Dodone Aciu Man pirma patiko ir paskutines trys lb grazios Reiks kuria nors nusinert
QUOTE(Capricorn @ 2009 08 29, 19:04)
Dekui labai
O kaip tu ta didele servetele nunerei?
QUOTE(Koxamte @ 2009 08 30, 15:42)
iš galvos...tiesiog padidinau raportus ir tiek
QUOTE(Capricorn @ 2009 08 30, 16:10)
iš galvos...tiesiog padidinau raportus ir tiek
Hmz...na reiks mislint ir man kazka
sveikinkim ir busime pasveikinti
Gal kas galetu pagelbeti isaiskinti kaip uzbaigti man sios serveteles pacia paskutine eilute viska nuneriau, o kaip pati gala nerti nesuprantu
suprantu tik tiek kad ten stulpelis su 3 uzmetimais o kaip tarp ju imegzti stulpeli su 1 uzmetimu ir dar ant virsau 3 akis...nu cia nesuprantu foto ta vieta apibraukiau raudonai
suprantu tik tiek kad ten stulpelis su 3 uzmetimais o kaip tarp ju imegzti stulpeli su 1 uzmetimu ir dar ant virsau 3 akis...nu cia nesuprantu foto ta vieta apibraukiau raudonai
Jungiuos ir aš su nerta servetėle
Siūlai Maxi, skersmuo 44 cm
Siūlai Maxi, skersmuo 44 cm
Tokia pavasariška
QUOTE(jurate_b @ 2009 09 02, 16:04)
Gal kas galetu pagelbeti isaiskinti kaip uzbaigti man sios serveteles pacia paskutine eilute viska nuneriau, o kaip pati gala nerti nesuprantu
Buvau susidūrus su tuo. nuneri stulpelį su 3 užmetimais. Iš jo 3 pynutės kilpas ir tada stulpelį su 1 užmetinu į stulpelio su 3 užmetimais galą ir nuo pradžios. Nežinau ar supratai, bet kitaip paaiškint nemoku.
Tomienė tikrai labai graži servetėlė gal galėtum schemutę įmesti?
QUOTE(Akinomra @ 2009 09 02, 23:13)
Buvau susidūrus su tuo. nuneri stulpelį su 3 užmetimais. Iš jo 3 pynutės kilpas ir tada stulpelį su 1 užmetinu į stulpelio su 3 užmetimais galą ir nuo pradžios. Nežinau ar supratai, bet kitaip paaiškint nemoku.
Aciu, manau supratau, ryt pabandysiu ir, jei pavyks, ikelsiu galutini rezultata
QUOTE(Tomienė @ 2009 09 02, 17:46)
Tikrai be galo graži servetėlė
Norėčiau paklausti čia visų esančių,kaip Jūs perpratot tas schemas?as jei pasiimu realų pavyzdį, tada bet ką galiu nunert,bet va pažiūriu į kokią schemą žurnakle ir nieko aš ten nesuprantu kaip reikia daryt...