Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie mokestį už darželį

sveiki,gal galit man pasakyti ar man priklauso mazesnis mokestis uz darzeli jei as gyvenu su vyru bet mes nesusituoke,tai kaip ir viena vaika auginu?pati nedirbu gaunu is db ismoka?darzeli zino kad mes gyvenam kartu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapinuke84: 19 spalio 2010 - 11:04
QUOTE(lapinuke84 @ 2010 10 19, 12:03)
sveiki,gal galit man pasakyti ar man priklauso mazesnis mokestis uz darzeli jei as gyvenu su vyru bet mes nesusituoke,tai kaip ir viena vaika auginu?pati nedirbu gaunu is db ismoka?darzeli zino kad mes gyvenam kartu? smile.gif

tai reikia iš vaiko tėvo pažymą apie pajamas ir jei ta suma neviršija jums visiems po 525 lt, tada priklausys 50 proc. mokestis. Nesvarbu, ar jūs susituokę, ar ne. vaiko tėvas dokumentuose yra juk.
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2010 10 19, 12:13)
tai reikia iš vaiko tėvo pažymą apie pajamas ir jei ta suma neviršija jums visiems po 525 lt,  tada priklausys 50 proc. mokestis. Nesvarbu, ar jūs susituokę, ar ne. vaiko tėvas dokumentuose yra juk.

o jeigu as pasakysiu kad mes negyvenam kartu,dokumentuose tevas yra,bet mano seima pagal dokumenta seimos sudieti yra vaikas ir as? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapinuke84 @ 2010 10 19, 12:03)

QUOTE(lapinuke84 @ 2010 10 19, 13:07)
o jeigu as pasakysiu kad mes negyvenam kartu,dokumentuose tevas yra,bet mano seima pagal dokumenta seimos sudieti  yra vaikas ir as? smile.gif

Savivaldybei nesvarbu, ar jūs susituokę su vaiko tėvu, ar ne. Jei tėvas dokumentuose yra, tai jokių lengvatų negausit, nes ne viena auginate vaiką mirksiukas.gif Nebent esat socialiai remtina šeima.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 10 19, 13:18)
Savivaldybei nesvarbu, ar jūs susituokę su vaiko tėvu, ar ne. Jei tėvas dokumentuose yra, tai jokių lengvatų negausit, nes ne viena auginate vaiką  mirksiukas.gif Nebent esat socialiai remtina šeima.

na jau greit busiu smile.gif jei darbo anksciau laiko nesusirasiu,o tada priklauso kiek idomu tos nuolaidos?
Atsakyti
QUOTE(lapinuke84 @ 2010 10 19, 13:25)
na jau greit busiu smile.gif jei darbo anksciau laiko nesusirasiu,o tada priklauso kiek idomu tos nuolaidos?

Jei busit soc.remtina seima,tai uz darzeli kompensuos 100 %,tik uz ugdima ligtais po 1 lt i diena reikes moket.
mokestis už vaiko maitinimą nemokamas, jeigu:
šeima gauna socialinę pašalpą pagal Socialinės paramos centro pateiktas pažymas

Nustatyti 2,5 (dviejų Lt 50 ct) Lt mokestį visoms šeimoms ir 1 (vieno) Lt mokestį socialiai remtinoms šeimoms už kiekvieną mėnesio dieną (išskyrus šeštadienį, sekmadienį
ir švenčių dienas) ikimokyklinio amžiaus vaiko ugdymo reikmėms tenkinti ir darbuotojų darbo apmokėjimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 19 spalio 2010 - 12:33
QUOTE(lapinuke84 @ 2010 10 19, 13:32)
nu nieko sau visai nemokamai cia gaunasi doh.gif dabar beveik 200lt moku na tikejausi bent 50proc bet tiek  bigsmile.gif  oj sutaupysiu pinigu doh.gif

http://www.strazdeli.../body.php?mid=6
Atsakyti
QUOTE(lapinuke84 @ 2010 10 19, 13:32)
nu nieko sau visai nemokamai cia gaunasi doh.gif dabar beveik 200lt moku na tikejausi bent 50proc bet tiek  bigsmile.gif  oj sutaupysiu pinigu doh.gif

g.gif O ko stebitės. Už maistą nemokėsit, tik už ugdymą. Daugiausia 23 lt mėnesiui. Sakyčiau, kad nemažai sutaupysit rolleyes.gif
Atsakyti
Tai kaip suprantu ir man priklausytu nuolaida darzelyje,esu issiskyrusi,stoviu darbo birzoje,gaunu soc pasalpa,is vaiku islaikymo fondo 195lt ax.gif ar galeciau pretenduoti i nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 10 19, 13:38)
g.gif O ko stebitės. Už maistą nemokėsit, tik už ugdymą. Daugiausia 23 lt mėnesiui. Sakyčiau, kad nemažai sutaupysit  rolleyes.gif

tai kad mano vaikas beveik namie sedi as ten tik vieta laikau kad kai isidarbinsiu jis nuolat lankys ir jam ten labai patinka tai tokia suma moketi kai beveik nelanko baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Madmozela* @ 2010 10 19, 13:40)
Tai kaip suprantu ir man priklausytu nuolaida darzelyje,esu issiskyrusi,stoviu darbo birzoje,gaunu soc pasalpa,is vaiku islaikymo fondo 195lt  ax.gif  ar galeciau pretenduoti i nuolaida?

Jei soc.pasalpa gaunat,tai ir darzaliui nuolaida turi buti,tik pazima reikia pristatyti,kad jus soc.remtina seima.
Atsakyti
Norejau paklausti,gal kas zino. 4u.gif
Mano vyras prarado darba ir vaika kol vyras bedarbis nevedam i darzeli ar yra kokia pazyma,kad pristatyti ir nemoketi uz darzeli,tik moketi uz ugdyma?
Atsakyti