šaunu,kad vis dar yra neriančių
grįžtu ir aš į jūsų gretas buvau užmetus šitą malonumą,bet vėl išsitraukiau
kai tik bus iškrakmolintų pasirodysiu
o čia pas mane likusios servetėlės
QUOTE(silsta @ 2009 09 07, 09:48)
*MONAMI*, nepyk, bet aš nugvelbsiu iš tavęs idėją - labai jau patiko klevo lapai, nerti iš kelių spalvų siūlų tame pačiame lape. Šauni idėja - ačiū
ten irgi buvo ta pati mintis,kad vienos spalvos neužteks vienam lapeliui tai dariau iš kelių spalvų
QUOTE(KristinuleV @ 2009 09 08, 09:32)
Sveikos Grazus darbeliai visu Ikeliu ir as savo paskutine nerta servetele pasirodyti
glazu
QUOTE(KristinuleV @ 2009 09 08, 10:05)
Aciu
aš baiginėju dar vieną ir bus dvi pasirodymui
tik turiu bėdą neriu vis tokias pačias -jau turimas ,tik spalvos skirias spausdintuvas sugedęs,tai ir vartau senus žurnalus
visos gražios ir puodkelės šaunios
QUOTE(dodone @ 2009 09 07, 08:41)
P.S.2 Va dar pagal koki paveiksliuka kopijavau, kad visai i lankas nenusigrybauciau. Kazkur internete buvau radus..
Nu super ideja, man labai patiko, jauciu teks ir man tokia sunarplioti
Ikeliu dar viena servetele, nuneriau draugei dovanu
[quote=jurate_b,2009 09 08, 14:21]
Ir zinok labai labai greitai nusinarplioja. Vienodu rasteliu neriant. Tik gal tuos taskiukus kiek ilgeliau siuvinejau ir lapelius kol prisiuvau, nes siut apskritai nelabai megstu...
Ir zinok labai labai greitai nusinarplioja. Vienodu rasteliu neriant. Tik gal tuos taskiukus kiek ilgeliau siuvinejau ir lapelius kol prisiuvau, nes siut apskritai nelabai megstu...
Sveikos,
Pradejau nerti ir as. Bandau prisiminti ka mane ismoke darbu mokytoja. Galvojau nieko nepavyks. Bet jau nuneriau visa servetele, tik nebezinau kaip nerti paskutine eilute. Gal atsiras kas galetu mane paprotinti. Mano neriamos serveteles rastas. Buciau labai dekinga jei kas paprotintumete kaip isnerti reikia 21 ir 21 eilute. Cia lyg stulpelis be uzmetimo ir kas tie per burbuliukai? Kaip juos isnerti gal kas zinot? Nes kiek ieskojau paaiskinimuose tai niekur neradau.
Dekoju.
Pradejau nerti ir as. Bandau prisiminti ka mane ismoke darbu mokytoja. Galvojau nieko nepavyks. Bet jau nuneriau visa servetele, tik nebezinau kaip nerti paskutine eilute. Gal atsiras kas galetu mane paprotinti. Mano neriamos serveteles rastas. Buciau labai dekinga jei kas paprotintumete kaip isnerti reikia 21 ir 21 eilute. Cia lyg stulpelis be uzmetimo ir kas tie per burbuliukai? Kaip juos isnerti gal kas zinot? Nes kiek ieskojau paaiskinimuose tai niekur neradau.
Dekoju.