QUOTE(Calla @ 2009 10 19, 18:16)
Skaiciau temas apie ciuzinius, saziningai sakau ne visas, tiesiog jegu ir laiko neuztenka ir susisuko galvele visai
Mes norim spyruoklinio ciuzinio nes pas mus yra patalynes deze po lova, ciuzinys desis ant plokstes, ismatavimai 160x200. Svoris 60 ir 92 kg. Gal galetumet ka rekomenduoti Skirti ciuziniui galim iki 2000 Lt. Busiu labai dekinga uz pagalba
Mes norim spyruoklinio ciuzinio nes pas mus yra patalynes deze po lova, ciuzinys desis ant plokstes, ismatavimai 160x200. Svoris 60 ir 92 kg. Gal galetumet ka rekomenduoti Skirti ciuziniui galim iki 2000 Lt. Busiu labai dekinga uz pagalba
Lono Tyla arba nauja yra su viskoelastiniu sluoksniu, berods Tyla Visco vadinasi. Po to Gemegos Amadeo HR.
Papildyta:
QUOTE(smilling @ 2009 10 20, 08:46)
Laba diena,
Norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie http://www.ciuziniai.info/ ?
Gal dar ką galėtumėt pasiūlyti Kaune?
Ieškom čiužiniu už ~1500Lt 160x220, lova su grotelėmis.
Mūsų ūgiai 168 ir 190, svoriai 62 ir 95
Norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie http://www.ciuziniai.info/ ?
Gal dar ką galėtumėt pasiūlyti Kaune?
Ieškom čiužiniu už ~1500Lt 160x220, lova su grotelėmis.
Mūsų ūgiai 168 ir 190, svoriai 62 ir 95
Kokie konkreciai modeliai domina ir kokios ju kainos?
Papildyta:
QUOTE(san @ 2009 10 20, 11:35)
oi sunku sunku tą čiužinį išsirinkti
dabar toks klausimas man iškilo:
kuom skiriasi Metzelerio Maxim nuo Lono Regina? žinau tik, kad metzeleris laikomas geresne firma, bet tai ne argumentas. kuom techniškai tie čiužiniai skiriasi? Reginos dar ir tankis poliuretano didesnis nei Maximo...
dar aptarinėjant Reginą, mačiau, buvo minima Jolana. tada irgi reiktų palyginimo su techninėm detalėm. mano, nenusimanančiosios, akimis, Jolanos tankis toks kaip Maximo. o Jolana nuo Maximo su Regina skiriasi tuo, kad yra ne iš vieno sluoksnio, o iš kelių. o kas geriau: vientisas parolono gabalas ar sluoksniuotas?
dabar toks klausimas man iškilo:
kuom skiriasi Metzelerio Maxim nuo Lono Regina? žinau tik, kad metzeleris laikomas geresne firma, bet tai ne argumentas. kuom techniškai tie čiužiniai skiriasi? Reginos dar ir tankis poliuretano didesnis nei Maximo...
dar aptarinėjant Reginą, mačiau, buvo minima Jolana. tada irgi reiktų palyginimo su techninėm detalėm. mano, nenusimanančiosios, akimis, Jolanos tankis toks kaip Maximo. o Jolana nuo Maximo su Regina skiriasi tuo, kad yra ne iš vieno sluoksnio, o iš kelių. o kas geriau: vientisas parolono gabalas ar sluoksniuotas?
Lono Regina patvaresne uz Maxim, garantijos nieko nesako apie kokybe, tik viena is marketingo budu ir daznai ekspertu akimis vaikiska.
Bet as imciau Maxim, nes jis daug minkstesnis ir patogesnis, vienas ir kitas tarnaus apie 5-7 metus normaliai, o man to pakanka. Paprasciausiai Metzeleris naudoja minkstesni ir elastingesni HR poliuretana, kuris yra brangesnis uz to paties tankio kietesni.
Papildyta:
QUOTE(Xuligane_23 @ 2009 10 20, 12:26)
Zoran, noriu paprasyti konsultacijos . renkames is dvieju variantu: lietuviskas dreamline ciuzinys, spyruoklinis, 4 cm viskoelastine medziaga (aukstis 22) ir amerikietiskas euphoria - spyruoklinis, latekso ir poliuretano pavirsius (aukstis 24). vyras sveria apie 100, as apie 60. labai aciu
As rinkciausi lietuviska, negirdejau, kad lietuvoje butu kokybisku amerikietisku ciuziniu, kuriu kaina butu zemesne nei 10000Lt. Bet siaip nei vieno is siu ciuziniu neatsimenu, duok ir nuorodas, jei yra internete.
Papildyta:
QUOTE(žemuogienė @ 2009 10 20, 20:23)
sveiki, noriu konsultacijos - ieškom 180*200 čiužino apie 2000 Lt. grotelės yra. svoriai - mano 50, vyro apie 140 patarkit prašau
Nekreipsiu demesio i pinigus, o pavardinsiu tuos, kurie laikys vyro svori :
Lono - Kallisto, Nike
Metzeler - Prestige Tubes H3 ir kiti tubiniai, Rufina H4.
Gemega - Amadeo Super is bedos.
Kolo - multipocketai visi.
Papildyta:
QUOTE(smilling @ 2009 10 20, 20:59)
Kokia kaina? Jeigu daugiau kaip 1500Lt, tai visiskai neapsimoka.