Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie mokestį už darželį

Sveikos,gal galit patarti,auginu mergaite viena ji lanko darzely ar man priklauso kokios nuolaidos?mergaites tevas yrasytas y gimimo liudijima,as esu dirbanti,elimentu negaunu,taipat jokiu soceliniu pasalpu negaunu,ar bent maitinimas butu nemokamas?dekoju is anksto
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2011 01 30, 20:44)
Sveikos,gal galit patarti,auginu mergaite viena ji lanko darzely ar man priklauso kokios nuolaidos?mergaites tevas yrasytas y gimimo liudijima,as esu dirbanti,elimentu negaunu,taipat jokiu soceliniu pasalpu negaunu,ar bent maitinimas butu nemokamas?dekoju is anksto

Jei Vln, jokių lengvatų nenumatyta.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2011 01 31, 12:19)
Jei Vln, jokių lengvatų nenumatyta.

Nea mes is Marijampoles,teiravausi siandien seniunijoje tai kaip bus mergaite nulinukuose tada maitinimas bus nemokamas,o dabar jokiu nuolaidu mums,toki durni ystatymai jai soceline gauni tai priklauso o jai dirbanti jau nebe,kitas sedi namie gaudamas dykus pinigus ir uz darzely nieko nemoka,o cia varksti dyrbi ir jokiu nuolaidu
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 01 24, 16:35)

Tai, kad pasiskambinau į Sodrą ir sakė, kad jie tokių pažymų neišduoda, sakė darbdovietė gali tokią pažymą parašyti. Prašome neklaidinti nono.gif
Atsakyti
gal kuri esate susidurusi jei vaikas alergiskas, kad kas menesi nevezti is daktaro pazymos uz kai kuriu dienu nelankyma,kad nereiktu moketi, gal uztenka kazkoki prasyma darzelyje rasyti su daktaro irodymu kad vaikas turi alergija?
Atsakyti
QUOTE(neiruke @ 2011 02 03, 12:41)
gal kuri esate susidurusi jei vaikas alergiskas, kad kas menesi nevezti is daktaro pazymos uz kai kuriu dienu nelankyma,kad nereiktu moketi, gal uztenka kazkoki prasyma darzelyje rasyti su daktaro irodymu kad vaikas turi alergija?

Cia jau reikia paciam darzeli klausti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 02 03, 12:18)
Cia jau reikia paciam darzeli klausti.

nu reiks pas direktore nuzliauzti ir uzklausti , gal asmeniskai ir susitarimas butu.
jei zmogus suprantantis tai ir supras beda.
Atsakyti
Sveikos, siandien darzelyje suzinojau kad nuo sio sausio issiskyrusiom nebepriklauso 50proc nuolaida mokesciui uz darzeli.Tik noriupasitiksllinti, ar cia eilinis nenoras darzelio gauti maziau, ar is tikro isejo naujas istatymas
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2011 02 09, 20:12)
Sveikos, siandien darzelyje suzinojau kad nuo  sio sausio issiskyrusiom nebepriklauso 50proc nuolaida mokesciui uz darzeli.Tik noriupasitiksllinti, ar cia eilinis nenoras darzelio gauti maziau, ar is tikro isejo naujas istatymas

na nepriklauso,jus paziurekit savo darzelio tinklapi.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 02 09, 19:26)
na nepriklauso,jus paziurekit savo darzelio tinklapi.

Jei jis ji turetu, butu galima paskaityt.Mane labiau domina ar tai istatymo numatyta ar darzelio vidaus tarka.
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2011 02 09, 20:37)
Jei jis ji turetu, butu galima paskaityt.Mane labiau domina ar tai istatymo numatyta ar darzelio vidaus tarka.

kauno savivaldybei taip numatyta ir ne tik dabar,jau anksciau buvo,tik jusu darzeli turbut sava politika. g.gif
Atsakyti
Na va radau

Kazkoks absurdas.
Ir po to stebisi, kodel santuoku mazeja.Augint vaika vienai nesusituokus daug daugiau pagalbos nei issiskyrus, ir negaunant jokios paramos is tevo.
Atsakyti