QUOTE(sabute @ 2009 10 28, 23:06)
Ziuriu daug patarinejanciu ir reklamuojanciu.
Reiktu pagalbos.
Reikalingas ciuzinukas 1600*2000
Esame 120kg/198cm ir 78kg/182cm
Daug pinigu neketiname investuoti
Ka gero butu galima nupirkti uz 1500-2000lt
Kol kas pasirinkimas tik Dormeo, bet manau, kad tai tikrai ne vienintelis pasirinkimas
Megstame kietesni gulejima, vyras nemegsta per dideles silumos, o as pati siluma dievinu
Patarkit
Aciu
Uz sia suma nematau geresnio varianto kaip Amadeo Super HR.
Papildyta:
QUOTE(Delfija @ 2009 10 29, 10:33)
sveiki, ilgai skaitinejau sia temele, ir...vakar jau musu lovoje padetas ciuzinys NORKA...norejom nusipirkt kazka nebrangaus, bet gan kokybisko, kol paauginsim vaikus...taigi....vyras issimiegojo puikiai, man sakyciau sonus skauda
bus matyt kaip bus toliau
Pempe pasiule iseiti, pirkti viskoelastini antciuzini is Lono 6cm. Jis sias problemas sprendzia geriausiai.
Papildyta:
QUOTE(san @ 2009 10 29, 10:35)
da vienas klausimėlis
koks čiužinys (iš poliuretaninių) būtų sekantis pagal gerumą (vienu laipteliu aukščiau) po Athena plus?
Maxim Plus, Passion.
Papildyta:
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 10 29, 11:59)
Koki ciuzini rinktis vaikui spyruoklini pocet sistema
koks pigiausias varijantas reik 195x90
Vengti spyruokliniu kaip blogio vaikui. Ziureti pirmoje eileje i Norka, jei vaikui iki 12 metu, o jei daugiau ir pinigu yra, tai Athena Plus, Maxim, Isabella ir geros groteles.
Papildyta:
QUOTE(ajd @ 2009 10 29, 12:44)
Mergaitės, prašau patarkite:
reikia ant sofos, ne kasdieniam miegojimui "antičiužinuko". dabar Dormeo renew akcija (plius pagalvė) ir kaina 350. Lono leteksini irgi 350 lt, dar yra lono paraloninis 150 lt. Kažin kokį rinktis, gal kas domėjotės pliusus minusus.Ačiū
Jei nori tikrai gero efekto, tai Lono viskoelastini antciuzini ziurek, 6cm efekta duoda labai gera, nors ir ne visur telpa, o lateksinis labai nezymiai palyginus paminkstina ir is principo labiau tinka kaip higieninis, nuo vaiko slapimo apsaugoti apatini ciuzini.
Papildyta:
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 10 29, 17:47)
man regis spyruoklinia su Pocet sistema geresni
ar klystu?
Pradek skaityti ciuziniu temu pirmus puslapius, ten mano paaiskinimai ideti apie ciuzinius.