Nu va pravaziavom mes pro Grali, Daugirda, Perkuno namus, Romo uosta (nebeveikia). Tai MANO NUOMONE tokia:
Gralis - butu visai nieko, taciau pirmam aukste man pasirode tamsoka, manau vasara nelabai noretusi sedeti tokioj prieblandoj... Antram aukste sale toooookia didele, kad mums per didele, o dar viena nedidele salyte kur pardode, ta man labai patiko, bet va maniskiu ne, o be to ten Max telpa 20 zmoniu... Dar klausiau gal lauke galima butu pastatyti stala... BET ji man pasake kad nelabai malonu ten butu pastoviai nuo maisto vaikyti muses. tas tiesa. O be to jei labai karsta, tai sveciai ten kais atsisede, nes ten uozuveja... Ir dar - ten nera jokios tvoros, tai reiktu pastoviai paskui vaikus lakstyti. Ir dar toks dekoratyvinis tvenkinukas man nesukele saugumo jausmo... Bet siaip aptarnavimas tikrai malonus ir viskas super. Ai, dar tiesa zmogui APIE 120 lt. Savo gerimu negalima atsivezti.
Daugirdas. Arogantiski nuo A iki Z. Nuo administratores iki restorano vadoves. Kai paprasiau parodyti sale man pasake: ,,As jums siulyciau rinktis pagal virtuve, o ne pagal sale!" Cia tai virsune, ji man aiskins pagal ka rinktis?! Atsakiau, kad ju virtuve pasitikiu, o vat sale labai noreciau pamatyti Tai tos ju sales rusyje! Siaubas! Kas gali noreti svesti vasara krikstynas rusyje?! Nu aisku gal yra kas nori, bet as tai ne Musu butu apie 23 zmones, tai paskaiciavo, kad apytiksliai mums kainuotu 2700 lt. Nei mazai, nei daug, bet nenoriu nieko tureti bendra su tokias nemaloniais zmonem. Tiesa ten negalima savo nei torto, nei juo labiau alkoholio.
Medziotoju uzeiga. Viskas super. Vadybininke ar kas ten labai malonus bet velgi viena sale mums per maza, kita per didele, bet ten butu labai fainai. Apie kainas net nespejom paklausti, nes netiko sales. Bet rekomenduociau ten nueiti
Perkuno namai irgi patiko. Grazu, tvarkinga, malonus personalas. Kainos panasiai apie 120 lt zmogui, vel gaunasi apie 2500 lt... Bet tik vienas minusiukas, tos ikalnes nuokalnes ten... pas mus bus mazu vaiku sventej, tai ten ju nepaleisi, dar nusiridens...
Jau turbut jums ikirejau Bet nuvaziavom ir uzsisakem Nakties Magija ne kazkoks stebuklas, bet sale tvarkinga, grazi. Planuojam pripusti daug helio ir paprastu balionu. yra vidinis kiemelis - UZDARAS. Langai iki zemes leis mums stebeti savo mazylius. Ir kaina 50 lt zmogui + galim atsivezti savo alkoholi ir torta. Nu tikrai gal meniu ne restorano tipo, nebus - ''Jūrų gaidžio filė su voveraičių ir perlinių svogūnėlių padažu'' (cia taip siulo Daugirdas). Taciau palyginan su kitais as sutaupau 1000 lt, uz kuriuos galesiu sumoketi fotografui ir operatoriui
Zodziu gero visoms pasirinkimo!!! Tikiuosi kam nors padejau
Ir dar karta sakau, kad cia MANO NUOMONE. Gal jums viskas pasirodyti kitaip
info labai idomi ir naudinga, dekui
QUOTE(giedrrre @ 2011 02 07, 17:27)
Nu va pravaziavom mes pro Grali, Daugirda, Perkuno namus, Romo uosta (nebeveikia). Tai MANO NUOMONE tokia:
niu va mano dusia irgi linksta i nakties magija, o kuriai dienai jus uzsisaket?ir reikejo rezervavimo mokesti koki palikti?
QUOTE(slitka @ 2011 02 07, 19:29)
niu va mano dusia irgi linksta i nakties magija, o kuriai dienai jus uzsisaket?ir reikejo rezervavimo mokesti koki palikti?
Mes Rugpjucio 14 d. Reikejo 200 lt palikti. Sake maziau negalima
Papildyta:
QUOTE(karalaiti @ 2011 02 07, 17:47)
info labai idomi ir naudinga, dekui
I sveikata!
QUOTE(giedrrre @ 2011 02 07, 21:44)
Mes Rugpjucio 14 d. Reikejo 200 lt palikti. Sake maziau negalima
Papildyta:
I sveikata!
Papildyta:
I sveikata!
sekmadieni jus ane?***** manojo krikstynos gaunasi sestadieni, tai as siek tiek bijau kad kavines gali del krikstynu atsisakyti, nes jiems pelningiau kokios vestuves ar dar kas, juk nezadam iki isnaktu baliavot
QUOTE(slitka @ 2011 02 07, 20:17)
sekmadieni jus ane?***** manojo krikstynos gaunasi sestadieni, tai as siek tiek bijau kad kavines gali del krikstynu atsisakyti, nes jiems pelningiau kokios vestuves ar dar kas, juk nezadam iki isnaktu baliavot
Aha, mes sekmadieni Nes irgi taip pat pagalvojom. Dar kavines gal ir sutiks, bet fotografa be sansu rasti geresni koki. Man vienas taip ir pasake, kad jei bus vestuviu tai dienai, tai galim likt ant ledo... Tai va geriau sekmadieni svesim O be to musu atveju pirmadienis gaunasi Zoline - laisvadienis, tai isvis
QUOTE(giedrrre @ 2011 02 11, 22:39)
Aha, mes sekmadieni Nes irgi taip pat pagalvojom. Dar kavines gal ir sutiks, bet fotografa be sansu rasti geresni koki. Man vienas taip ir pasake, kad jei bus vestuviu tai dienai, tai galim likt ant ledo... Tai va geriau sekmadieni svesim O be to musu atveju pirmadienis gaunasi Zoline - laisvadienis, tai isvis
su fotografu jau sutariau, aciu D, liko kavines
mes savo mazlio krikstynas planuojam svesti birzelio pradzioj. dabar bandau apsispresti kur svesti. turiu kelis variantus.
Sfinksas - ten labai fainas ir uzdaras kiemelis, savininke minejo kad vasarai tures kazkoki tai stoga kieme, kuris ale neleis aplyt zmoniu lietaus atveju. mes ten savo vestuves sventem pries metus, tad kazkaip labai sirdis linksta prie Sfinkso.
Gralis - labai man ten grazu ir skanu. buvo brolio vestuves pries kelis metus ir kelios drauges svente krikstynas lauke, labai graziai papuosta ir pateikta viskas buvo, bet mane neramina tas prudas lauke, jokio aptverimo, o bus mazu vaiku kurie dar nelabai ne supranta, tai baisu kad ikris.
dar viena vieta - europa restoranas santakos viesbutyje, ten yra mazas uzdaras kiemelis ir kaip suprantu ziemos sodas. mama ten buvo gimtadienyje, tai labai skanu buvo.
kadangi pas mus bus tik vakariene, be dideliu gerimu ir pan - tai as ieskau grazios aplinkos, skanaus maisto ir labai noriu buti lauke, bet vat su tuo oru neaisku kaip
beje, mes irgi darysim krikstynas sekmadieni, nes manau dauguma geru vietu vestuvininku uzimta buna, o kadangi musu bus tik zmoniu, tai sunku su vestuvemis konkuruoti
Papildyta:
as nesuprantu kaip galima is restorano tiketis kad jie leis atsinesti savo gerimus
na dar torta suprantu, bet tik ne gerimus, juk restoranams reik kazkaip issilaikyti, uzdirbti ir pan
Papildyta:
o pas juos kiemelis yra?
Sfinksas - ten labai fainas ir uzdaras kiemelis, savininke minejo kad vasarai tures kazkoki tai stoga kieme, kuris ale neleis aplyt zmoniu lietaus atveju. mes ten savo vestuves sventem pries metus, tad kazkaip labai sirdis linksta prie Sfinkso.
Gralis - labai man ten grazu ir skanu. buvo brolio vestuves pries kelis metus ir kelios drauges svente krikstynas lauke, labai graziai papuosta ir pateikta viskas buvo, bet mane neramina tas prudas lauke, jokio aptverimo, o bus mazu vaiku kurie dar nelabai ne supranta, tai baisu kad ikris.
dar viena vieta - europa restoranas santakos viesbutyje, ten yra mazas uzdaras kiemelis ir kaip suprantu ziemos sodas. mama ten buvo gimtadienyje, tai labai skanu buvo.
kadangi pas mus bus tik vakariene, be dideliu gerimu ir pan - tai as ieskau grazios aplinkos, skanaus maisto ir labai noriu buti lauke, bet vat su tuo oru neaisku kaip
beje, mes irgi darysim krikstynas sekmadieni, nes manau dauguma geru vietu vestuvininku uzimta buna, o kadangi musu bus tik zmoniu, tai sunku su vestuvemis konkuruoti
Papildyta:
QUOTE(rupusmiltai @ 2010 09 20, 13:06)
buvom nuvaziave i medziotoju uzeiga,viskas ten grazu,bet mums kainos didokos..vienam zmogui sake 70-80lt,be gerimu..leidzia tik savo torta atsinest..teks toliau ieskot.
as nesuprantu kaip galima is restorano tiketis kad jie leis atsinesti savo gerimus
na dar torta suprantu, bet tik ne gerimus, juk restoranams reik kazkaip issilaikyti, uzdirbti ir pan
Papildyta:
QUOTE(marikana @ 2010 09 07, 16:58)
Musu svente 19d., svesime "Migdole" http://www.migdolas.eu/lt/apie-mus
tikrai labai jauki aplinka ir gyre maista. Patikrinsim
tikrai labai jauki aplinka ir gyre maista. Patikrinsim
o pas juos kiemelis yra?
QUOTE(katyteee @ 2011 02 22, 17:04)
mes savo mazlio krikstynas planuojam svesti birzelio pradzioj. dabar bandau apsispresti kur svesti. turiu kelis variantus.
ish shitu ishvardintu vietu, asmenishkai, as , rinkciausi "Europa" vieta - superine maistas tikrai labai skanus
na mes jau susitarem Gralyje, busim lauke, o jei prastas oras tai primam aukste. Siaip ten brolis vestuves svente pries kelis metus ir kelios drauges krikstynas praeitais metais, tai is visu girdejau tik gera!
beje, jie neleidzia torto atsinesti, bet kiek snekejau su draugem, tai ju tortai labai skanus! beje, ir papuosia labai graziai stala (jei nori, nes moketi reik)
beje, jie neleidzia torto atsinesti, bet kiek snekejau su draugem, tai ju tortai labai skanus! beje, ir papuosia labai graziai stala (jei nori, nes moketi reik)
QUOTE(katyteee @ 2011 02 24, 12:22)
na mes jau susitarem Gralyje, busim lauke, o jei prastas oras tai primam aukste. Siaip ten brolis vestuves svente pries kelis metus ir kelios drauges krikstynas praeitais metais, tai is visu girdejau tik gera!
o kokia kaina zmogui pas juos?
QUOTE(Lejla @ 2011 02 24, 18:33)
o kokia kaina zmogui pas juos?
Apie 120 lt kiek esu girdejus