Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų šventimas Kaune ir jo apylinkėse

QUOTE(Ingushko @ 2010 05 13, 14:39)
Na va, praėjo mūsų šventė.
Šventėm Kaune, Šilainiuose "Ragas"

įdedu kelias stalo foto, skonis - super, grožis - super. Tikrai rekomenduoju
Ragas

nu siaip tai prajuokinot su tuo Ragu biggrin.gif
Siaip kasdien tai ten treninguota publika renkasi, bet jei rengia uzdaru svakarus tai gal ir nieko.Tik pas mus tai tas barelis asociuojasi su prastu alubariu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @milla@: 14 gegužės 2010 - 11:44
"Ragas"kiek pro ten pravaziuoju,tai baisus vaizdelis lotuliukas.gif ten net baru negalima pavadinti,eiline myzalyne,kuriu kiekvienam mikrorajone po penkias lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@milla@ @ 2010 05 14, 12:44)
nu siaip tai prajuokinot su tuo Ragu biggrin.gif
Siaip kasdien tai ten treninguota publika renkasi, bet jei rengia uzdaru svakarus tai gal ir nieko.Tik pas mus tai tas barelis asociuojasi su prastu alubariu

QUOTE(ugnex @ 2010 05 14, 14:24)
"Ragas"kiek pro ten pravaziuoju,tai baisus vaizdelis lotuliukas.gif ten net baru negalima pavadinti,eiline myzalyne,kuriu kiekvienam mikrorajone po penkias lotuliukas.gif

O kada ten paskutinį kartą buvote? Gal žmonės remontą pasidarė, atsisakė klientūros tokios??? Nematę neskleiskit dezinformacijos smile.gif
Kiekvienam savo, o nuotraukas aš buvau įdėjus, kaip atrodė stalas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingushko @ 2010 05 15, 14:24)
O kada ten paskutinį kartą buvote? Gal žmonės remontą pasidarė, atsisakė klientūros tokios??? Nematę neskleiskit dezinformacijos smile.gif
Kiekvienam savo, o nuotraukas aš buvau įdėjus, kaip atrodė stalas  blush2.gif

Na, stalas ir aplinka antram aukste grazi.Ir skanu ten.Bet kazkaip kirikstynu Rage svest tikria nenoreciau schmoll.gif
Atsakyti
Mes maziuko krikstynas planuojame svesti restorane "Pompeja"-del kainu dar nezinau,nes tik data rezervavau,kai jau zinosiu jeigu kam bus idomu galesiu pasakyti.man tiesiog norejosi kur nors centre,kadangi nedaug zmoniu,o ir aplinka man ten thumbup.gif atitinka krikstynu dvasia.

p.s. + mes dar neuzilgo svesime ir gimtadieny-bet jau kitur-Via baltica-(toks restoranas kavine viesbutis- yra autostradoje link Klaipedos uz Lukoil degalines yra internete),tai pirmam aukste erdvi kavine-oi vaikam kiek vietos lakstyt o antram aukste restoranas su baltom staltiesem,galima ir lauke,ir ant ant stogo terasoje,nu zodziu man patiko-tik gal nedaug kas zino.
po gimtad galesiu daugiau parasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumyte83 @ 2010 05 27, 01:19)
Mes maziuko krikstynas planuojame svesti restorane "Pompeja"-del kainu dar nezinau,nes tik data rezervavau,kai jau zinosiu jeigu kam bus idomu galesiu pasakyti.man tiesiog norejosi kur nors centre,kadangi nedaug zmoniu,o ir aplinka man ten  thumbup.gif atitinka krikstynu dvasia.

puikus pasirinkimas!!!! thumbup.gif mes ten shventeme tevu vestuviu metines 4u.gif o, ir shiaip, gyvendami LT daznai ten vakarodavom :ax:jauki aplinka, skanu maistas, puikus aptarnavimas!!! wub.gif
Atsakyti
Kita savaitgali mano sunaus krikstynos, svesime "Avilyje" Senamiestyje, parasysiu atsiliepimus.
Atsakyti
Merginos, jei nesunku parašykite kiek mokate "už žmogų" kai užsakot vieną ar kitą kavinę.
Gal neverta namie daryti tų švenčių...
Atsakyti
Sveikos, mamytės,
pasidalinkite patirtimi ir žiniomis apie fotografų kainas Kaune. ar mokama už valandas, ar už nuotraukų kiekį? pradėjau tartis su fotografu ir man kaina pasirodė per aukšta. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZORE @ 2010 06 08, 03:31)
Sveikos, mamytės,
pasidalinkite patirtimi ir žiniomis apie fotografų kainas Kaune. ar mokama už valandas, ar už nuotraukų kiekį? pradėjau tartis su fotografu ir man kaina pasirodė per aukšta.  g.gif

Ivairios tai kainos priklausomai nuo fotografo profesionalumo. Manau, kad protingas kainos ir kokybes santykis krikstynoms turetu buti apie 100-150 litu uz valanda
Atsakyti
Sveikos,

perskaiciau visa tema ir niekaip neapsisprendziu kur noreciau švęsti doh.gif Bet galiu pasidalinti savo nuomone apie "Deivina". Šventeme ten dukros krikstynas prieš du metus. Norejome lauke, tai emem ta apvalią lauko pavesinę. thumbup.gif Oras buvo puikus, uodai nekando, tik va nepagalvojom apie širšes doh.gif Skraide jos aplink maistą visą laiką, bet žmonių nepuolė. Maistas buvo neblogas, leido savo alkoholi ir saldu stala atsivežti. Aplinka sutvarkyta, yra vaikams supynių ir kur pavaikščioti thumbup.gif Beje, visai nesigirdi triukšmo nuo autostrados, nors ji šale.
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2010 06 10, 14:47)
Sveikos,

perskaiciau visa tema ir niekaip neapsisprendziu kur noreciau švęsti  doh.gif Bet galiu pasidalinti savo nuomone apie "Deivina". Beje, visai nesigirdi triukšmo nuo autostrados, nors ji šale.

Pritariu, kad reikia švęsti ten, kur vaikams yra kur palakstyt, nes prie stalo jiems nuobodu greitai pasidaro ir tenka tėveliams juos užiminėti tuomet smile.gif
Atsakyti