Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie mokestį už darželį

QUOTE(vilma19831025 @ 2010 04 16, 12:34)
ta prasme pries kad jus susitvarkytumete dokumentus ir gautumet per pus pigiau moketi,na jau darzelis tai pas mus tikrai labai fainas  smile.gif

nu jo ,tip pries,kai nebuvo uz ka moketi,abu atsistojom i bbirza kol gavom pinigus,tai sakau gal yra kokios lengvatos tiems kurie sunkiau verciasi,-NE NIEKO NERA JOKIU LENGVATU,tai man soc. pati pasake darbuotoja,kad pietus nemokami,bet vistiek mazai kazkodel nes mums iseina vienam seimos nariui tik 325lt.tai turi 100 apmoket procentu,eisiu aiskintis dar,nes atejo lapelis uz si menesi ,o uz ka moket jai nera lesu,paduosiu soc. darbuotojai sakysiu i kaip man uzmoket?gal tada pasakys kad piklauso 100procentu,nes dar darzelio sutarti skaiciau soc. remtiniems asmenims 100procentu kompensuoja uz darzeli,tai eisiu aiskintis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguliooks: 16 balandžio 2010 - 12:42
QUOTE(jurguliooks @ 2010 04 16, 13:40)
nu jo ,tip pries,kai nebuvo uz ka moketi,abu atsistojom i bbirza kol gavom pinigus,tai sakau gal yra kokios lengvatos tiems kurie sunkiau verciasi,-NE NIEKO NERA JOKIU LENGVATU,tai man soc. pati pasake darbuotoja,kad pietus nemokami,bet vistiek mazai kazkodel nes mums iseina vienam seimos nariui tik 325lt.tai turi 100 apmoket procentu,eisiu aiskintis dar,nes atejo lapelis uz si menesi ,o uz ka moket jai nera lesu,paduosiu soc. darbuotojai sakysiu i kaip man uzmoket?gal tada pasakys kad piklauso 100procentu,nes dar darzelio sutarti skaiciau soc. remtiniems asmenims 100procentu kompensuoja uz darzeli,tai eisiu aiskintis

Man atrodo,kad 100% kompensuojamas darželinukų maitinimas.Pagal gimimo datą jūsų dukra lanko priešmokyklinę grupę,todėl nemokami tik pietūs.
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2010 04 17, 10:54)
Man atrodo,kad 100% kompensuojamas darželinukų maitinimas.Pagal gimimo datą jūsų dukra lanko priešmokyklinę grupę,todėl nemokami tik pietūs.

na nezinau kaip pas jus, bet pas mus siauliuose:
jei pajamos nevirsija 525lt /men vienam seimos nariui - 50%
jei esi socialiai remtinas , nes pajamos nevirsija 350lt/ men vienam seimos nariui - 100% (o kur parasyta, kad lopseliukai nemoka, o ikimokyklinukai moka?) pas mus jei esi socialiai remtina, tai nesvarbu koks tas vaikutis lanko darzeli, juk jei vyresnis vis tiek lituku is dangaus daugiau nenukris...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 17 balandžio 2010 - 17:40
QUOTE(vikosiuks @ 2010 04 17, 18:38)
na nezinau kaip pas jus, bet pas mus siauliuose:

Aš suprantu taip:jeigu jurguliooks turi soc.remtinumo pažymas,darželyje turėtų būti nemokamas maitinimas 100%.Kol neesi soc.remtinas,priešmokyklinėje grupėje priklauso tik nemokami pietūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mercedes: 17 balandžio 2010 - 20:36
QUOTE(mercedes @ 2010 04 17, 21:08)
Aš suprantu taip:jeigu jurguliooks turi soc.remtinumo pažymas, darželyje turėtų būti nemokamas maitinimas 100%. Kol neesi soc. remtinas, priešmokyklinėje grupėje priklauso tik nemokami pietūs.

jurguliooks yra soc. remtina mamyte.
http://www.supermama...?...&p=36594255
taigi jai turetu bent jau maitinimas visai dienai 100% nemokamas būti, jei jau savivaldybe tik tiek kompensuoja. as jos vietoj pirma eisciau i savivaldybe pasiryskint, kaip savivaldybe yra nutarusi del soc. parama gaunanciuju darzelio lankymo kompensaciju. juk ju nuostatai turi buti vykdomi visoje apskrityje esanciuose darzeliuose vienodai, kurioje jie gyvena. pasiklausciau ar skiriasi lopseliuko, ikimokyklinuko ir mokyklinuko kompensacijos (juk prireiks ir ateiciai) mirksiukas.gif

siauliuose 100% - tiesiogine ta zodzio prasme kompensuoja soc remiamiems darzelio paslaugas... ant lapelio uzrasyta 0.00lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 19 balandžio 2010 - 11:20
merginos turiu toki nekuklu klausima, labai noreciau suzinot vilnieciu atsakymus..

kiek jus mokat uz darzeli menesiui? (jei lankot visas dienas?)
kuo toliau skaitineju, tuo man baisiau darosi, kaip jus ten apmokestintos ivairiausiais mokesciais....
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 04 23, 20:07)
merginos turiu toki nekuklu klausima, labai noreciau suzinot vilnieciu atsakymus..

kiek jus mokat uz darzeli menesiui? (jei lankot visas dienas?)
kuo toliau skaitineju, tuo man baisiau darosi, kaip jus ten apmokestintos ivairiausiais mokesciais....

Lopšelinukai: 6,26 lt + 2,5 lt, darželinukai 7,16 lt + 2,5 lt. Bet toks mokestis taikomas jokių lengvatų neturintiems.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 04 23, 22:41)
Lopšelinukai: 6,26 lt + 2,5 lt, darželinukai 7,16 lt + 2,5 lt. Bet toks mokestis taikomas jokių lengvatų neturintiems.

2,5 Lt už ugdymo priemones nuo balandžio mėnesio - nesvarbu lankė vaikas ar ne. Anksčiau mokėjome po 1 Lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MarinaL @ 2010 04 24, 14:30)
2,5 Lt už ugdymo priemones nuo balandžio mėnesio - nesvarbu lankė vaikas ar ne. Anksčiau mokėjome po 1 Lt  doh.gif

Ugdymo priemonių mokestis jau seniai skaičiuojamas už darbo dienas. Man jis kaip abonentinis biggrin.gif Tik nuo balandžio 1 d. socialiai remtiniems reiks ir toliau mokėti po 1 lt cool.gif O kitiems - po 2,5 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 04 24, 15:10)
Ugdymo priemonių mokestis jau seniai skaičiuojamas už darbo dienas. Man jis kaip abonentinis  biggrin.gif Tik nuo balandžio 1 d. socialiai remtiniems reiks ir toliau mokėti po 1 lt  cool.gif O kitiems - po 2,5 lt  doh.gif

kokių reik ir iš kur pažymų į darželį kad esi soc remtinas.Kas įeina į tą sąvoką soc remtinas g.gif Mano vaikas mokykloj gauna maitinimą nemokamą,tai aš suprantu ,kad esu soc remtina šeima.O gal dar kokios nuolaidos yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2010 04 24, 17:28)
kokių reik ir iš kur pažymų į darželį kad esi soc remtinas.Kas įeina į tą sąvoką soc remtinas g.gif Mano vaikas mokykloj gauna maitinimą nemokamą,tai aš suprantu ,kad esu soc remtina šeima.O gal dar kokios nuolaidos yra g.gif

soc remtina seima ar vienas asmuo - tai nepasiturinti seima ar vienas asmuo gaunantis pinigine socialine parama (priklauso jei vienam seimos nariui nevirsija 350lt VRP(valstybes remiamos pajamos)
http://www.socmin.lt....php?1189177490

cia dar keletas nuolaideliu ir panasiai:
http://www.supermama...?...&p=36770192
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 24 balandžio 2010 - 20:48
QUOTE(vikosiuks @ 2010 04 24, 21:44)
soc remtina seima ar vienas asmuo - tai nepasiturinti seima ar vienas asmuo gaunantis pinigine socialine parama (priklauso jei vienam seimos nariui nevirsija 350lt VRP(valstybes remiamos pajamos)
http://www.socmin.lt....php?1189177490

cia dar keletas nuolaideliu ir panasiai:
http://www.supermama...?...&p=36770192

Ačiū,bet iš šios temos pasisakymų tai suprantu,kad soc remtinos nemoka ir už maitinimą,o mūsų pajamos neviršija 525lt vienam asmeniui,tai ar aš soc remtina,kad galėčiau vietoj 2,5 mokėt tik 1lt g.gif
Atsakyti