geros naujienos apie darželių trūkumą Vilniuje:
Palengvės darželių steigimo tvarka
QUOTE(Upokšnis @ 2010 06 01, 08:51)
O kodėl auklėtojos turi visk žinoti Tėvai turi PATYS domėtis kokios lengvatos ir kam jos priklauso
Vln nuo balandžio mėn. pasikeitė mokėjimo tvarka Dabar sąskaitose pateikta suma už praėjusį mėnesį, o ne padalinta į dvi dalis, kaip buvo seniau. O jei neaišku iš kur tokios sumos, reikia pasiskambinti į savivaldybės biudžetinių įstaigų buhalteriją ir paaiškins kodėl tokios sumos paskaičiuotos.
Vln nuo balandžio mėn. pasikeitė mokėjimo tvarka Dabar sąskaitose pateikta suma už praėjusį mėnesį, o ne padalinta į dvi dalis, kaip buvo seniau. O jei neaišku iš kur tokios sumos, reikia pasiskambinti į savivaldybės biudžetinių įstaigų buhalteriją ir paaiškins kodėl tokios sumos paskaičiuotos.
Na, pas mus ne nuo balandzio tokia tvarka o nuo vasario ir buvo skaiciuojama uz praejusi menesi, kaip ir viskas buvo aisku, o dabar stai vel nezinia kazkokia
Sveiki,mergaites paaiskinkite,taigi kiek kompensuot turi seimai uz vaiku darzeli,jei jie yra socialiai remtini?Vilniuje gyvena..
QUOTE(DAMIANI @ 2010 06 01, 19:02)
Sveiki,mergaites paaiskinkite,taigi kiek kompensuot turi seimai uz vaiku darzeli,jei jie yra socialiai remtini?Vilniuje gyvena..
jai pajamos nevirsija 525 tada 50% ji 350 tada 100% jai tik pas jus kompensuoja nes ne visur ta kompensacija taikoma
QUOTE(DAMIANI @ 2010 06 01, 18:02)
tiesiog uzeikit i betkuri vilniaus darzelio tinklapi ir paziurekite ka raso
http://www.darzeliai.tk/
http://www.ldboruzel...ainorastis.html
http://www.molinukas.../taisykles.html
http://www.darzelisp...t...4&Itemid=25
bet gal kuri mamyte is vilniaus tiksliau parasys
QUOTE(DAMIANI @ 2010 06 01, 18:02)
Jei gauna soc. pašalpą nuolaida maistui 100% ir ugdymo mokestis 1 Lt d.d.
QUOTE(dangira044 @ 2010 06 01, 19:35)
Jei gauna soc. pašalpą nuolaida maistui 100% ir ugdymo mokestis 1 Lt d.d.
Gaus soc.pasalpa,ir gavo pazyma i darzeli..Tai kaip suprantu,uz darzeli reiks moketi tik 1lt uz diena? Kad man taip..
QUOTE(vikosiuks @ 2010 06 01, 13:32)
1. manau seimos sudeti galima suzinot beveik visur ir seniunijos ir soc skyriuje, tik pazyma issiimti reikia kazkurioj butent tam skirtoj vietoj. (o pasakyt gali ir soc darbuotoja, jei zodziu uztenka,nes jos mato, gal kas yra emes zinos kur ja isduoda )
Pažymą apie šeimos sudėtį ir registracijos vietą galima išsiimti iš Gyventojų registro. Pažymą galima užsakyti ir internetu Informacija
sveiki,pas mane tokia situacija.As is sodros iki metu gaudavau 674lt o va praeita men gavau 614 vaikiu jau antri metai eina,vyras gaudavo 365 o nuo praeito men jis pastoviai gaus 679.tai yra visos musu pajamos ant 4 zmoniu.Soc pasalpai gauti dokumenus pilnai suvarkem birzelio 2d.Vat dabar noriu suzinot kada man galima butu nueiti paimti pazyma kad mes esam soc remtini,nunesti ja i darzely.Ir kur reikia iet prasyt tos pazymos?
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 06 07, 10:58)
sveiki,pas mane tokia situacija.As is sodros iki metu gaudavau 674lt o va praeita men gavau 614 vaikiu jau antri metai eina,vyras gaudavo 365 o nuo praeito men jis pastoviai gaus 679.tai yra visos musu pajamos ant 4 zmoniu.Soc pasalpai gauti dokumenus pilnai suvarkem birzelio 2d.Vat dabar noriu suzinot kada man galima butu nueiti paimti pazyma kad mes esam soc remtini,nunesti ja i darzely.Ir kur reikia iet prasyt tos pazymos?
Kai gausit paštu pranešimą, kad paskirta pašalpa, tada ir pasiimsit pažymą Aš pridaviau dok. pašalpai dar gegužės 6 d. ir iki šiol negavau pranešimo Praeitą savaitę buvau nuėjus pažymos, tai pasakė, kad labai daug prašančių pašalpos ir jie nespėja dokumentų tvarkyti
QUOTE(dangira044 @ 2010 06 07, 12:44)
Kai gausit paštu pranešimą, kad paskirta pašalpa, tada ir pasiimsit pažymą Aš pridaviau dok. pašalpai dar gegužės 6 d. ir iki šiol negavau pranešimo Praeitą savaitę buvau nuėjus pažymos, tai pasakė, kad labai daug prašančių pašalpos ir jie nespėja dokumentų tvarkyti
O ką jūs darželio pavaduotojai sakot dėl to, kad pažyma vėluoja? Aš jau nuo balandžio nemoku, o dar pažymos negavau.
QUOTE(negriuke @ 2010 06 07, 15:44)
O ką jūs darželio pavaduotojai sakot dėl to, kad pažyma vėluoja? Aš jau nuo balandžio nemoku, o dar pažymos negavau.
Pas mus pavaduotoja atostogauja, tai nežinau kai bus Pranešime turi būti nurodyta data, kada paskyrė pašalpą ir kokiam laikotarpiui, tai bandysiu prie pažymos pridėti pranešimo kopiją