Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 6 dalis

QUOTE(Zoran @ 2009 10 28, 13:15)
Metzeler ciuziniais viena. O konkurente is Elastolinijos kitaip apie kolegas ir negali atsiliepti. Nors pradzioje manau bus visko, bet pradeti nuo kazko reikia visiems, gi negime samdomos pardavejos ciuziniu specais.

Tai kad ir siandien pasiskelbe viena ir dar zinau...

Tik kas geriausia mano vargsui stuburui, nieks konkreciai ir nepasako verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inculto: 28 spalio 2009 - 13:22
parasyki svori ir ugi, miego iprocius pasakysim. o elastolinija nieko blogo pasakyti apie juos negaliu, yra ir blogu ir geru modeliu , kaip ir visur reikia lyginti ir ziureti. tik aisku zmonems reiketu zinoti , kad tubos pas juos kopijos. o softima ir rubofleks is vokietijos brandoliai atvezti tik kietumas tai skiriasi nuo metzeler stipriai. pas juos softima tai kazkas panasaus kaip metzeler h4 ,Toks standus arba panasus i jolana lono minkstumu.
Papildyta:
praleidau zodi bonaire h4 toks kietumas yra pas softima , arba jei lyginsim jolana is lono dar panasus kietumas. O softima man patiko kad jis taip ''skaniai parofiliuotas''. O daugiau tai nieko ipatingo pasjuos ir nera mano akim ziurint.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 10 28, 14:21)
parasyki svori ir ugi, miego iprocius pasakysim.

Jau kokia savaite ikyriai lendu su juo blush2.gif 164 ir 55 kg 4u.gif
Atsakyti
dabar Kalissto gera kaina bus akcija super . Dar ir tubes ciuziniai irgi geras pasirinkimas arba dar passion . Taigi is siu triju variantu geriausi pasirinkimai, nes sakete kad ant kristyna lateksinio buvo patogu.
Atsakyti
QUOTE(Inculto @ 2009 10 28, 17:40)
Jau kokia savaite ikyriai lendu su juo  blush2.gif 164 ir 55 kg  4u.gif

Tu matau skaityti nemoki arba slanga apsimeti.

Ziurek i minksciausius modelius H2, kaip Bonaire ar Rufina. Athena Plus.
Atsakyti
jei su stuburu problemos ir dabar miega ant kristinos ir sako , kad patogu. Tada reikia, jei toks minkstumas nugarai patiko, neverta labai drastiskai keisti. Mano praktikoj pasitaike atveju , kai su stuburo problemom zmogus negalejo guleti ant labai minksto ir teko ieskoti sprendimu, kietinti su antciuziniais. Kai problemos su nugara ir jei tai yra tikrai rimtos problemos, labai svarbu atsizvelgti, ant kokio minkstumo teko miegoti ir kas siek tiek padejo.
o dabar apie eksperimenta, jau antra naktis praejo kaip miegu ant arubos h2 . Pirma nakti patogu ,tik keistas jausmas, uzpakalis stipriai idubes , o peciai tarsi noretusi kad minksciau butu. Ir kad uzpakalis taip neidubtu. Pirma nakti atsikeliau normaliai, nieko neskauda , niekur neuztirpam o vat antra nakti su skaudancia nugara atsibudau. ziuresim kas bus tecia nakti. Sitaip eksperimentuosiu dvi savaites, po to imsiu rufina bandyti.
Atsakyti
As nebijau rizikuoti, nes svoris tikrai plunksnos ir jiems Kristyna greiciausiai buvo tik puse velnio. Nemanau, kad ims kietesni o H3 man yra per kietas, sveriu virs 80.
Atsakyti
na, pasiklausiu ir aš... apytiksliai tokie esmi: 168/68 ir 174/82, pasikūprinę, mėgstam miegot minkštai biggrin.gif kokios rekomendacijos už protingą kainą? ax.gif po jūsų rekomendacijų važiuosim išbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
Gavome tokius 1600x2200 čiužinių pasiūlymus:
FEY&CO Passion 1830Lt
FEY&CO Vital-Pur 1880Lt (čia kaip sakė tas pats kaip passion, tik royal gamybos linijos ir gal užvalkalai skiriasi, plius tai yra naujiena)
ir dar šitas http://www.elastolin...ai/1/71/softina -1720Lt

Dar Aruba sakė akcija po poros savaičių bus, bet ir su akcija jo kaina bus ~2500Lt tokių matmenų, kas jau mums bus neįkandama, nors ir labai jau patiko.

Passion, dar norėtųsi pamėginti H3 kietumo, nes H2 mums abiems pasirodė per minkštas.
Apie softina atsiliepimų nėra, ir plius išmėginti Kaune nėra galimybės, tai jį kaip ir tenka atmesti.
Vital-Pur bandėme H3 kietumo, na gal šiek tiek kietokas, bet bent jau ne per minkštas kaip passion H2, o kadangi tai kaip ir vienodi čiužiniai, tai rinksimės pigesnį ir laiko patikrintą, nes vital-pur dar naujovė... biggrin.gif

Gal kas pakomentuosit mūsų pasirinkimus, tiesa čiužinys dėsis ant paprastų grotelių, dėl to kaip suprantu jis truputėlį kietesnis bus, ar ne?
Atsakyti
Ziuriu daug patarinejanciu ir reklamuojanciu.

Reiktu pagalbos.

Reikalingas ciuzinukas 1600*2000

Esame 120kg/198cm ir 78kg/182cm

Daug pinigu neketiname investuoti

Ka gero butu galima nupirkti uz 1500-2000lt
Kol kas pasirinkimas tik Dormeo, bet manau, kad tai tikrai ne vienintelis pasirinkimas

Megstame kietesni gulejima, vyras nemegsta per dideles silumos, o as pati siluma dievinu

Patarkit
Aciu biggrin.gif

Atsakyti
sveiki, ilgai skaitinejau sia temele, ir...vakar jau musu lovoje padetas ciuzinys NORKA...norejom nusipirkt kazka nebrangaus, bet gan kokybisko, kol paauginsim vaikus...taigi....vyras issimiegojo puikiai, man sakyciau sonus skauda lotuliukas.gif bus matyt kaip bus toliau ax.gif
Atsakyti
da vienas klausimėlis ax.gif

koks čiužinys (iš poliuretaninių) būtų sekantis pagal gerumą (vienu laipteliu aukščiau) po Athena plus?
Atsakyti