Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 6 dalis

QUOTE(žemuogienė @ 2009 10 21, 22:05)
o kaip Penelope, Medea plius? netinka mums? ir iš viso - nebus taip, kad vyras su savo 140 miegos liuksiškai, o aš kaip ant lentų? mano stuburas ir taip kreivas. nebenoriu būt dar kreivesnė. gal atskirus čiužinius geriau pirkt? bet vėlgi čia būtų kraštutinis variantas.

Universalai Vyrui gerai, tau neblogai bet buna geriau:

Kallisto, Prestige Tubes.

Idealu, du atskiri ciuziniai :
Tau Bonaire arba Rufina H2-H3, Jam Kallisto arba Prestige Tubes.
Atsakyti
dėkui labai Zoran. sudėtingas čia reikalas, manau reikia susiruošti ir keliauti per parduotuves tuos čiužinius gulinėti ir minkyti. gal dar Kalėdoms artėjant kokių nuolaidų pasirodys ax.gif
Atsakyti
Sveiki, norėčiau ir aš patarimo:
mano svoris 65, vyro 75, lovos išmatavimas 180x200, norėčiau vientiso čiužinio.
iš Domus galerijoj bandytų Lono ir Metzeler smagiausiai gulėjosi ant Bonaire ir Athena.
Zoran, ar galėtumėt palyginti šių 2 čiužinių charakteristikas, patogumą (norisi minkščiau, Bonaire kaip suprantu reikėtų žiūrėti H2?)
Ir dar vienas klausimas: abu čiužiniai pakankamai aukšti pasirodė - ar tikrai būtina pirkti papildomas groteles? lovos dugnas bus su grotelėmis, apačioje patalynės dėžė, bet ji nebus naudojama, taip kad oro tarpas po čiužiniu tikrai bus.
Gal dar kažką turėčiau įvertinti, bet praleidau, tai įdomios įvairios nuomonės ir patarimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chocco @ 2009 10 22, 12:39)
Sveiki, norėčiau ir aš patarimo:
mano svoris 65, vyro 75, lovos išmatavimas 180x200, norėčiau vientiso čiužinio.
iš Domus galerijoj bandytų Lono ir Metzeler smagiausiai gulėjosi ant Bonaire ir Athena.
Zoran, ar galėtumėt palyginti šių 2 čiužinių charakteristikas, patogumą (norisi minkščiau, Bonaire kaip suprantu reikėtų žiūrėti H2?)
Ir dar vienas klausimas: abu čiužiniai pakankamai aukšti pasirodė - ar tikrai būtina pirkti papildomas groteles? lovos dugnas bus su grotelėmis, apačioje patalynės dėžė, bet ji nebus naudojama, taip kad oro tarpas po čiužiniu tikrai bus.
Gal dar kažką turėčiau įvertinti, bet praleidau, tai įdomios įvairios nuomonės ir patarimai  4u.gif

Na abu neblogi ciuziniai bet gan smarkiai skiriasi, ju storiai apie 16cm, tai yra nestori ciuziniai ir groteliu itaka yra milziniska, be geru groteliu as Bonaire net nepirkciau, is bedos Athena, jei groteliu tarpai 3,5-5cm. Jus lengvasvoriai, as rinkciausi H2.
Skirtumai balais iki 10, kuo daugiau tuo geriau:
Komfortas : Athena 5, Bonaire 9
Anatominiu zonu efektyvumas : Athena 2, Bonaire 9
Raumenu atpalaidavimas : Athena 6, Bonaire 9,5
Patvarumas : Athena 6, Bonaire 8
Oro cirkuliacija : Athena 3, Bonaire 5
Vidurkis : Athena 4,4. Bonaire 8,1
Kaina atspindi kokybe - isvada.

Galiausiai kainos : Athena 2000Lt, Bonaire 3447Lt
Abiems groteles bent Lignum Star : 840Lt
Atsakyti
Ketinu pirktis ciuzinuka, tik nelabai nusimanau, paskaiciusi tema, dar labiau suabejojau savo galimybemis ji issirinkti teisingai. blush2.gif Todel kreipiuosi i profesionales wub.gif 55 kg sverianciam zmogui su stuburo iskrypimu ka rekomenduotumet? blush2.gif Spyruoklinio nenoreciau, bandziusi lateksini Kristyna, bet gal truputi per kietas...bet minksto irgi nenoriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 10 22, 16:30)
Skirtumai balais

Ačiū už labai išsamų atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 10 22, 15:30)
Anatominiu zonu efektyvumas :

papasakokite, kaip su tom zonom - kokiu bbudu jas "pritaiko" skirtingiems ugiams?
Atsakyti
QUOTE(Inculto @ 2009 10 22, 15:47)
Ketinu pirktis ciuzinuka, tik nelabai nusimanau, paskaiciusi tema, dar labiau suabejojau savo galimybemis ji issirinkti teisingai.  blush2.gif Todel kreipiuosi i profesionales  wub.gif 55 kg sverianciam zmogui su stuburo iskrypimu ka rekomenduotumet?  blush2.gif Spyruoklinio nenoreciau, bandziusi lateksini Kristyna, bet gal truputi per kietas...bet minksto irgi nenoriu  g.gif

o ar gulejai ant prestige tubes arba maxim, rufina, passion ?

QUOTE(san @ 2009 10 22, 17:32)
papasakokite, kaip su tom zonom - kokiu bbudu jas "pritaiko" skirtingiems ugiams?

zmogus jau toks, kad visada guldamasis nesaminingai iscentruoja . jei kalbam apie 7 zonu ciuzinius. tai i juos tikrai pataikysi. nes peciu zona nera jau labai siaura. Cia turbut jau kokioj parduotuvej pardaveja noredama prakisti spyruoklini zonas nuvertin..
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 10 22, 18:12)
o ar gulejai ant prestige tubes arba maxim, rufina, passion ?
zmogus jau toks, kad visada guldamasis nesaminingai iscentruoja . jei kalbam apie 7 zonu ciuzinius. tai i juos tikrai pataikysi. nes peciu zona nera jau labai siaura. Cia turbut jau kokioj parduotuvej pardaveja noredama prakisti spyruoklini zonas nuvertin..

Negulejau, bet gulet ir nepakanka manau, reikia naktele permiegot smile.gif Kristyna pateikiau tik kaip pavyzdi, o dabar noreciau geresnio, kad atsikelus nugaros neskaudetu ir stuburui kazkiek lengviau butu. ax.gif
Atsakyti
Ar gerai supratau? Jei perku "gerą lietuvišką lovą" su tvirtom medinėm grotelėm, tai galiu nesvajoti apie normalų čiužinį (padedantį sveikatą palaikyti)??? Tai kaip tada nepermokėt, o gaut optimalų variantą?

Vaikams taip pat supratau: jei neimsiu spec. grotelių, tai neverta nei Maxim, nei Norka imt?
O Dormeo še? kodėl?
Būčiau dėkinga už komentarą.
Atsakyti
Sveiki,

Klausimelis:
Ar yra vilties, kad spyruoklinis čiužinys kažkiek paminkštės, "išsivaikščios"? Ka tik nusipirkom Sleepwell Special 2,1, "pocket"spyruoklės. 2,1 ėmėm, nes vyro svoris 140, mano 63, bet maniau (!), kad megstu miegot ant kietesnio. Pries tai buvo senas (8 ar 9m) Amadeo Super (senesnis variantas su mažiau spyruoklių)- atrode minkštokas.
Kiek bandem prieš pirkdami, atrode, kad Sleepwell bus ok, nu bet dabar..! Vyrui tai, sako, kad gerai, o man tai toks jausmas, kad as jo visiškai neįspaudžiu. Miegam dar nepilnai savaitę, o as aju kelintą rytą atsikeliu "surakintais" pečiais.
Ar tikėtis, kad jis per laiką paminkštės, ar ieškoti kokio antčiužinio paminkštinimui?

Ačiū.
Atsakyti
Gal yra isigijusiu Lono tyla termo ? nelabai suprantu, raso, kad ortopedinis, bet as maniau, kad ortopedinis turi zonas, o apie zonas jokias nei zodzio... plius, viskoelasto ten 4 cm, bet jo tankis 55 - ar neisgules vyras 100 kg iki spyruokliu ?
Atsakyti