Sveikutes darpstuolytes labai grazios serveteles o gulbes as is siulu likuciu nuneriau staltiese http://public.fotki....staltiese1.html
QUOTE(silsta @ 2010 01 15, 11:50)
Žiūrėk, adorita, kokia graži staltiesė, ir lengvai neriasi....
tikrai graži koks jos skersmuo cm
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2010 01 15, 21:16)
wau kokia grazi
kokie grožiai
QUOTE(emaliuke @ 2010 01 15, 13:10)
Sveikutes darpstuolytes labai grazios serveteles o gulbes as is siulu likuciu nuneriau staltiese http://public.fotki....staltiese1.html
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2010 01 15, 22:16)
kaip gražu
ar pagal schemą ar iš akies?
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 01 16, 13:01)
pagal serveteles schema
aciu uz ivertinimus
QUOTE(asarele54 @ 2010 01 11, 13:33)
Noriu ir aš pasigirti kokią servetėle nunarpliojau mamai kalėdu proga
nuostabu
merginos sveikutes ,
dekui kad atsaket del mano serveteles kuri rietesi, na visdelto baigiau as savo ta servetele, tik kadangi servetele rietesi, ties paciu viduriuku ji lipo i virsu, tai kai islyginau ties viduriu rastelis kazkaip issivazinejo i sonelius. bet tik per viduriuka, tai manau nedidele problemele
siuo metu neriu staltiese is gababaliuku, trikampiuku. gaunasi geriau, nieks nesiriecia , ir jau planuoju po jos nert kitas serveteles kaip komplektuka, jei gausis graziai tai bus dovanai. Tad noriu vel jusu konsultacijos, kaip serveteleje keist spalva, nukirpti siula ir pririst kita? o kaip paslept galiukus ? ar yra koks kitas budas pakeist spalva ?
dekui is anksto
dekui kad atsaket del mano serveteles kuri rietesi, na visdelto baigiau as savo ta servetele, tik kadangi servetele rietesi, ties paciu viduriuku ji lipo i virsu, tai kai islyginau ties viduriu rastelis kazkaip issivazinejo i sonelius. bet tik per viduriuka, tai manau nedidele problemele
siuo metu neriu staltiese is gababaliuku, trikampiuku. gaunasi geriau, nieks nesiriecia , ir jau planuoju po jos nert kitas serveteles kaip komplektuka, jei gausis graziai tai bus dovanai. Tad noriu vel jusu konsultacijos, kaip serveteleje keist spalva, nukirpti siula ir pririst kita? o kaip paslept galiukus ? ar yra koks kitas budas pakeist spalva ?
dekui is anksto
Noriu pasigirti servetėle meilės dienai,kuri bus dovanojama,tik dar tiksliai nenusprendžiau kam,čia ji dar šlapia,nes labai norėjau pasigirti
grazute kokia gal schemute mesteltum ?
aš pakutine eilte nėriau 6stulpelius su vienu užmetimu