Aš irgi turiu migreną,kaip užeina priepuoliai tai vajė vajė
Geriu Saridoną ir Ibuprofeną 400 ar net 600mg.O ketanovas man visai nepadeda.O paminėti vaistai Relpax ir Zomyg receptiniai ar ne?Kiek kainuoja?

QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2005 10 17, 19:47)
Kažkokie negirdėti, o aš irgi migreną turiu

Aš pati migreninį skausmą dažniausiai malšinu Salpadeine tabletėmis, bet jei įsiskauda, tai neperdaug ir padeda. Senais laikais buvau kažkokį stebuklingą vaistą atradusi, tik pavadinimo nebeprisimenu. Nes jau senokai juo nebeprekiauja kažkodėltai

QUOTE(parlament @ 2005 10 04, 16:12)
As irgi naudoju Nimesil,tikrai geras vaistas nuo skausmo
.
Beje,girdejau,kad tai vienintelis nuskausminantis vaistas,kuris nedirgina skrandzio.

Beje,girdejau,kad tai vienintelis nuskausminantis vaistas,kuris nedirgina skrandzio.
as irgi nimesil

QUOTE(Ingėnas @ 2005 10 19, 15:06)
Kažkokie negirdėti, o aš irgi migreną turiu
Ar brangūs?
Aš pati migreninį skausmą dažniausiai malšinu Salpadeine tabletėmis, bet jei įsiskauda, tai neperdaug ir padeda. Senais laikais buvau kažkokį stebuklingą vaistą atradusi, tik pavadinimo nebeprisimenu. Nes jau senokai juo nebeprekiauja kažkodėltai
O analogo , tinkančio man, nerandu 

Man jokie citramonai, sopadeinai, ketanovai, ibufenai nepadeda

o kaip gi dek vaistu nuo skausmo vaikams? ka duodate? nes mes baigiam isprotet su dantim savo dygstanciais. kaip Paracetamolis maziukams?padeda?
As geriu Saridona nuo galvos skausmo
bet nuo dantu skausmo nepadeda

Man nuo migrenos geriausias vaistas - Solpadeinas. Nuo kitų skausmų jis irgi padeda

Ibumetin 400, o jei labai skauda tai Ketanov

ibumetin 400 ir ketanovas

As tai kai skausmas tik prasideda isgeriu paracetamolio tablete, jei jau gerai isibegejo ibuprofeno 400mg, o jei po nakties ir jau su pykinimu galva skauda tada solpadeina.

Po operacijos gerai buvo ketanovas, prie danties skausmų ar nugarą nuo ataugų įsiskausta ir nuo galvos skausmų pamėgau Coxtralį (nimesilidum), tai tas pats nimesilis, tik kitos firmos Zentivos. Ir kaina per pusę mažesnė. 10 tab. lapelis kainuoja apie 5 lt.