Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų šventimas Kaune ir jo apylinkėse

QUOTE(Giny @ 2010 08 05, 11:45)
Labas.Iškilo klausimas.Šį rugpjūtį krikštysime mano brolį.Gyvename Kaune.Gal kas žino,kur yra kavinių Kaune ar aplink jį?Kad būtų nelabai brangu.Gal kas neseniai šventė ir žino?Labai ačiū 4u.gif

Mes sventme kavineje "Alibi". Ir kainos nesikandzioja ir labai labai skanu. Draugai svente "Kryzkeleje" (Domeikavoje). Irgi nebrangu, grazu ir labai skanu.
Atsakyti
QUOTE(zitsuk @ 2010 08 23, 15:01)
Mes sventme kavineje "Alibi". Ir kainos nesikandzioja ir labai labai skanu. Draugai svente "Kryzkeleje" (Domeikavoje). Irgi nebrangu, grazu ir labai skanu.

4u.gif
Tai parasykit kaina 1 zm., kad orentuotumemes kiek ir uz kiek.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elėja @ 2010 08 07, 21:09)
mes uzsisakeme didele jacta, labai visiems patiko smile.gif

cia tai fainai, bet kitas reikalas (mes apie tai galvojom) jei vaikiukas labai judrus ir vaiksciojantis tai pastoviai reiktu daboti kad neiskristu i vandeni, o jiegu vaikas isteriskai ( lotuliukas.gif kaip maniskis) megsta vandeni doh.gif tai tada gali buti labai didelis vargas g.gif
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2010 08 23, 17:26)
4u.gif 
Tai parasykit kaina 1 zm., kad orentuotumemes kiek ir uz kiek.. mirksiukas.gif

Kaina nuo 40 iki 50 lt zmogui. Prikausomai koki maista uzsakineji. Saldumynus ir gerimus leidzia atsinesti savus. Draugai svente "Krykzkeleje". Ten ir apie 50 lt zmogui, saldumynai savi, tik kazkiek gerimu reikia pirkti is ju. "kryzkeleje" man labiau patiko aplinka.
Papildyta:
QUOTE(zitsuk @ 2010 08 26, 08:58)
Kaina nuo 40 iki 50 lt zmogui. Prikausomai koki maista uzsakineji. Saldumynus ir gerimus leidzia atsinesti savus. Draugai svente "Krykzkeleje". Ten ir apie 50 lt zmogui, saldumynai savi, tik kazkiek gerimu reikia pirkti is ju. "kryzkeleje" man labiau patiko aplinka.

maisto tikrai buvo gausiai, beveik visa savaite nereikejo nieko namuose gaminti... bigsmile.gif
Atsakyti
gal kas sventete "Medziotoju uzeigoj"? kaip ten kainos? maistas?
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2010 09 06, 06:51)
gal kas sventete "Medziotoju uzeigoj"? kaip ten kainos? maistas?

shventem liepos 4 4u.gif 12 zmoniu sumokejom 600lt su kapeikom, maistas - supoer thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2010 09 06, 17:40)
shventem liepos 4  4u.gif  12 zmoniu sumokejom 600lt su kapeikom, maistas - supoer  thumbup.gif

cia su alkoholio ar be?
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2010 09 07, 02:38)
cia su alkoholio ar be?

emem tik 2 butelius shampano, kita savo turejom 4u.gif
Atsakyti
Musu svente 19d., svesime "Migdole" http://www.migdolas.eu/lt/apie-mus
tikrai labai jauki aplinka ir gyre maista. Patikrinsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 07 rugsėjo 2010 - 17:58
4u.gif tikras galvos skausmas mums.norime rasti nebrangia kavinuke,bet kaip suprantu pigiausiai 40 lt zmogui ir tai be alkoholio doh.gif pradedu rimtai apie Alibi galvot,sakykit,o ten muzika kokia groja,nes mano anytele numirs,jei pasokt negaus swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2010 09 07, 22:20)
4u.gif tikras galvos skausmas mums.norime rasti nebrangia kavinuke,bet kaip suprantu pigiausiai 40 lt zmogui ir tai be alkoholio doh.gif pradedu rimtai apie Alibi galvot,sakykit,o ten muzika kokia groja,nes mano anytele numirs,jei pasokt negaus swoon.gif

Kai mes sventem tai mums pasiule atsinesti savo megiamus kompaktus, nes sako visiems labai sunku itikti jei nori kazko ypatingo. O siaip tai jie turi kiek maciau popiuliaros muzikos pagal kuria galima sokti. O jei kompaktai netinka, tai muzikantai paprastai uz vakara ima apie 500lt., bet cia jau reikia samdytis atskirai.
Atsakyti
4u.gif kai paaiskejo,kad kriksrtynose bus tik 9 suauge zmones,nutarem namie stala pasidengt
rolleyes.gif
Atsakyti