Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 6 dalis

QUOTE(pempe1 @ 2009 11 08, 16:52)
Prie bet kokio naujo ciuzinio reikia priprasti. Kadangi dabar eksperimentuoju su skirtingo minkstumo ir sudeties ciuziniai tai per 3 naktis tik kunas adaptuojasi ir jau atranda pozicija , kaip patogu.
Kiek jus planuojate skirti kokybiskam ciuziniui su anatominem zonom? koks lovos dugnas?
pagal charakteristika i kv,187 spyruokles mazokai. spyruokliniai ciuziniai dazniausiai gamintoju skirstomu i klasikines spyruokles bonell kurios buvo musu ciuziniuose pries 15 metu. ir kai vienas verciasi , kitas jaucia.
pocket - kisenines vilktos spyruokles Pocket vilktos kišeninės spyruoklės pagamintos iš tvirtos, storos, specialios sudėties vielos, kur kiekviena spyruoklė yra atskirose
kišenėse. Todėl kiekviena spyruoklė veikia atskirai, tyliai.
Dar yra zonuoti taciau spyruokliniuose silpnai isreikstos zonos.
Dar yra mini pocket, multi pocket kyr ikv. 500 arba net 1000 spyruokliu.
Spyruokliniu vienintelis privalumas gera oro cirkuliacija. Jei yra padidejas prakaitavimas tai yera tik keli variantai arba tubes kuriu kainos nuo 3000lt dvigulio arba spyruokliniai. 
Is tiesu lengviems liekno sudejimo zmonems spyruokles nera geriausias pasirinkimas.  Ypac tiems kas megsta ant sono miegoti  ax.gif tiesiog nepakankamai ispaudziama.
O ugis koks jusu?  ir koks lovos dugnas ? kokie groteliu tarpai?
apie 2000 lt ciuziniu  butu priimtina kaina?

Musu ugiai mano 173cm, vyro 183cm. Mes planuojam isleisti ciuziniui ne daugiau nei 1500 Lt. Nakti neprakaituojam, miegam daugiausiai ant sono arba ant pilvo. Koki varinata patartumet jus?
Atsakyti
ATHENA PLUS su viskoelastu 7cm patogus butu uz 1800 , dar galite pabandyti ISABELA uz 1400lt . Is kokio miesto esat pasakyciau kur nueiti paguleti?
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 11 08, 16:35)
ten viduj iausta membrana kuri nepraleidzia o virsuj medvilnes pukeliai kurie paskirsto skysti. sklabti galima net 95 laipsniai . atitinka ligoniniu ir sanatoriju keliamus reikalavimus.
Jau geriau imkit tada koki paprasta spyruoklini , Lono man per kietas, yra is feyco tik dabar nepasakysiu kuris. Nueiki i salona paminkyti kuris bus minkstesnis malonesnis ta paimki. O po keliu metu padetis pasikeis ir leisit sau daugiau.  Zoram gincysis, kad norka geriau. Taciau jus patys nueikite paguldykite vaikuti ant vieno ir ant kito ir tegul pajaucia kuris malonesnis.

aciu uz patarimus labai, o dar paklausti noriu, o kiek laiko dizusta ta paklode ? ir kiek kainuoja ?
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 11 08, 17:51)
ATHENA PLUS  su viskoelastu 7cm patogus butu uz 1800 , dar galite pabandyti ISABELA uz 1400lt . Is kokio miesto esat pasakyciau kur nueiti paguleti?

Mes is Vilniaus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2009 11 08, 14:07)
labai įdomi ir aktuali tema, kaip tik ieškau čiužinio. Kaip ir daugumai, kurie miegojo "ant fofos" atrodo visi nauji čiužiniai yra geri biggrin.gif na bent geresni už buvisį.. smile.gif
iš tikrųjų perskaičiau visą temą, bet vistiek nieko neišsirinkau, gal per didelė pasiūla.
gal galite patarti? man reiktų ortopedinio čiužinio, nes prasidėjo skausmai nugaros apačioje. Speju "patogus" miegojimas savo padarė. Taip pat ieškau antialerginio.
Aišku norisi su visomis zonomis, kad meigoti ne tik patogiai, bet ir saugiai. svoris yra 60 ir 85 kg.
gal galite ką nors konkretaus patarti? už žmonišką kainą? nes vyras nesuvokia, kad už čiužinį galima mokėti 6000 lt.
ačiū.

O kokia ta kaina?

Esate lengvasvoriai, reiskia tinka visi musu dazniausiai siulomi ciuziniai su geromis grotelemis. Rufina, Bonaire, Kallisto, Athena Plus, Kristyna Natural, Passion H2, Dubaj.
Papildyta:
QUOTE(Bomba @ 2009 11 08, 14:27)
reikia patarimu smile.gif
reikia ciuzinio 1x2 2 metuku vaikui. lova su grotelem tai tinka bet koks. paskaiciau kruvas senu temu, tai ZOran visiems vaikams siulo LONO Norka, bet mane dar biski kankina abejones, tai surasysiu jas cia smile.gif
1. zodziu tokio amziaus vaikams dar nutinka nelaimiu (tai per pamperso krasta, tai siaip), zodziu bijau kad tas putu poliuretanas nesuplektu jei kas nutiktu, todel galvoju gal spyruoklinis geriau vedinasi ?
2. ar norka ne per kietas ? mano vyresnelis tai miega ant kietoko,bet mazelis kazkoks palepes, geriausia jauciasi ant muus latekso, o jis minkstokas man rodos.
3. ziauriai megst abu su broliu pasokineti, tai pacios pigiausios spyruokles turbut ilgai nelaikys? o pirkti brangias gaila,
zodziu padekite kas nors man apsispresti nes jau lova atvaziuoja  doh.gif siaip norejau pirkti ka nors visai pigaus o po keliu metu pakeisti, kai baigsis sisiojimo etapai, bet aisku nenoriu kad blogai miegotusi jam  doh.gif

1. Nieko panasaus, spyruokliniai dar labiau bijo dregmes. O nutikus nelaimei visus ciuzinius teks dziovinti ir kaip imanoma plauti.
2. Norka kietas, bet pakankamas, jeigu nera pinigu, geresnes alternatyvos nezinau.
3. Nepirkite spyruokliniu.

Papildyta:
QUOTE(Leacklear @ 2009 11 08, 15:16)
sveiki,
prisiskaiciau apie tuos ciuzinius jau galva net sukasi. kol kas apsistojom ties Lonu ir Medea plus bei Athena plus. siuo metu Medea taikoma 20% nuolaida tai gaunasi ta pati kaina kaip ir Athena. keista, bet prigulus salone Medea pasirode minkstesnis, nors technines charakteristikos sako, kad minkstesnis yra Athena...  musu duomenys - 190x80 ir 172x62. reiketu 160x200 ciuzinuko...

beje, kur Kaune galima butu isbandyti cia taip giriamus Metzeler ciuzinius?

Medea Plus kietesnis. Kokiame salone gulejote? Jei buvo labai vesu, tai storesnis Athenos viskoelastinis sluoksnis galejo pasales sudaryti didesni kietumo efekta, bet turejo buti zemiau 16 laipsniu. Kazkaip neteisingi pojuciai.
Papildyta:
QUOTE(pempe1 @ 2009 11 08, 16:52)
pocket - kisenines vilktos spyruokles Pocket vilktos kišeninės spyruoklės pagamintos iš tvirtos, storos, specialios sudėties vielos, kur kiekviena spyruoklė yra atskirose
kišenėse. Todėl kiekviena spyruoklė veikia atskirai, tyliai.
Dar yra zonuoti taciau spyruokliniuose silpnai isreikstos zonos.
Dar yra mini pocket, multi pocket kyr ikv. 500 arba net 1000 spyruokliu.
Is tiesu lengviems liekno sudejimo zmonems spyruokles nera geriausias pasirinkimas.  Ypac tiems kas megsta ant sono miegoti  ax.gif tiesiog nepakankamai ispaudziama.

1. O nekisenines spyruokles pagamintos is prastos ir nestoros vielos?
2. Pigiuose spyruokliniuose jos ne silpnai isreikstos, o nepatikimai ir trumpaamziskai, bei bet kokiu atveju nusileis nespyruokliniams ju isreikstumu.
3. Kiek zinau yra Pocket(iki 400), Multipocket(400-600) ir micropocket(virs 600). Jei teisingai pamenu.
4. Reiskia nebandzius geru spyruokliniu, jei nepakankamai ispaudzia lengvasvoris tau.
Papildyta:
QUOTE(Bomba @ 2009 11 08, 17:22)
oi, 700 lt siuo kriziniu periodu biski per daug. ar kazka iki max 400 imanoma padoraus? beje, pamirsau pamineti, jis linkes prakaituoti uzmiegant, tai gal spyruoklinis butu geriausias variantas ?

o kiek tos paklodes kainuoja ? ir ar jos sugeria skysti ar tiesiog vaikas lieka guleti baloje ? nes tokiu atveju suslampa visa didziule kaldra, o tai irgi nekoks variantas  doh.gif

Aisku, kad vaikas miegos baloje, tu paklodziu tikslas apsaugoti apatini ciuzini, o ne vaiko subine, jeigu vaikas puslitri pavarys be apsaugu. Mastykite logiskai.
Atsakyti
Zoran, taip pat buciau Jums labai dekinga uz nuomone koki ciuzini mum pasirinkti. Kad jums neskaityti visu mano klausymu dar pakartoju ko mes noretumem ir kokio mes sudejimo:

Lova planuojam pirkti nebrangia is Ikea. Pirmai masciau ir apie Ikeos ciuzinius, bet supratau kad tai butu ne geriausiais pasirinkimas.
As esu 173cm ir po nestumo sversiu 65 - 70kg, vyras 183cm ir 75kg. Siap buvau linkusi prie spyruoklinio ciuzinio, nes megstu kad ciuzinis butu storas virs 25cm... ir dar biski bijau letekso ir viskoelasto nes girdejau daug neigiamu atsiliepimu. Pvz. mano tevai pirko vokiskus brangius Malie su viskoelastu ir net po metu mama taip ir nepriprato, jai nepatinka duobutes kurios susidaro po kunu. Pati gavau dovanu Dormeo pagalve, kuria po sav. atidaviau nes nepatiko. Kazkaip mano patirtis su viskoelastu nenokia schmoll.gif schmoll.gif Dar pamirsau pamineti kad miegu daugiausiai ant pilvo, arba pusiau sonu.
Bet perskaicius temas supratau kad pagal musu sudejimus mums netiktu spyruokliniai ciuziniai.
Gavom rekomendacija Lono Athene Plius bei Isabelle.... ka jus manot??? Mane gazdina kad jie viskoelastiniai. Siap mes noretumem kad ciuzinis bei groteles kainuotu ne daugiau nei 1500- 1700 Lt. Ka galetumet patarti????

Is ansto dekoju 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 08 lapkričio 2009 - 21:42
o sakykit, grotelės kokio aukščio tos populiariosios (Lignum, Triton)? ir jos dar tvirtintųsi kažkaip ar tiesiog ant plokštės būtų guldomos?
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 11 08, 15:52)
O ugis koks jusu?  ir koks lovos dugnas ? kokie groteliu tarpai?
apie 2000 lt ciuziniu  butu priimtina kaina?

166 ir 187

priimtina, bet gal yra čiužiniai kuriuos galima dėti ant plokštės? ar neverta su jais prasidėti?

QUOTE(Zoran @ 2009 11 08, 21:18)
O kokia ta kaina?

Esate lengvasvoriai, reiskia tinka visi musu dazniausiai siulomi ciuziniai su geromis grotelemis. Rufina, Bonaire, Kallisto, Athena Plus, Kristyna Natural, Passion H2, Dubaj.

kaina iki 2000 lt 160x195 cm

klausimas tas pats kaip kolegai, ant plokštės galima dėtį gerą čiužinį? ne su spyruoklėmis?
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 08, 22:39)
Zoran, taip pat buciau Jums labai dekinga uz nuomone koki ciuzini mum pasirinkti. Kad jums neskaityti visu mano klausymu dar pakartoju ko mes noretumem ir kokio mes sudejimo:

Lova planuojam pirkti nebrangia is Ikea. Pirmai masciau ir apie Ikeos ciuzinius, bet supratau kad tai butu ne geriausiais pasirinkimas.
As esu 173cm ir po nestumo sversiu 65 - 70kg, vyras 183cm ir 75kg. Siap buvau linkusi prie spyruoklinio ciuzinio, nes megstu kad ciuzinis butu storas virs 25cm... ir dar biski bijau letekso ir viskoelasto nes girdejau daug neigiamu atsiliepimu. Pvz. mano tevai pirko vokiskus brangius Malie su viskoelastu ir net po metu mama taip ir nepriprato, jai nepatinka duobutes kurios susidaro po kunu. Pati gavau dovanu Dormeo pagalve, kuria po sav. atidaviau nes nepatiko. Kazkaip mano patirtis su viskoelastu nenokia  schmoll.gif  schmoll.gif Dar pamirsau pamineti kad miegu daugiausiai ant pilvo, arba pusiau sonu.
Bet perskaicius temas supratau kad pagal musu sudejimus mums netiktu spyruokliniai ciuziniai.
Gavom rekomendacija Lono Athene Plius bei Isabelle....  ka jus manot??? Mane gazdina kad jie viskoelastiniai. Siap mes noretumem kad ciuzinis bei groteles kainuotu ne daugiau nei 1500- 1700 Lt. Ka galetumet patarti????

Is ansto dekoju  4u.gif  4u.gif

Del lovos pasirinkimo viskas teisingai, tik atkreipkite demesi i : lovos dugna, ar yra salygos ideti bet kokias groteles. Lovos sonai turetu leisti paslepti 10cm storio groteles ir isileisti bent 5cm ciuzinio.
Nereikia bijoti medziagu, o tik prasto pasirinkimo, visu medizgu tarpe yra vykusiu ir nevykusiu gaminiu, tinkanciu vieniems ar kitiems. Dormeo ne etalonas, o pigus pakaitalas, kurio kaina du tris kartus didesne nei tikroji verte. Malie yra rimtas vokieciu gamintojas, bet kazko labai idomaus savo paleteje neturi. Iprotis guleti ant pilvo ar pusiau sono atsiranda nuo nepatogaus ir perkieto ciuzinio. Spyruokliniai ciuziniai tinka, tik klausimas, kokio komforto ir savybiu lygio norite ir galite sau leisti.
Isabela nera viskoelastinis, neblogas, bet netilpsite i 2000Lt su geromis grotelemis, o mano manymu pirkti anatomini ciuzini be geru groteliu yra ismesti pinigai, kol negalite leisti grotelems 1000Lt ir ciuziniui 2000Lt, atkreipkite demesi i spyruoklinius. Lono Tyla Termo neblogas variantas, kuri nebutina deti ant groteliu.
Papildyta:
QUOTE(AŠA @ 2009 11 08, 22:50)
o sakykit, grotelės kokio aukščio tos populiariosios (Lignum, Triton)? ir jos dar tvirtintųsi kažkaip ar tiesiog ant plokštės būtų guldomos?

9,5cm, jos tik pasideda.
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2009 11 09, 00:05)
166 ir 187

priimtina, bet gal yra čiužiniai kuriuos galima dėti ant plokštės? ar neverta su jais prasidėti?
kaina iki 2000 lt 160x195 cm

klausimas tas pats kaip kolegai, ant plokštės galima dėtį gerą čiužinį? ne su spyruoklėmis?

Negalima deti ant plokstes.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 11 09, 10:02)
Del lovos pasirinkimo viskas teisingai, tik atkreipkite demesi i : lovos dugna, ar yra salygos ideti bet kokias groteles. Lovos sonai turetu leisti paslepti 10cm storio groteles ir isileisti bent 5cm ciuzinio.
Nereikia bijoti medziagu, o tik prasto pasirinkimo, visu medizgu tarpe yra vykusiu ir nevykusiu gaminiu, tinkanciu vieniems ar kitiems. Dormeo ne etalonas, o pigus pakaitalas, kurio kaina du tris kartus didesne nei tikroji verte. Malie yra rimtas vokieciu gamintojas, bet kazko labai idomaus savo paleteje neturi. Iprotis guleti ant pilvo ar pusiau sono atsiranda nuo nepatogaus ir perkieto ciuzinio. Spyruokliniai ciuziniai tinka, tik klausimas, kokio komforto ir savybiu lygio norite ir galite sau leisti.
Isabela nera viskoelastinis, neblogas, bet netilpsite i 2000Lt su geromis grotelemis, o mano manymu pirkti anatomini ciuzini be geru groteliu yra ismesti pinigai, kol negalite leisti grotelems 1000Lt ir ciuziniui 2000Lt, atkreipkite demesi i spyruoklinius. Lono Tyla Termo neblogas variantas, kuri nebutina deti ant groteliu.

Aciu labai, manau kad apsitosime ties Lono Tyla ( jus rasot Tyla Termo... bet tokio nemaciau... yra dar Tyla Plius, bet tikriausiai turite omenyje tiesiog Lono Tyla). Sakykit o kokias geras bet ne labai brangias groteles pirkti siam ciuzinui, nes lova be groteliu....
P.S. gal matet kur siuo metu yra taikoma nuolaida Lono ciuziniams ??? blush2.gif blush2.gif

Ir dar vienas klausymas kodel geriau pasirinkti Lono Tyla nei Lono Tyla Plius ???/
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 09, 11:05)
Aciu labai, manau kad apsitosime ties Lono Tyla ( jus rasot Tyla Termo... bet tokio nemaciau... yra dar Tyla Plius, bet tikriausiai turite omenyje tiesiog Lono Tyla). Sakykit o kokias geras bet ne labai brangias groteles pirkti siam ciuzinui, nes lova be groteliu....
P.S. gal matet kur siuo metu yra taikoma nuolaida Lono ciuziniams ???  blush2.gif  blush2.gif

Ir dar vienas klausymas kodel geriau pasirinkti Lono Tyla nei Lono Tyla Plius ???/

Tyla Termo turiu mintyje, o ne Plius ar paprasta. Paziurek ju tinklapyje.
Uztenka kaip LR-1-G ir panasiu. Svarbu tarpai apie 3,5cm.
Atsakyti