Dar kartelis aciu Akinomrai kurios pagalba pavyko uzbaigti servetele Ikeliu ir as savo darbeli
jurate_b, labai daili servetele
jurate_b, bahyra - nepaprastai gražūs jūsų darbeliai
šaunuolės. Labai labai gražu!!!!!
QUOTE(jurate_b @ 2009 09 04, 22:32)
Dar kartelis aciu Akinomrai kurios pagalba pavyko uzbaigti servetele Ikeliu ir as savo darbeli
Nėra už ką, ati ilgai kankinausi kol supratau kaip nerti tokią shemutę sutikusi, o gavosi tai tikrai labai graži servelėtė
QUOTE(bahyra @ 2009 09 05, 12:20)
Va, kokią žalią pievą aš sunėriau
Uoj kokios gražios, o jau spalvytė kokia Man ta pailga nepakartojama yra
bahyra, labai dailios serveteles
Na aš čia gal ir vėl ne visai į temą, bet, kad kitur kur tokius rankdarbius dėt nežinau... Va kokią puodkėlę sugalvojau anytai padovanot. O istorija šiai idėjai įgyvendint irgi tokia įdomi. Buvom mes šią vasarą Palangoje. Vaikščiojom abi po visokias gatveles, apžiūrinėjom namus, jų aplinkas.. Ir prie vieno tokio namelio anyta net stabtelėjo. O gi verandoj kabėjo būtent kažkokia tokia panaši puodkėlė kaip braškė. Ta net aiktelėjo, "oi kaip gražu". Aš gi sakau labai tokia lengva nusinert, o ji vargšė - "Kad aš vis laiko neturiu". Na tai taip ir sugalvojau ją pradžiugint.. Šiandien va padovanosiu, žiūrėsiu kokia bus reakcija.
P.S. Tik sorry už nuotraukų kokybę. Tas blicas vis kažkaip iškraipo tikrą vaizdą, o be blico išvis kažkaip iššsilieja.. Ai...
P.S. Tik sorry už nuotraukų kokybę. Tas blicas vis kažkaip iškraipo tikrą vaizdą, o be blico išvis kažkaip iššsilieja.. Ai...
P.S.2 Va dar pagal koki paveiksliuka kopijavau, kad visai i lankas nenusigrybauciau. Kazkur internete buvau radus..
Mamytes, kokie dailus jusu darbeliai! Saunuoles!!!!