Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 6 dalis

QUOTE(Zoran @ 2009 10 29, 19:40)
Rufina
Bonaire
Platinium Tubes
Kallisto
Athena Plus
Kristyna Natural
Passion
Dubaj
Papildyta:
Dar paziurekite Medea Plus, ji nebijo kietesniu groteliu, gal kietoka, bet gali patikti.

Ačiū 4u.gif Kvailas klausimas, bet jie tinka miegant bet kokiomis pozomis? Aš miegu ant šono, vyras įvairiai blush2.gif Ir kaip jie reagutų į atsistojimą (virš lovos rūbų spinta) blush2.gif
P. S. O Medėja plius jau iš kietesnių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 02 lapkričio 2009 - 18:50
QUOTE(Raimondele @ 2009 11 02, 17:51)
smile.gif galiu tik pasidalinti patirtim.
As turiu 3 laipsnio skoljoze, isigijau tempur ciuzini ir dar turiu kelis gaminius, esu patenkinta nes jo deka lengviau istempiu ilga darbo diena.

Malonu, kad padejo, yra ir kitu firmu gaminiu, kurie ne ka prasciau padetu, gaila, kad lietuvoje ju nera daug.
Papildyta:
QUOTE(AŠA @ 2009 11 02, 19:49)
Ačiū 4u.gif Kvailas klausimas, bet jie tinka miegant bet kokiomis pozomis? Aš miegu ant šono, vyras įvairiai blush2.gif Ir kaip jie reagutų į atsistojimą (virš lovos rūbų spinta) blush2.gif
P. S. O Medėja plius jau iš kietesnių?

1. Jie tinka visokiom pozom...
2. Nepritaikyti ciuziniai vaiksciojimui, o geriau reaguotu storesni ir kietesni;
3. Medea Plius kieciausias is isvardintu virs jo.
Atsakyti
Detaliai visų 6 dalių apie čiužinius neskaičiau, bet kiek skaičiau, tai atrodo kad mažiems vaikams geriausias variantas Norka. O ką specai mano apie Lono Isabela? 4u.gif Mažasis mėgsta vėsiau miegoti, vasara pats savo noru eidavo ant savo kokosinio čiužinuko miegoti, nors šiaip varu nenuvarydavau smile.gif
O dar prie temos gal kam aktualu bus smile.gif pas mus dabar yra Viola, jau trečius metus... ir jau reikia keist, nors ir prižiūrėjom pagal visas rekomendacijas. Iš pradžių buvo labai gerai (perėjom nuo sofos, ne nuo senos, ne nuo nugulėtos, bet man per kietos), bet po 2m jau išsigulėjo kapitaliai. Dabar galvoju apie Aruba g.gif
Atsakyti
QUOTE(SNija @ 2009 11 02, 23:31)
Detaliai visų 6 dalių apie čiužinius neskaičiau, bet kiek skaičiau, tai atrodo kad mažiems vaikams geriausias variantas Norka. O ką specai mano apie Lono Isabela?  4u.gif Mažasis mėgsta vėsiau miegoti, vasara pats savo noru eidavo ant savo kokosinio čiužinuko miegoti, nors šiaip varu nenuvarydavau smile.gif
O dar prie temos gal kam aktualu bus smile.gif pas mus dabar yra Viola, jau trečius metus... ir jau reikia keist, nors ir prižiūrėjom pagal visas rekomendacijas. Iš pradžių buvo labai gerai (perėjom nuo sofos, ne nuo senos, ne nuo nugulėtos, bet man per kietos), bet po 2m jau išsigulėjo kapitaliai. Dabar galvoju apie Aruba  g.gif

Norka vaikui neblogai, o Isabela dar geriau, jei finansai leidzia, oro pralaidumas pas abejus panasus.
Viola buvo sukurtas ciuzinys paaugliams ir vaikams, visgi Poliuretano tankiai ten nedideli buvo, tik HR 40 ties dubeniu. Zodziu islaike ciuzinys lygiai tiek, kiek galejo prie duotu apkrovu. Na o Aruba, o dar geriau Bonaire yra visiskai kitas lygis ir ciuzinys skirtas suaugusiems, visgi tai vieni geriausiu ciuziniu pasaulyje, tik butinai reikes minkstos pakabos groteliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 03 lapkričio 2009 - 08:25
QUOTE(Zoran @ 2009 11 03, 09:12)
Norka vaikui neblogai, o Isabela dar geriau, jei finansai leidzia, oro pralaidumas pas abejus panasus.
Viola buvo sukurtas ciuzinys paaugliams ir vaikams, visgi Poliuretano tankiai ten nedideli buvo, tik viskoelastinis ten 60Tankio. Zodziu islaike ciuzinys lygiai tiek, kiek galejo prie duotu apkrovu. Na o Aruba, o dar geriau Bonaire yra visiskai kitas lygis ir ciuzinys skirtas suaugusiems, visgi tai vieni geriausiu ciuziniu pasaulyje, tik butinai reikes minkstos pakabos groteliu.

o Isabelai irgi butina groteliu? nes kaip ir su plokste skylėta lovą gamina... norėjom su grotelėm, bet baldų gamintojai perkalbėjo atseit vaikai šokinėja ant lovų geriau plokštė, nes grotelės anksčiau ar vėliau išsigirgždina ir pan.
Atsakyti
QUOTE(SNija @ 2009 11 03, 09:19)
o Isabelai irgi butina groteliu? nes kaip ir su plokste skylėta lovą gamina... norėjom su grotelėm, bet baldų gamintojai perkalbėjo atseit vaikai šokinėja ant lovų geriau plokštė, nes grotelės anksčiau ar vėliau išsigirgždina ir pan.

Gamintojui taip pigiau ir paprasciau gaminti, o vaikai normalias groteles sunkiai sulauzo ir ant nespyruokliniu ciuziniu nesokineja, nes neamortizuoja jie taip, neidomu.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 11 03, 09:27)
Gamintojui taip pigiau ir paprasciau gaminti, o vaikai normalias groteles sunkiai sulauzo ir ant nespyruokliniu ciuziniu nesokineja, nes neamortizuoja jie taip, neidomu.

g.gif Vadinasi lieka Norka kokiem 3-4m, jeigu ventiliuojasi ir norka ir isabela panašiai, o poto reiks žiūrėt, matyt teks su visa lova čiužinį keist. Tikriausiai nuo balų vis tike išsaugoti nepavyks čiužinio tai norka kad sudirbs ne taip širdį skaudės lotuliukas.gif

Ačiū! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SNija @ 2009 11 03, 00:31)
Detaliai visų 6 dalių apie čiužinius neskaičiau, bet kiek skaičiau, tai atrodo kad mažiems vaikams geriausias variantas Norka. O ką specai mano apie Lono Isabela?  4u.gif Mažasis mėgsta vėsiau miegoti, vasara pats savo noru eidavo ant savo kokosinio čiužinuko miegoti, nors šiaip varu nenuvarydavau smile.gif
O dar prie temos gal kam aktualu bus smile.gif pas mus dabar yra Viola, jau trečius metus... ir jau reikia keist, nors ir prižiūrėjom pagal visas rekomendacijas. Iš pradžių buvo labai gerai (perėjom nuo sofos, ne nuo senos, ne nuo nugulėtos, bet man per kietos), bet po 2m jau išsigulėjo kapitaliai. Dabar galvoju apie Aruba  g.gif

Laba diena p. SNija,

Skaiteme jusu zinutes ir supratome, kad ieskote ciuzinuko vaikui ir sau.
Kaip ir Zoran jums jau patare, ka butu geriausia issirinkti, bet mes kvieciame jus i savo salona - MonteCristo - Domus galerijoje. Prekiaujame ne tik Metzeler bet ir Lono ciuzinukais. Turime ne tik pjuvius ciuzinuku, bet ir dali lovose, kad klientas galetu pasigulineti, pasiziureti kaip ciuzinukas prisitaiko prie kuno.
Atsakyti
QUOTE(Cristo @ 2009 11 03, 13:27)
Laba diena p. SNija,

Skaiteme jusu zinutes ir supratome, kad ieskote ciuzinuko vaikui ir sau.
Kaip ir Zoran jums jau patare, ka butu geriausia issirinkti, bet mes kvieciame jus i savo salona - MonteCristo - Domus galerijoje. Prekiaujame  ne tik Metzeler bet ir Lono ciuzinukais. Turime ne tik pjuvius ciuzinuku, bet ir dali lovose, kad klientas galetu pasigulineti, pasiziureti kaip ciuzinukas prisitaiko prie kuno.

Oi kaip faina kai kažkas kviečia apsilankyti smile.gif o bet tačiau smile.gif vaiko čiužinys kažin ar pas jus pigiau negu pačiame lone, o sau pirksim tikrai neanksčiau kaip po pusmečio - miegamajam plikos sienos smile.gif ir gero čiužinio ant grindų kočioti kažkaip nesinori...

Bet pakeliui važiuodami užsuksim kada pasigulinėti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(SNija @ 2009 11 03, 15:49)
Oi kaip faina kai kažkas kviečia apsilankyti smile.gif o bet tačiau smile.gif vaiko čiužinys kažin ar pas jus pigiau negu pačiame lone, o sau pirksim tikrai neanksčiau kaip po pusmečio - miegamajam plikos sienos smile.gif ir gero čiužinio ant grindų kočioti kažkaip nesinori...

Bet pakeliui važiuodami užsuksim kada pasigulinėti wink.gif

Siuo atveju Montecristo privalumas - nemokamas atvezimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cristo @ 2009 11 03, 16:10)
Siuo atveju Montecristo privalumas - nemokamas atvezimas smile.gif

Lonas irgi wink.gif
Atsakyti
Kiek teko dometis jau daug kur nemokami atvezimai. ax.gif O kaip firmai MonteCristo sekasi su pardaveju kvalifikacija ? Mano ziniomis , tik 2 menesius dirbantiems su ciuziniais / ax.gif Tikiuosi pardavejams patikslinote tankius , kad neklaidintu zmoniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempe1: 03 lapkričio 2009 - 16:03