiau iki ketvirtadienio. skambinau dar karta..neatsako.. tada penktadieni nuo ryto skambinau 2 kartus...bet vis neatsako.. ir Neperskambina!!! Na, masciau, kad blogiausiu atveju paliks platesni meniu... bet sirdyje ne visai ramu... tad penktadieni 20.30 val paskambinu dar karta. atsiliepia... ir sako: as pataisyta meniu issiunciau matyt kitam uzsakovui,..jis man atsake kad ju zmoniu skaicius nesikeicia..pamaniau kazka sumaisiau.. o tai kas jus tokia busit?? Aiskinu is naujo, kad sutarem meniu 05.14 dienai, 16 valandai, kad telefonu aptarem jog kriksto mama atves torta diena pries svente...
Tada vadybininke Lina manes praso atsiusti senus jos man rasytus laiskus..ir gavusi perskambina..esa yra apipilta saltu vandeniu!! Jusu svente rytoj!! Bet jus nei uzstato mums nepalikot..mes virtuvei uzsakymo nesam pateike...
Galit isivaizduot mano savijauta 22 val vakaro , sventes isvakarese??? Kai suzinojau, kad atvyke su sveciais butume rade tuscius stalus ar net kita svente musu sutartoje vietoje, nusviro rankos...
Musu sventes samata butu gerokai virsijus 2000Lt, bet jiems turbut tai per menka suma del kurios verta stengtis... Isgirdome netgi kaltinimu, esa mes nesumokejome jiems uzstato.. o kad gi jo is musu niekas neprase!!! Pavyzdziui dukros krikstynas mes sventeme Porto Fino, ir uzstato is musu nereikalavo.. is kur zmogus gali numatyt ju vidaus taisykles??? Jokio atsiprasymo neisgirdome...
Patikekit tokiems aplaidiems ir be atsakomybes zmonems tikrai nesinori duoti uzdirbti...be to, ar jie moketu deramai pasirupintu sventes sveciais irgi abejotinas reikalas...
Sventine nuotaika sukurti ir gerai jaustis mums padejo Europos viesbucio Santakos filialo kolektyvas. Didelis aciu jiems!!
Atsakyti
QUOTE(zuikiausia @ 2011 05 15, 13:42)

Noriu pasidalinti savo patyrimu apie krikstynu organizavima "Satiju dvare". Aprasysiu visa situacija detaliai, o jau jums spresti ar verta gadinti savo nervus ir patiketi sventes organizavima tokiems aplaidiems "dvariskiams"...

Iki krikstynu sventes likus bent trim savaitem nuvaziavome i vieta, apsidaireme, aptareme meniu. Sutarem kad galutinai meniu suderinsim e pastu. Meniu taiseme du kartus (susirasinejau su pardavimu vadybininke Lina Bittins). Sutareme kad ir torta leis atsivezti is anksto ...
Paskutine savaite  pries svente,  sveciu gretos sumazejo 2 zmonemis (nuo 19 iki 17), tad antradieni pameginau su p.Lina susisiekti kad sumazintu uzkandziu kieki.. mums nesinorejo daug maisto tempt namo ir ji dar savaite valgyt... Deja, Lina atsiliepe gal i antra mano skambuti .. pasake, kad visa diena bus kitame mieste ir pataisyta meniu atsius tik vakare..deja meniu nesulaukiau iki ketvirtadienio. skambinau dar karta..neatsako.. tada penktadieni nuo ryto skambinau 2 kartus...bet vis neatsako.. ir Neperskambina!!! Na, masciau, kad blogiausiu atveju paliks platesni meniu... bet sirdyje ne visai ramu... tad penktadieni 20.30 val paskambinu dar karta. atsiliepia... ir sako: as pataisyta meniu issiunciau matyt kitam uzsakovui,..jis man atsake kad ju zmoniu skaicius nesikeicia..pamaniau kazka sumaisiau.. o tai kas jus tokia busit?? Aiskinu is naujo, kad sutarem meniu 05.14 dienai, 16 valandai, kad telefonu aptarem jog kriksto mama atves torta diena pries svente...
Tada vadybininke Lina manes praso atsiusti senus jos man rasytus laiskus..ir gavusi perskambina..esa yra apipilta saltu vandeniu!! Jusu svente rytoj!! Bet jus nei uzstato mums nepalikot..mes virtuvei uzsakymo nesam pateike...
Galit isivaizduot mano savijauta 22 val vakaro , sventes isvakarese??? Kai suzinojau, kad atvyke su sveciais butume rade tuscius stalus ar net kita svente musu sutartoje vietoje, nusviro rankos...
Musu sventes samata butu gerokai virsijus 2000Lt, bet jiems turbut tai per menka suma del kurios verta stengtis... Isgirdome netgi kaltinimu, esa mes nesumokejome jiems uzstato.. o kad gi jo is musu niekas neprase!!! Pavyzdziui dukros krikstynas mes sventeme Porto Fino, ir uzstato is musu nereikalavo.. is kur zmogus gali numatyt ju vidaus taisykles??? Jokio atsiprasymo neisgirdome...
Patikekit tokiems aplaidiems ir be atsakomybes zmonems tikrai nesinori duoti uzdirbti...be to, ar jie moketu deramai pasirupintu sventes sveciais irgi abejotinas reikalas...
Sventine nuotaika sukurti ir gerai jaustis mums padejo Europos viesbucio Santakos filialo kolektyvas. Didelis aciu jiems!!

Labai labai gaila, kad Jums taip nutiko. Taciau labai gerai, kad Jus pasidalinote su kitais. As is savo patirties galiu pasakyti, kad Satiju dvaras labai suprastejes, mano draugei jie pazadejo kita diena paskambinti del dukrytes gimtadienio (taip pat 05.14) tai vietoj kitos dienos pasuko po savaites, sako PAMIRSAU doh.gif Gerai, kad ji nelauke to skambucio ir susiplanavo kitur thumbup.gif Zodziu vieta, aplinka grazi, bet aptarnavimas tai siaubas...
Atsakyti
QUOTE(zuikiausia @ 2011 05 15, 15:42)

QUOTE(giedrrre @ 2011 05 15, 20:05)

O as zinokit pareiksiu visiskai priesinga nuomone. Vakar Satiju dvare atsventem dukrytes krikstynas, viskas puiku, nerealu, aptarnavimas superinis, maistas skanus, visi liko patenkinti. Uzstata mes buvom palike gal kovo men., tada kai pasirasem sutartele, meniu pradejau derinti likus kazkur 10 dienu iki krikstynu.
Pradzioj buvom sutare, kad padnegs staliukus bendram restorane, jei geras oras tada terasoj. Sventes ryta sulaukiau skambucio is dvaro, sako yra laisva banketine sale, gal vis tik jums padengti atskirai, kad butu tik jusu viena erdve. Paklausiau kiek man tai kainuos, sako nieko bigsmile.gif
Zodziu, mano atsiliepimai apie Satiju dvara tik patys geriausi. 100 proc ir kita karta ten grizciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2011 05 15, 18:21)
O as zinokit pareiksiu visiskai priesinga nuomone. Vakar Satiju dvare atsventem dukrytes krikstynas, viskas puiku, nerealu, aptarnavimas superinis, maistas skanus, visi liko patenkinti. Uzstata mes buvom palike gal kovo men., tada kai pasirasem sutartele, meniu pradejau derinti likus kazkur 10 dienu iki krikstynu.
Pradzioj buvom sutare, kad padnegs staliukus bendram restorane, jei geras oras tada terasoj. Sventes ryta sulaukiau skambucio is dvaro, sako yra laisva banketine sale, gal vis tik jums padengti atskirai, kad butu tik jusu viena erdve. Paklausiau kiek man tai kainuos, sako nieko  bigsmile.gif 
Zodziu, mano atsiliepimai apie Satiju dvara tik patys geriausi. 100 proc ir kita karta ten grizciau  smile.gif

Nu gi negali visiems nesisekti biggrin.gif Buna ir tu laiminguju biggrin.gif Super, kad jums viskas praejo fainai. thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamos,

norejau paklausti gal kas sventete krikstynas ar kokia kita svente jachtklube, ten dabar kaip supratau atsinaujines tas restoranas ir priklauso tam paciam tinklui kaip ir miesto sodas.
kazin kaip ten su vaikais mazais? ar yra jiems uzsiemimu? Ju tinklalapyje raso kad rengia ir pazaislio parke kazkur gamtoje balius. Idomu kaip ten viskas jei geras oras visai smagu ir gamtoje butu.
Atsakyti
uzsisakem berneliu uzeigoje, Silainiuose. II a. mini salyte yra, na pas mus max 12 zmoniu bus, patiko , kad uzdara vaiku nereikes ganyt ir siaip privaciau. maciau balkonas yra. tikiuosi maistas skanus bus. O jie banketams taiko nuolaidas su ju kortele?
Atsakyti
Labukas na mes planuojame svesti krikstynas Kapitoniskiu sodyboje, salia Rumsiskiu, turetu buti smagu 4u.gif jei kam idomu tai yra ir ju internetine svetaine thumbup.gif
Atsakyti
Labas, aš su šviečiais įspūdžiais. Šventėme Bajorkiemyje. Esu labai nusivylus personalu. Atvažiavus tartis, vadybininkė užrezervavo salę (tai buvo mėnesis prieš), ir pasake atvažiuot prieš savaitę, suderint meniu ir užstatą palikt. Atvažiavom prieš savaitę, atėjo kita vadybininkė, kuri nelabai ką žinojo, tik rado užrezervuotą salę, negalėjo patart nei maisto klausimu (kiek imti užkandžių kad netrūktų ir daug namo nereiktų vežti) kokius karštus geriau imt, kokius ir kiek gėrimų (pasakė, aš negeriu tai nežinau doh.gif ), visiškai nieko. Užstatą palikom. Sutarėm kad sutartai valandai lauks ant stalo karšti, o užkandžiai bus po to tik šiaip. Vnžo taip man atrodė geriau, nes atvažiuot turėjom po kelionės, visi alkani. Meniu derinau kelis kartus, nes ji manęs neįspėjo del porcijų derinimo (į lėkštas pasirodo gali dėti dvi arba ketuias porcijas, tai stalui turi būt lyginis skaičius vieno rūšies užkandžio), derinom, perderinom, galiausiai kažkas iš vadybos parašė laišką. Susiderinom. Atvžiavus karštų nebuvo, aišku, ant stalo trūko gėrimų tiek alkoholinių, tiek gaiviųjų (paaiųkino, ąsočių nėra - nesuprantu, tai juos gal ir rezervuot reikėjo, ne tik pačius gėrimus??). Tai pradėjom nuo šaltų, kaip įprasta, nes nesakysiu žmonėms gi - palaukit nevalgykit.. Atėjo klaust kada karštus - sakau tai jau kaip ir užkandom, galit nešt. Teko gerokai laukt. Lėkščių po šalto nenunešė - nei žmonių lėkščių, nei užkandžių - teko eit ieškot padavėjo ir paprašyt kad nuneštų. Pradėjom patys nuiminėt, dėjom ant kito stalo (tipo saldus ten turėjo būt), tai atėjęs nuo stalo bendro paėmė, o tas paliko. Gale paklausiau ar gali supakuoti likusius užkandžius - pasakė prašom dežutės, pakuokitės pati. Dar taip nemačius... Be to su Mega kortele minėjo jog bus dvidešimteis procentų nuolaida - bet gavos tikrai daug mažiau, dabar gailiuosi kad čekio ten nuoširdžiai nepastudijavau ir nesuskaičiavau visko, bet prie svečių kažkaip nepatogu. Maistas - priekaištų neturiu, tikrai buvo skanus ir visiems patiko. Stalas papuoštas gyvų gėlių puošte ir suplyšusia staltiese... Nežinau, lyg ir gerai, bet negerai.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2011 05 22, 14:17)
Labas, aš su šviečiais įspūdžiais. Šventėme Bajorkiemyje. Esu labai nusivylus personalu. Atvažiavus tartis, vadybininkė užrezervavo salę (tai buvo mėnesis prieš), ir pasake atvažiuot prieš savaitę, suderint meniu ir užstatą palikt. Atvažiavom prieš savaitę, atėjo kita vadybininkė, kuri nelabai ką žinojo, tik rado užrezervuotą salę, negalėjo patart nei maisto klausimu (kiek imti užkandžių kad netrūktų ir daug namo nereiktų vežti) kokius karštus geriau imt, kokius ir kiek gėrimų (pasakė, aš negeriu tai nežinau  doh.gif ), visiškai nieko. Užstatą palikom. Sutarėm kad sutartai valandai lauks ant stalo karšti, o užkandžiai bus po to tik šiaip. Vnžo taip man atrodė geriau, nes atvažiuot turėjom po kelionės, visi alkani. Meniu derinau kelis kartus, nes ji manęs neįspėjo del porcijų derinimo (į lėkštas pasirodo gali dėti dvi arba ketuias porcijas, tai stalui turi būt lyginis skaičius vieno rūšies užkandžio), derinom, perderinom, galiausiai kažkas iš vadybos parašė laišką.  Susiderinom. Atvžiavus karštų nebuvo, aišku, ant stalo trūko gėrimų tiek alkoholinių, tiek gaiviųjų (paaiųkino, ąsočių nėra - nesuprantu, tai juos gal ir rezervuot reikėjo, ne tik pačius gėrimus??). Tai pradėjom nuo šaltų, kaip įprasta, nes nesakysiu žmonėms  gi - palaukit nevalgykit.. Atėjo klaust kada karštus - sakau tai jau kaip ir užkandom, galit nešt. Teko gerokai laukt. Lėkščių po šalto nenunešė - nei žmonių lėkščių, nei užkandžių - teko eit ieškot padavėjo ir paprašyt kad nuneštų. Pradėjom patys nuiminėt, dėjom ant kito stalo (tipo saldus ten turėjo būt), tai atėjęs nuo stalo bendro paėmė, o tas paliko. Gale paklausiau ar gali supakuoti likusius užkandžius - pasakė prašom dežutės, pakuokitės pati. Dar taip nemačius... Be to su Mega kortele minėjo jog bus dvidešimteis procentų nuolaida - bet gavos tikrai daug mažiau, dabar gailiuosi kad čekio ten nuoširdžiai nepastudijavau ir nesuskaičiavau visko, bet prie svečių kažkaip nepatogu. Maistas - priekaištų neturiu, tikrai buvo skanus ir visiems patiko. Stalas papuoštas gyvų gėlių puošte ir suplyšusia staltiese... Nežinau, lyg ir gerai, bet negerai.

Liudna su tais berneliais sad.gif
Atsakyti
Sveikos,
Turiu klausimeli kokia jusu nuomone apie sfinksa ir kokios kainos zmogui?
Planuojame sunaus krikstynas rugpjucio 20d. skambinau jiems didele sale sake uzimta vestuvems, bet jie turi mazesne uzdara salyte talpinancia iki 27zm.,o pas mus kaip tik bus iki 20. Klausiau apie kainas,tai kviete atvaziuoti ir viska papasakos,apziuresim ir t.t.- zodziu per telefona nieko aiskaus nepasake.Beje,minejo,jog avansa reikia moketi.gal zinote koki procenta nuo sumos ar kaip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramaskiukas @ 2011 05 23, 12:15)
Sveikos,
Turiu klausimeli kokia jusu nuomone apie sfinksa ir kokios kainos  zmogui?
Planuojame sunaus krikstynas rugpjucio 20d. skambinau jiems didele sale sake uzimta vestuvems, bet jie turi mazesne uzdara salyte talpinancia iki 27zm.,o pas mus kaip tik bus iki 20. Klausiau apie kainas,tai kviete atvaziuoti ir viska papasakos,apziuresim ir t.t.- zodziu per telefona nieko aiskaus nepasake.Beje,minejo,jog avansa reikia moketi.gal zinote koki procenta nuo sumos ar kaip? ax.gif

Laba buvau Sfinkse pasiziureti ,nelabai man.Kaina apie 100 su gerimais zmogui.Konkreciai nederinau tik benrdros info buvau ir vaizdo,bet labiausia man patiko kad uz papuosta kede(ta prasme apvilkta baltai ir perrista kaspinu) po 10 lt paprase.Visur sake kad stalo papuosimas nemokamas ,o cia issiziojau,zoziu man tai ne kas,tamsu salei.Apvaziavau gal 5 kavines manau kad apsistosiu ties POMPEJA .Kaina zmogui 60 ,su gerimais 70.Kaip supratau jei kazkiek savo gerimu turesim tai labai nepriestaraus ,vaisius ir torta galim savo atsinest,padengs atskiroj salej antram aukste,jei geras oras ir noresim gali padengt terasoj.Zodziu manau ten ir rezervuosim.Labiausia patiko Gralis ,bet deja perbrangu ten su gerimais 140 lt zmogui iseina.tai va mergaites ,spreskit
Atsakyti