Įkraunama...
Įkraunama...

Vaistai nuo skausmo

QUOTE(Eighteen @ 2010 07 14, 23:03)
Gal žinot, kurie vaistai nuo skausmo mažiausiai kenkia skrandžiui?
leidziami vaistai nuo skausmo visiskai nekenkia skrandziui. Tiesa, ju be recepto neparduoda smile.gif
Atsakyti
Jei labai skauda, negaliu kentėt, vartoju Dolmen, po pusvalandžio jaučiu žymų pagerėjimą, o po keturiasdešimt minučių visai praeina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2010 07 16, 09:32)
leidziami vaistai nuo skausmo visiskai nekenkia skrandziui. Tiesa, ju be recepto neparduoda smile.gif

Deja,turiu Jus nuliūdinti.Ir leidžiami vaistai nuo skausmo kenkia skrandžiui,jie skrandį per kraują pasiekia.
O ir be recepto juos parduoda ir Diclac ir Ketanov.
Papildyta:
O pati naudoju paracetamolį pagal poreikį,o savo ligos sukeltam skausmui mažint-Mavalį,Diclacą,Relifex.
Ibuprofeno gert negaliu,nes po protinio danties operacijos pripratau prie jo ir reikia labai didelės dozės (maždaug 10 tab. po 200mg),kad nuimtų skausmą.
Atsakyti
Naudoju Solpadein miltelius, jis man geriausiai nuima migrenos ir dantų skausmus o ir kai ištirpinama vandenyje, manau kenkia mažiau nei tabletės . Bandžiau ir Nimesil , irgi neblogai padėjo, bet jautesė, kad jis silpnesnis už Solpadeiną
Atsakyti
NIMESIL thumbup.gif Bet negaliu paliginti su Solpadein.
Turejau KETANOV. Ketanov stipresni, bet labai jau kenkia.
Atsakyti
Dabar visada perku APAP. Kažkada dar kai buvau vaikas, mama davė, man padėjo ir nuo to laiko taip įsitikėjau, kad jie geri smile.gif O šiaip neblogi tikrai.
Atsakyti
Nuo skausmo vartoju NEOCITRAMON.
Atsakyti
Ibuprofenas
Atsakyti
As geriu ARCOXIA smile.gif Nuo paciu ivairiausiu skausmu, ypac padejo, kai buvo susuke spranda 4u.gif Jis labai puikiai padeda ir nuo dantu skausmo bigsmile.gif As jokiu ibupfrofenu ir panasiu negaliu gerti, nes iskart supykina (ir nuo leidziamu irgi, beje)... Tai va savo atrasta arcoxia negaliu atsidziaugt 4u.gif Beje, LAAABAI didelis pliusas - veikia 24 val, kai tuo tarpu kitus reikia gerti 3-4 kartus per diena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ade Pade @ 2010 10 11, 00:08)
As geriu ARCOXIA  smile.gif  Nuo paciu ivairiausiu skausmu, ypac padejo, kai buvo susuke spranda  4u.gif Jis labai puikiai padeda ir nuo dantu skausmo  bigsmile.gif  As jokiu ibupfrofenu ir panasiu negaliu gerti, nes iskart supykina (ir nuo leidziamu irgi, beje)... Tai va savo atrasta arcoxia negaliu atsidziaugt  4u.gif  Beje, LAAABAI didelis pliusas - veikia 24 val, kai tuo tarpu kitus reikia gerti 3-4 kartus per diena  mirksiukas.gif

Su Arcoxia viskas būtų ok,jei nekainuotų tiek daug.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 10 11, 00:26)
Su Arcoxia viskas būtų ok,jei nekainuotų tiek daug.

Tai kad paskaiciavus gaunasi tas ant to, nes arcoxia gerti reikia tik karta per para, kai tuo tarpu visus kitus kas keleta valandu.

Aisku, nuo paprasto galvos skausmo galima isgerti paracetamolio ir bus ok, bet jeigu skausmas rimtesnis, pvz letinis sanariu arba dantu skausmas, tokiu atveju arcoxia man nepakeiciama bigsmile.gif
o dar ir skrandzio nedirgina thumbup.gif
Atsakyti
man geriausi - Ibumetin, Nimesil ir Saridon (ziurint, ka skauda).

Del Solpadeino - Airijoje ji pradejo pardavineti tik su receptu, nes i sio vaisto sudeti ieina kodeinas (silpnai veikiantis opiatas, o zmoniu kalba kalbant - lengvas narkotikas). Vartojant ilgesni laika issivysto priklausomybe kodeinui cool.gif
Atsakyti