QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 08, 00:41)
Aciu labai uz atsakyma
deja nesurantu ka reiskia bonell 5 viju
Cia dar Ikeos ciuzinio specifikacijos:
Kietumo lygis: Kietas
187 spyruoklės 1m2
O jei patartumet ka Lt galetumem nupirkti tai buciau labai dekinga
Gal as ir klystu bet kazkaip labiau esu linkusi prie spyruoklinio ciuzinio, nes jau ne is vieno zmogaus girdejau - kad reikia laiko priprasti prie lateksinio....
O sudejimai musu tokie:
As - 173cm, 65 kg
Vyras - 183cm, 75kg
Bet zinokit toks sssss, ziauriai minkstas, jei arciau lovos krasto pasislinkti tai ant tiek jis susipaudzia, kad tampa lygus su lovos krastu, nors turetu buti 15cm virs jo
Vienu zodziu, mums jau uz men. turi gimti leliukas ir neturim normalaus ciuzinio...cia man dabar tokia dilema, ir dar laikas spaudzia
Busiu dekinga uz visus patarimus ir uz atsiliepimus apie ciuzinius
Prie bet kokio naujo ciuzinio reikia priprasti. Kadangi dabar eksperimentuoju su skirtingo minkstumo ir sudeties ciuziniai tai per 3 naktis tik kunas adaptuojasi ir jau atranda pozicija , kaip patogu.
Kiek jus planuojate skirti kokybiskam ciuziniui su anatominem zonom? koks lovos dugnas?
pagal charakteristika i kv,187 spyruokles mazokai. spyruokliniai ciuziniai dazniausiai gamintoju skirstomu i klasikines spyruokles bonell kurios buvo musu ciuziniuose pries 15 metu. ir kai vienas verciasi , kitas jaucia.
pocket - kisenines vilktos spyruokles Pocket vilktos kišeninės spyruoklės pagamintos iš tvirtos, storos, specialios sudėties vielos, kur kiekviena spyruoklė yra atskirose
kišenėse. Todėl kiekviena spyruoklė veikia atskirai, tyliai.
Dar yra zonuoti taciau spyruokliniuose silpnai isreikstos zonos.
Dar yra mini pocket, multi pocket kyr ikv. 500 arba net 1000 spyruokliu.
Spyruokliniu vienintelis privalumas gera oro cirkuliacija. Jei yra padidejas prakaitavimas tai yera tik keli variantai arba tubes kuriu kainos nuo 3000lt dvigulio arba spyruokliniai.
Is tiesu lengviems liekno sudejimo zmonems spyruokles nera geriausias pasirinkimas. Ypac tiems kas megsta ant sono miegoti
tiesiog nepakankamai ispaudziama.
QUOTE(tindiriushka @ 2009 11 08, 14:07)
gal galite patarti? man reiktų ortopedinio čiužinio, nes prasidėjo skausmai nugaros apačioje. Speju "patogus" miegojimas savo padarė. Taip pat ieškau antialerginio.
Aišku norisi su visomis zonomis, kad meigoti ne tik patogiai, bet ir saugiai. svoris yra 60 ir 85 kg.
gal galite ką nors konkretaus patarti? už žmonišką kainą? nes vyras nesuvokia, kad už čiužinį galima mokėti 6000 lt.
ačiū.
O ugis koks jusu? ir koks lovos dugnas ? kokie groteliu tarpai?
apie 2000 lt ciuziniu butu priimtina kaina?
QUOTE(Bomba @ 2009 11 08, 14:27)
reikia patarimu
reikia ciuzinio 1x2 2 metuku vaikui. lova su grotelem tai tinka bet koks. paskaiciau kruvas senu temu, tai ZOran visiems vaikams siulo LONO Norka, bet mane dar biski kankina abejones, tai surasysiu jas cia
1. zodziu tokio amziaus vaikams dar nutinka nelaimiu (tai per pamperso krasta, tai siaip), zodziu bijau kad tas putu poliuretanas nesuplektu jei kas nutiktu, todel galvoju gal spyruoklinis geriau vedinasi ?
2. ar norka ne per kietas ? mano vyresnelis tai miega ant kietoko,bet mazelis kazkoks palepes, geriausia jauciasi ant muus latekso, o jis minkstokas man rodos.
3. ziauriai megst abu su broliu pasokineti, tai pacios pigiausios spyruokles turbut ilgai nelaikys? o pirkti brangias gaila,
zodziu padekite kas nors man apsispresti nes jau lova atvaziuoja
siaip norejau pirkti ka nors visai pigaus o po keliu metu pakeisti, kai baigsis sisiojimo etapai, bet aisku nenoriu kad blogai miegotusi jam
O dar geresnis minkstesnis butu isabela 700lt malonesnis.
Be to yra specialios paklodes tokios kaip hs2000 id feyco nepraleidzia skysciu.
Papildyta:
Kaune labai mazai metzeler ciuziniu, galima tik ant arubos paguleti.
Kiekviena diena yra nauja drobė tapymui. Būk tikras, kad tavo paveikslas yra pilnas gyvenimo džiaugsmo, o dienos pabaigoje žiūrėdamas į jį nenori, kad jis būtų kitoks
Grazios dienos