Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 6 dalis

QUOTE(sabute @ 2009 10 30, 21:22)
Kur Kaune ant Passion butu galima paguleti?
Ir kokia jo kaina? (1600*2000)
unsure.gif
Papildyta:
Spyruoklinio nesinori
Siandien apsilankeme Lonas salone. Pagal musu nora ir kaina pardaveja pasiūlė Kristyna. Mums jis nepasirode labai smagus. Toliau pabandeme Athena Plius. Pasirode per minskta ir per giliai smigome. Galiausia priguleme ant Medea Plus.
Patiko ir man ir vyrui. Patiko, kad idubimas buvo negilus ir tai labai maloniai veike.
Kaina aishku truputi didesne ~1800lt (1600*2000), bet kol kas is Lono šis variantas mums mieliausias.
Klystame ar ne?
Aciu

passion kaunas galima kalantos g. biure pabandyti tik is anksto reikia tartis . Nes nevisada biure buna. O is buchalterio nauda maza mirksiukas.gif
Papildyta:
mdea ir malonus ciuzinys. O passion daugiau papjaustytas , geresne ventiliacija ir kuno priimimas
Papildyta:
kainos panasios iki 2000 lt
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 10 30, 21:23)
Tai suma auga?

na minimaliai ugtelejo. blush2.gif , bet tik minimaliai
Atsakyti
QUOTE(sabute @ 2009 10 31, 21:24)
na minimaliai ugtelejo.  blush2.gif , bet tik minimaliai

Ziurint i tavo vyro svori, tai neblogas variantas ir bene geriausias uz tokia kaina.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 10 31, 20:36)
Ziurint i tavo vyro svori, tai neblogas variantas ir bene geriausias uz tokia kaina.

Dekui
Beje toks gyvenimiskas klausimas: kaip smileysex.gif ant tokiu lovu? blush2.gif
Groteles ir ciuziniai raso, kad laiko iki 120-130kg. Tai kai mes kartu sukrisime i viena puse ir intensyviai pailsesime, tai viskas baigsis luzenu kruvoje ant grindu?

Ar vienas kitas neiskosime ciuzinio gilumoje?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sabute @ 2009 10 31, 23:11)
Dekui
Beje toks gyvenimiskas klausimas: kaip  smileysex.gif  ant tokiu lovu?  blush2.gif
Groteles ir ciuziniai raso, kad laiko iki 120-130kg. Tai kai mes kartu sukrisime i viena puse ir intensyviai pailsesime, tai viskas baigsis luzenu kruvoje ant grindu?

Ar vienas kitas neiskosime ciuzinio gilumoje?? unsure.gif

Nemanau kad sulus, o jame tikrai nepaskesit.
Atsakyti
Darugė sakė kad maximoje nuo antradienio odinės pirštinės po 19 lt. Niekur nuotraukytėse neįžiūriu. Kažin gal ne maximoj?nematėte? nes pirštinių tai reikai, o į šitą "40 proc"-nespėjau.
Atsakyti
Atsiprašau už sutrukdymą, ne į temą parašiau.
Atsakyti
labas smile.gif
reikalinga jusu pagalba 4u.gif
ieskom ciuzinio, nlb ka apie juos nusimanau blush2.gif
lovai 160x200 cm, man nugara skauda, musu ciuzinys labai kietas manau tai dar labiau pakenke nugarai... net meisivaizduoju nuo ko pradet ieskot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeizy @ 2009 11 01, 16:35)
labas smile.gif
reikalinga jusu pagalba  4u.gif
ieskom ciuzinio, nlb ka apie juos nusimanau  blush2.gif
lovai 160x200 cm, man nugara skauda, musu ciuzinys labai kietas manau tai dar labiau pakenke nugarai... net meisivaizduoju nuo ko pradet ieskot doh.gif

Tai nusipirkit antičiužinį, kiek suminkštins ir kainuos ne tiek daug kaip čiužinys. Kai pirkom čiužinį deje tokių dalykų nebuvo, ir pasielgėm kaip asilai nusipirkom brangų,nepajudinamą doh.gif och kaip gyveni ir mokaisi: pirktume dabar dabar pigų čiužinį ir antičiužinį-kurį beproblemų išskalbt
Atsakyti
QUOTE(Dzeizy @ 2009 11 01, 19:35)
labas smile.gif
reikalinga jusu pagalba  4u.gif
ieskom ciuzinio, nlb ka apie juos nusimanau  blush2.gif

Kokie ugiai/svoriai, koks lovos pagrindas? Koki dabar turite ciuzini, kur pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 11 02, 13:09)
Kokie ugiai/svoriai, koks lovos pagrindas? Koki dabar turite ciuzini, kur pirkote?

vyro ugis 180, mano 164, vyro svoris apie 95 kg, mano siuo metu laukiusi tai didelis, bet siaip apie 65 kg.
lova tai ruosiames keisti kartu su ciuziniu, nes dabartine tai jau isvis belenkokia turbut koks paralonas ant plokstes.
Papildyta:
QUOTE(ajd @ 2009 11 02, 01:30)
Tai nusipirkit antičiužinį, kiek suminkštins ir kainuos ne tiek daug kaip čiužinys. Kai pirkom čiužinį deje tokių dalykų nebuvo, ir pasielgėm kaip asilai nusipirkom brangų,nepajudinamą  doh.gif och kaip gyveni ir mokaisi: pirktume dabar dabar pigų čiužinį ir antičiužinį-kurį beproblemų išskalbt

nusipirkus as ta anticiuzinuka, man vsitiek nepatogu... norim keisti ir lova, nes dabar sakau belenkokia pas mus paralono gabalas ant plokstes doh.gif
Atsakyti
smile.gif galiu tik pasidalinti patirtim.
As turiu 3 laipsnio skoljoze, isigijau tempur ciuzini ir dar turiu kelis gaminius, esu patenkinta nes jo deka lengviau istempiu ilga darbo diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimondele: 02 lapkričio 2009 - 16:54