QUOTE(nykshtuke @ 2009 09 03, 08:53)
Pasakyk savo nuomonę Zoran:
Aruba išbandėm, man liuks, vyrui (jis sveria arti 100 kg) per minkštas.
Patogus pasirode Fey & Co Passion. ar ju kokybe atitinka kaina?
O kuri Aruba bandete, H2 ar H3? Pagal vyro svori reiktu H3. Passion neblogas, kaina puse velnio, bet iki Metzeler netempia. As manau, kad vyrui patiktu Prestige tubes 126, pabandykit.
Papildyta:
QUOTE(varnikė @ 2009 09 03, 11:13)
Nemenka antireklamą Tempurams darot. Kelias temas peržvelgiau, bet taip ir neradau Tempur minusu, tik kad jis Š****, bet ir tai, iš Jūsų, o ne iš žmonių, kurie juo naudojasi.
kad ir kiek daikta bevadintum š*** jis tokiu niekada netaps
Jei jau toks blogas Tempiuras, tai kodel Švedijos ligoninėse šiuos matrasus deda, valstybė 100proc. kompensuoja juos labai sunkiems ligoniams? ant jų pragulos nesidaro, tas viska ir pasako
O kas man tas Tempuras, eiline firmele, kuri savo preke kelia i virsu ivairiais budais, tai kodel as negaliu reiksti savo nuomones?
O pagal tave as juo nesinaudoju, gal as ir keli mano draugai ji tureje ir keikiames, kad taip issidureme?
Daiktas nuo vadinimo ji s... netampa, bet jei labai daznai ji tuom vadinsi, tai gali sudaryti ispudi, kad jis tikrai nera optimalus pasirinkimas.
As esu nekarta rases jo minusus, paklausk kitu forumo dalyviu, kurie cia seniau sedi, daugumas ju mintinai pasakys. Jei nerasi mano aprasymo, tai galesiu asmeniskai surasyti.
O kodel tu isitikinus, kad tas kas tinka reabilitacijai, tinka ir kas diena naudoti. Ar tikrai tik antipragulos apsprendzia ciuzinio geruma? As zinau keliolika kartu pigesniu ciuziniu, kurie nesukelia pragulu taip pat.
Jeigu tau pasako si informacija viska ir tu manai, kad gavai visas zinias ir toliau Tempuro nieko geriau nera, tai cia tavo problema. Tikras besidomintis klientas niekada neatsisakys pabandyti ivairiu technologiju gaminiu ir niekada nesakys, kad kazkas yra geriausia, o visa kita slamstas, yra daug geru dalyku kuriu mes nebande.
Papildyta:
QUOTE(boruzhe @ 2009 09 03, 12:33)
Norkos čiužinio kainą radau, o Maxim ne
Gal kas gali pasakyti kiek jis kaštuoja? Ar jie skirstosi į vaikiškus ir suaugusiems ar ne?
Viengulis apie 1300Lt, dvigulis 2000Lt. Jokie ciuziniai neskirstomi i vaikiskus ir ne. Tik ju kietumas yra skirtingas pagal svori ir pomegius.
Papildyta:
QUOTE(rutelePau @ 2009 09 03, 12:45)
cia turbut klausimas bus adresuotas vel Zoran
ka galit gero/negero pasakyti apie lateksinius ciuzinius (overmadrass)lyginant su paroloniniais? na kokiu 7-8 cm storio, vieni bunai s parolono, kiti is latekso(talalay latex), bandziau rasti kaskokios informacijos, bet nelabai ka radau
cia skandinavijoje visi naudoja tuos overmatrasus, o lietuveleje pastebejau kad jie ne tokie populiarus..?
O ka tu nori pasiekti su siuo ciuziniu? Kam tau jo reikia, ar nori nukopijuoti kaip kiti daro, nezinodama kas is to, bet tipo krutai? Skandinavijoje visai kiti pomegiai ir poziuriai i dauguma dalyku, jie ten lengvai papindeja ir paprasciau gyvena, bei maziau suka galvas del ciuziniu.
Atsakyk, kodel tu jieskai antciuzinio, tada as pabandysiu atsakyti kokio ir ar isvis tau jo reik.