Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie mokestį už darželį

QUOTE(Fastum Gel @ 2010 10 20, 19:03)
Norejau paklausti,gal kas zino. 4u.gif
Mano vyras prarado darba ir vaika kol vyras bedarbis nevedam i darzeli ar yra kokia pazyma,kad pristatyti ir nemoketi uz darzeli,tik moketi uz ugdyma?

Deja, jokių lengvatų negausit. Beliks laukti, kol galėsit kreiptis dėl socialinės pašalpos, tada ir už darželį nemokėsit. O kol vyras darbo biržoj - jokių lengvatų negausit.
Atsakyti
QUOTE(Fastum Gel @ 2010 10 20, 20:03)
Norejau paklausti,gal kas zino. 4u.gif
Mano vyras prarado darba ir vaika kol vyras bedarbis nevedam i darzeli ar yra kokia pazyma,kad pristatyti ir nemoketi uz darzeli,tik moketi uz ugdyma?

Gal neteisingai paklausiau blush2.gif ,lengvatu nereikia ir soc.pasalpos,nes mano alga didele,bet norejau paklausti ar imanoma pristatyti pazyma,kad vyras siuo metu ne dirba ir vaikas nelankytu darzeli,nes kiekviena menesi 200 lt vaistineje palikti blink.gif ir bemieges naktis mano, gerai itakoja pinigine doh.gif O vieta darzelyje norim laikyti ir moketi tik uz ugdyma,bet ne uz maista. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fastum Gel @ 2010 10 21, 09:01)
Gal neteisingai paklausiau blush2.gif ,lengvatu nereikia ir soc.pasalpos,nes mano alga didele,bet norejau paklausti ar imanoma pristatyti pazyma,kad vyras siuo metu ne dirba ir vaikas nelankytu darzeli,nes kiekviena menesi 200 lt vaistineje palikti blink.gif ir bemieges naktis mano, gerai itakoja pinigine doh.gif O vieta darzelyje norim laikyti ir moketi tik uz ugdyma,bet ne uz maista. blush2.gif

Žiūrint, kokiam mieste. Vln tokia galimybė nenumatyta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fastum Gel @ 2010 10 21, 08:01)

Tai jei vaikas serga, gi paimkit pažymą iš gydytojo ir tegul vyras slaugo, kokios bėdos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki gal kas gali patarti nes nelabai suprantu ,vaikas lanko priesmokyklini darzeli vaikui 6metai man pateike uz rugseji kad moketi 110lt 22cnt ,pridaviau pazimas kad gauname socialine pasalpa tai ligtai turetu buti nemokamas maitinimas ir tik 1lt uz ugdima ,direktore aiskina kad vaikas lanko priesmokykline tai vaikas gauna tik pietus nemokamai ,tai iseina kad 1diena 5lt 1cnt ,4lt 1cnt maistas 1lt ugdimas. Jai seima gauna socialine man atrodo nors vaikas lanko priesmokykline grupe tai tureciau 1lt moketi o maitinimas nemokamas, gal paskambinti kur paklausti ? 4u.gif padekite
Atsakyti
Klaipedietes, kiek mes mokam uz dienos maitinima darzelinukui (neskaitant uz pagaminima). ACIU uz info.
Atsakyti
QUOTE(sala6 @ 2010 10 22, 22:27)
4u.gif ar kas pades suprasti

koks miestas?
Atsakyti
QUOTE(emilsima @ 2010 10 25, 10:22)
Klaipedietes, kiek mes mokam uz dienos maitinima darzelinukui (neskaitant uz pagaminima). ACIU uz info.

7,76lt
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 10 25, 12:30)
koks miestas?

Miestas Vilnius bet as pati issiaiskinau paskambinusi i Biudzetine istaiga kad darzelis nepristate jiems mano pazymos , ir nesvarbu kad vaikas lanko priesmokykline grupe as kaip gaunanti socialine pasalpa vaikui priklauso 100procentu nemokamas maitinimas ir 1lt uz ugdyma taip man paaiskino kai skambinau, tai mokesiu uz rugseji 22lt .
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2010 10 25, 12:58)

Aciu uz atsakyma, paaiskinsiu, kodel uzklausiau, yra toks savivaldybes nutarimas, kad tevai gali pasirinkti kiek vaikas valgo, ir mes parasem, kad vakarienes nevalgysim ir uz tai moketi nereikes. O pasirodo mokam uz visa dienos maista g.gif
Atsakyti
QUOTE(emilsima @ 2010 10 25, 14:39)
Aciu uz atsakyma, paaiskinsiu, kodel uzklausiau, yra toks savivaldybes nutarimas, kad tevai gali pasirinkti kiek vaikas valgo, ir mes parasem, kad vakarienes nevalgysim ir uz tai moketi nereikes. O pasirodo mokam uz visa dienos maista g.gif

Nu mes is kito miesto,bet irgi rasom prasymus del valgymo.savaime suprantama,kad turi but maziau,bent jau pas mus taip.
Atsakyti
gal kas zinote, jeigu priklauso kompensacija uz sildyma ir nuo liepos menesio seimos pajamos vienam asmeniui nevirsyja 525 lt, ar priklauso kompensacija uz darzeli? ax.gif
Atsakyti