QUOTE(rutelePau @ 2009 08 31, 10:48)
Sveiki,
prisipazinsiu kad visu temu nuodugniai neperskaiciau, bet siokia tokia nuomone susidariauapie ciuzinius.
gyvename Skandinavijoje, tad ir ciuzini riksimes cia. prisiskeite cia forumu ir aprasymus internete lekem savaitgali bandyti ciuziniu.
pagulejom ant TEMPUR ir tiek mano, tiek zmonos nuomone vienareiksmiska - ne mums . gulejom ant pilnai sukomplektuotos lovos, tai sudare ispudi kad l. kietas, atsiguli ir "nusileidi" i ciuzini bet viskas aplink kieta nezinau kaip jausciausi atsikele ryte, bet pabandzius tikrai nepaliko ispudzio
pabandeme dar keletos firmu "normaliu" ciuziniu-lovu. kolkas didziausia ispudi paliko JENSEN firmos ciuziniai-lovos. kiek zinau jie spyruokliniai(pocket) ir dar su papildomais sluoksniais.
Kodel sakau ciuzinys-lova, nes visa lova susideda is 3 ciuziniu apatinis ciuzinys tai remas su kojelemis ir spyruokliniu ciuziniu, po to pats spyruoklinis ciuzinys, ir dar "virsutinis" ciuzinys (overmadrass) kokiu 8cm aukscio.
Galbut ZORAN galtu paasakyti savo nuomone apie siuos ciuzinius(lovas)?
zmona sveria iki 50 (46-47)
as sveriu 80-85
bandem paguleti ant "geriausio" (brangiausio), tai jis mums pasirode per minkstas bent jau nepatogu buvo atsisesti ir vartytis (kaip kokioje vandens lovoje ),
kokio kietumo reiketu ziuretis turint omenyje musu svorio santyki ?
gal turite lietuviska aprasyma Jensen ciuziniu?
prisipazinsiu kad visu temu nuodugniai neperskaiciau, bet siokia tokia nuomone susidariauapie ciuzinius.
gyvename Skandinavijoje, tad ir ciuzini riksimes cia. prisiskeite cia forumu ir aprasymus internete lekem savaitgali bandyti ciuziniu.
pagulejom ant TEMPUR ir tiek mano, tiek zmonos nuomone vienareiksmiska - ne mums . gulejom ant pilnai sukomplektuotos lovos, tai sudare ispudi kad l. kietas, atsiguli ir "nusileidi" i ciuzini bet viskas aplink kieta nezinau kaip jausciausi atsikele ryte, bet pabandzius tikrai nepaliko ispudzio
pabandeme dar keletos firmu "normaliu" ciuziniu-lovu. kolkas didziausia ispudi paliko JENSEN firmos ciuziniai-lovos. kiek zinau jie spyruokliniai(pocket) ir dar su papildomais sluoksniais.
Kodel sakau ciuzinys-lova, nes visa lova susideda is 3 ciuziniu apatinis ciuzinys tai remas su kojelemis ir spyruokliniu ciuziniu, po to pats spyruoklinis ciuzinys, ir dar "virsutinis" ciuzinys (overmadrass) kokiu 8cm aukscio.
Galbut ZORAN galtu paasakyti savo nuomone apie siuos ciuzinius(lovas)?
zmona sveria iki 50 (46-47)
as sveriu 80-85
bandem paguleti ant "geriausio" (brangiausio), tai jis mums pasirode per minkstas bent jau nepatogu buvo atsisesti ir vartytis (kaip kokioje vandens lovoje ),
kokio kietumo reiketu ziuretis turint omenyje musu svorio santyki ?
gal turite lietuviska aprasyma Jensen ciuziniu?
Sveikinu del geru isvadu, viskas kaip ir logiskai ismastyta ir klausimai teisingi, bandymu rezultatai kaip ir mano.
Jensen - vienas brangiausiu ciuziniu-lovu gamintoju pasaulyje, tame tarpe ir geriausiu, priklauso Hilding Anders grupei ir laikomas auksciausios kokybes Brandu, kas liecia Pocket sistemas. Ju poziuriu vandens lova yra komforto etalonas, todel ir daro spyruoklinius ciuzinius kiek imanoma panasesnius i bangavimo efekta. Man irgi per daug banguojantis ir siek tiek per didele duobe formuojantis ju flagmanas pasirode, nors esu priesiekes komforto ir minkstu ciuziniu manjakas.
Jei leidzia galimybes, pirkite is stangresniu ir paprastesniu ciuziniu kazka, jeigu Jensen issirinkote. Kiek pamenu pas Jensen ciuziniu-lovu kainos svyruoja nuo 24000-180000Lt.
Manu skurdzia nuomone : ciuzinys Rufina H2 is Metzeler, Groteles Triton 5V is Lono, Lovos remas naturalaus medzio 200x180 kainuotu apie 7200Lt ir yra zymiai geresniu charakteristiku, nei Jensen top serijos lova-ciuzinys uz 100000Lt ir auskciau.