Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų šventimas Kaune ir jo apylinkėse

QUOTE(LukAdrija @ 2011 03 14, 15:49)
Aš vis dar svarstau, ar švęsti namuose, ar kokioj kavinėje...  g.gif  Namuose gal jaukiau ir pigiau gaunasi, bet visa ruoša grius ant mano pečių... sunku apsispręsti  g.gif

ziurint gal kiek zmoniu, namie gal kas padetu, bet as pati nenorejau namie, nors nedaug sveciu, bet vistiek reiketu su bliudais puodais lakstyt, plius 5 padyke vaikai, tai namie totalus bardakas butu smile.gif taip kad geriau kavine smile.gif
Atsakyti
Laba vakara mergaites smile.gif

noriu paklaust,gal kuri zinot koki nors restorana ar kavine,kur butu vaikam kur zaist,nu kazkas tokio kaip turi berneliu uzeiga silainiuose,toj Gertrudoj (ar koks ten vardas ax.gif ) mes planuojam rugsejo pradzioj,aisku dar toli,bet va jau domiuosi kur svesti rolleyes.gif nes siaip pirmoj vietoj ir yra tie berneliai,butent del tos aisksteles zaidimu vaikams, ir gal zinot ar galima ten nestis savo torta? ax.gif siuo metu esu ne lt,tai negaliu nuvaziuot ir pasiklaust unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(geeta @ 2011 03 18, 01:22)
Laba vakara mergaites  smile.gif

noriu paklaust,gal kuri zinot koki nors restorana ar kavine,kur butu vaikam kur zaist,nu kazkas tokio kaip turi berneliu uzeiga silainiuose,toj Gertrudoj (ar koks ten vardas  ax.gif ) mes planuojam rugsejo pradzioj,aisku dar toli,bet va jau domiuosi kur svesti  rolleyes.gif  nes siaip pirmoj vietoj ir yra tie berneliai,butent del tos aisksteles zaidimu vaikams, ir gal zinot ar galima ten nestis savo torta? ax.gif  siuo metu esu ne lt,tai negaliu nuvaziuot ir pasiklaust  unsure.gif

Giedrutes uzeigele smile.gif
as ten irgi planuoju del vaiku, nes kiek ziurejau jiems ten turetu but ka veikti, bet viska suzinosiu tik kita savaite, tai pasiklausinesiu ir cia brkstelsiu.
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2011 03 18, 12:01)
as  ten irgi planuoju del  vaiku, nes kiek ziurejau jiems ten turetu but ka veikti, bet viska suzinosiu tik kita savaite, tai pasiklausinesiu ir cia brkstelsiu.

buciau labai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2011 03 18, 12:01)
as  ten irgi planuoju del  vaiku, nes kiek ziurejau jiems ten turetu but ka veikti, bet viska suzinosiu tik kita savaite, tai pasiklausinesiu ir cia brkstelsiu.

Nenoriu peikti, bet ta vaikams zaidimu vieta toj Giedrutes uzeigelej tai siaubas, nueikit pasiziureti, ten toks vaizdas kokiu "gyviu" gali i namus parsinesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady-G* @ 2011 03 19, 15:29)
Nenoriu peikti, bet ta vaikams zaidimu vieta toj Giedrutes uzeigelej tai siaubas, nueikit pasiziureti, ten toks vaizdas kokiu "gyviu" gali i namus parsinesti  doh.gif

eik eik rimtai?
niu aisku. nueisiu ir viska issniukstinesiu
Atsakyti
niu siandien buvau toj Giedrutes uzeigelej, pasakysiu siaubas, o ne zaidimu kambarys......toj uzeigelej gan jauku, bet stalu nemazai, tad jei neimsi visos tos uzeigeles tai su tavim gali ir dar belenkiek zmoniu sedeti ir ka nors svesti, o sakau kai uzdege sviesa ir kai pamaciau ta zaidimu kambarys, niu atsiprasau, bet pas daug ka namie vaiku kambarys geriau atrodo nei ten, tikrai baisu leisti ten vaika ropinet, labai labai nucivyliau, teks ieskot kazko kitko sad.gif tik net neisivaizdyuoju kur.
Atsakyti
QUOTE(geeta @ 2011 03 18, 01:22)
Laba vakara mergaites  smile.gif

noriu paklaust,gal kuri zinot koki nors restorana ar kavine,kur butu vaikam kur zaist,nu kazkas tokio kaip turi berneliu uzeiga silainiuose,toj Gertrudoj (ar koks ten vardas  ax.gif ) mes planuojam rugsejo pradzioj,aisku dar toli,bet va jau domiuosi kur svesti  rolleyes.gif  nes siaip pirmoj vietoj ir yra tie berneliai,butent del tos aisksteles zaidimu vaikams, ir gal zinot ar galima ten nestis savo torta? ax.gif  siuo metu esu ne lt,tai negaliu nuvaziuot ir pasiklaust  unsure.gif

mes sventem ten savo maziuko pirmaji gimtadieni smile.gif nuejus paziureti buvo baisu bet..... ijungiau durna veida ir tai vadybininkei susakiau tai ka galvoju ir ko as tikiuosi jei jau uzsakineju tongue.gif taip pat kai ijunge sviesa siuksliu buvo priplesyta mates kad svesta kazkas buvo pries tai tai aiskiai pasakiau kad i toki bardaka as nenoriu atvesti mazu vaiku tai pazadejo sutvarkyti ir paruosti patalpa smile.gif na atejus buvo svaru maziems vaikams buvo sunestos ir maitinimo kedutes smile.gif tik tiek kad va kaip ir minejo veliau atejo didesni vaikai svesti gimtadieni tai kol prie stalo sedejo nieko bet kai pradejo ten lakstyt po ta nameli tai jau nelabai kas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2011 03 21, 17:19)
niu siandien buvau toj Giedrutes uzeigelej, pasakysiu  siaubas, o ne zaidimu kambarys......toj uzeigelej gan jauku, bet stalu nemazai, tad  jei neimsi visos tos uzeigeles tai su tavim gali ir dar belenkiek zmoniu sedeti ir ka nors svesti, o sakau kai uzdege sviesa ir kai pamaciau ta zaidimu kambarys, niu atsiprasau, bet pas  daug ka namie vaiku kambarys geriau atrodo nei ten, tikrai baisu leisti ten vaika ropinet, labai labai nucivyliau, teks ieskot kazko kitko sad.gif tik net neisivaizdyuoju kur.

nu biski nuliudinot verysad.gif ,bet nu manau yra valytojos,juk turi viska normaliai isvalyt doh.gif ,o del stalu zinau kad ju ten nemazai,esam ten svente krikstynas,bet tas buvo daugiau nei pries pora metu rolleyes.gif .

QUOTE(Tinnygirl @ 2011 03 22, 14:21)
tik tiek kad va kaip ir minejo veliau atejo didesni vaikai svesti gimtadieni tai kol prie stalo sedejo nieko bet kai pradejo ten lakstyt po ta nameli tai jau nelabai kas sad.gif

nu nelabai butu faina,jei prisirinktu daug dideliu vaiku,nes manoji dar mazute rolleyes.gif

*****,nebezinau ka daryt,kur svesti doh.gif ,visgi vis tiek manau kad teks svesti gerdutes uzeigelej,nes ji netoli namu,o ir daugiau nezinau jokiu kaviniu,restoranu ar kazka panasaus kur butu zaist vaikam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(geeta @ 2011 04 03, 00:59)
nu biski nuliudinot  verysad.gif ,bet nu manau yra valytojos,juk turi viska normaliai isvalyt  doh.gif ,o del stalu zinau kad ju ten nemazai,esam ten svente krikstynas,bet tas buvo  daugiau nei pries pora metu  rolleyes.gif .
nu nelabai butu faina,jei prisirinktu daug dideliu vaiku,nes manoji dar mazute  rolleyes.gif

*****,nebezinau ka daryt,kur svesti  doh.gif ,visgi vis tiek manau kad teks svesti gerdutes uzeigelej,nes ji netoli namu,o ir daugiau nezinau jokiu kaviniu,restoranu ar kazka panasaus kur butu zaist vaikam  unsure.gif

tai va, kad Giedrutes uzeigelej per tiek metu niekas nepasikeite, liudna, kad zaidimu kambario taip ir neatnaujina, nors atseit zada, aisku bandtykit, bet man tai nepatiko sad.gif nors irgi salia gyvenam, bet teko rinktis kita kavine.
Atsakyti
Nezinau pati nebuvau bet ka domina pabandykite nuvaziuoti Prie heso panemuneje yra toks gal takas sakyciau vadinasi ten maciau nuoruoda ,kad kavine su vaiku zaidimais ir t,t Anksciau ten buvo labai oki kavine Po to remontavosi gal jau atsidariusi Gamtoje juk nemuno vaizdas turetu buti neblogai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2011 04 03, 10:26)
tai va, kad Giedrutes uzeigelej per tiek metu niekas nepasikeite, liudna, kad zaidimu kambario taip ir neatnaujina, nors atseit zada, aisku bandtykit, bet man tai nepatiko sad.gif nors irgi salia gyvenam, bet teko rinktis kita kavine.

gal galite pasidalint kokia? ax.gif

ir gal kas nors zino,kur butu kokia kavine,kad butu kazkas panasaus i Giedrutes uzeigele? turiu omeny,kad vaikam butu kur zaist rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(gosas @ 2011 04 05, 13:30)
Nezinau pati nebuvau bet ka domina pabandykite nuvaziuoti Prie heso panemuneje yra toks gal takas sakyciau vadinasi ten maciau nuoruoda ,kad kavine su vaiku zaidimais ir t,t Anksciau ten buvo labai oki kavine Po to remontavosi gal jau atsidariusi Gamtoje juk nemuno vaizdas turetu buti neblogai  mirksiukas.gif

na va kad man nelabai iseina ten nuvaziuot ir apsizvalgyt ,ne lt esam siuo metu,o uzsiregistruot manau reiktu jau koki men pries unsure.gif doh.gif ,gal zinot pavadinima kas? gal tada butu internete kokia nors info ax.gif
Atsakyti