Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 6 dalis

QUOTE(avokadas @ 2009 10 12, 21:51)

Koks konkretus atsakymas  smile.gif

Tu per daug konkretus, kad aš dar labiau imčiau konkretizuotis, turint omenyje tai, kad aš net nesislepiu po išgalvotais vardais.
Nematau prasmės aiškinti kažkam, kas ir taip puikiai išmano praktiškai visas čiužiniu subtilybes ir tik apsimeta, kad nieko nesupranta.

Atsakyti
Oho, kokios čia aistros verda blink.gif

QUOTE(FEY & CO - Lina @ 2009 10 12, 22:10)
Matau, kad čia tik jums patiems tokios detalės įdomios smile.gif ...

Nepritariu. Kaip tik Zoran 22:03 poste išvardintos detalės apie Norką labai įdomios, padeda susivokti, juolab, kad ne visi pardavėjai jas (t.y. tankį) teikiasi paskelbti.

Dėl tų kinų g-bos čiužinių, tai jei kam reikia pigaus ir neilgaamžio, kodėl ne, juk jau po pusmečio ar dar anksčiau nebus gaila išmesti. Vienintelis klausimas - gaminio saugumas, tokia kaina kelia įtarimą, ypač prisiminus istorijas su melamino indais ir pan. Aš asmeniškai nerizikuočiau.

P.S. Agne, soriukas, susipainiojau biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif

p.s Apie čiužinuką Norka nebuvo pasakyta nieko konkretaus ir užtikrinto, išskyrus tai, kad gamintojas vardino tik teigiamas savo platinamo produkto savybes.

QUOTE(Y2K @ 2009 10 12, 22:21)
Oho, kokios čia aistros verda  blink.gif
Nepritariu. Kaip tik Zoran 22:03 poste išvardintos detalės apie Norką labai įdomios, padeda susivokti, juolab, kad ne visi pardavėjai jas (t.y. tankį) teikiasi paskelbti.

Dėl tų kinų g-bos čiužinių, tai jei kam reikia pigaus ir neilgaamžio, kodėl ne, juk jau po pusmečio ar dar anksčiau nebus gaila išmesti. Vienintelis klausimas - gaminio saugumas, tokia kaina kelia įtarimą, ypač prisiminus istorijas su melamino indais ir pan. Aš asmeniškai nerizikuočiau.

P.S. Agne, soriukas, susipainiojau  biggrin.gif

Atsakyti
jei galima, įsiterpsiu taro žinovų pokalbių...

FEY & CO - Lina,
kur galima rasti jūsų firmos katalogą su kainomis?

gal galit papasakoti, nieko nesuprantančiam vartotojui, kodėl parolono gabalo papjaustymas vienokiais ar kitokiais grioveliais yra toks reikšmingas ir taip smarkiai atsispindi kainoje. mano, naivios moteriškės akimis: gi pasiimi parolono gabalą, aštresnį peiliuką ir pasipjaustai, kur reikia - galėtum tiksliai pagal savo išmatavimus prisitaikyti hihihi.gif
Atsakyti
Sveiki . Perskaiciau 2 ciuziniu temas . Issirinkau du variantus.
Metzeler Aruba arba Maxim. Kuo jie vienas nuo kito skiriasi ? Musu svoriai 60 kg ir 100 kg. Biudzetas 2500lt .
Ka dar galite rekomenduoti? Vyrui isvarza.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2009 10 13, 08:56)
jei galima, įsiterpsiu taro žinovų pokalbių...
FEY & CO - Lina,
kur galima rasti jūsų firmos katalogą su kainomis?
gal galit papasakoti, nieko nesuprantančiam vartotojui, kodėl parolono gabalo papjaustymas vienokiais ar kitokiais grioveliais yra toks reikšmingas ir taip smarkiai atsispindi kainoje. mano, naivios moteriškės akimis: gi pasiimi parolono gabalą, aštresnį peiliuką ir pasipjaustai, kur reikia - galėtum tiksliai pagal savo išmatavimus prisitaikyti hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Paimam peiliuka ir pasipjaustom. mirksiukas.gif
As ir noriu suzinoti koks gi tas stebuklingas universalus papjaustymas. Suprantu .
Skiriasi tankiai. Tarnavimo laikas.
Kodel panasaus tankio ir sudeties ciuziniai taip skiriasi kainom doh.gif paaiskinkite prasau ieskancioms logikos rolleyes.gif .
Papildyta:
Brangioji San tinginiuke. Ivedam i google fey&co ciuziniai ir ismeta
stai kur radau kainas
http://www.ollo.lt/l...dai/11/page:3;/
ir http://e.interjeruvi...ziniai.html?p=2
Atsakyti
Gal pasidalintumete nuomone apie IVO ciuzinius, nezinau ar Hazel firma, bet jie siulo tokios sudeties: Latex 8 +2 kokoso + 3 klimalatekso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė @ 2009 10 13, 13:17)
Gal pasidalintumete nuomone apie IVO ciuzinius, nezinau ar Hazel firma, bet jie siulo tokios sudeties: Latex 8 +2 kokoso + 3 klimalatekso ax.gif

Ar Ivo ar Trivilita, ar Padvaiskas, tai vieno skrydzio pauksciai, siek tiek skiriasi kokybe, o ciuziniu modeliai lengvatikiams.
Papildyta:
QUOTE(FEY & CO - Lina @ 2009 10 13, 07:47)
drinks_cheers.gif

p.s Apie čiužinuką Norka nebuvo pasakyta nieko konkretaus ir užtikrinto, išskyrus tai, kad gamintojas vardino tik teigiamas savo platinamo produkto savybes.

Gal malonesi pavardinti neigiamas savybes ir kaip turi skambeti ciuzinio ivertinimas. Zodziai - geras, nuostabus, fantastiskai super prisitaiko, medziagos superines ir pan. netinka.
Atsakyti
Zoran, o kaip ta latekso ir kokoso kombinacija? Na, jie uz ta ciuzini ir nori nemazai 1800, tiesa, dabar nuolaida yra... as tik stengiuosi uz padoria kaina issirinkt kazka padoraus, pasiskaiciau, kad iki 60kg spyruokliniai nelabai tinka, tai vat ir ieskau visokiu "porolonu" biggrin.gif Jau neviltis ima
Tai gal Dormeo imti ir galvos sau nebesukti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnė: 13 spalio 2009 - 12:39
Na jo, pradejo asai pestis.
Man kaip zmogui yra aktualu preke. Jus bukit pardavejais ar kuo norite, saziningai man nesvarbu.
Visuomet preke renkuosi pagal argumentus. Jei zmogus moka itikinti ir pagrindzia savo argumentus - tikrai tikiu tuo zmogumi. Todel respect Zoran, zmogui, kuris jau ilga laika mus konsultuoja ir man nesvarbu kad jis gali atstovauti kazkokia tai firma. Nemaciau jokiu dideliu nusiskundimu jo pasiulytais produktais. Siaip atsakinejant i TUPUS klausimus, man jau senai butu trukusi kantrybe smile.gif

O dabar klausimas FEY & CO - Lina. Jei Jus esate sio produkto atstove, ar galite nesaliskai pasiulyti ciuzini 100 kg svernciam vyrui ir 50 kg sverenciai moteriai. Ciuzinio matmenys 160x200.
Linkstu link Passion modelio, bet nezinau, koki imti H2 ar H3. Pageidautina, kad tai butu vientisas ciuzinys (ir nespiruoklinis). Gal galit kita varianta ivardinti ir paaiskinti kodel ji siulot. Kaina iki 1700 max. Na jei reiks ir esant rimtiems argumentams dadesiu. Groteles taip pat imsim geras.
Realiai as noriu geriausio kainos/kokybes santykio. Siaip dar kiti siulu metyzeler maxim, bet noriu surinkti kuo daugiau info, o tada eisim su vyru i bandymo maratona.
Atsakyti
QUOTE(laiminga feja @ 2009 10 13, 10:59)
Sveiki . Perskaiciau 2 ciuziniu temas . Issirinkau du variantus.
Metzeler Aruba arba Maxim. Kuo jie vienas nuo kito skiriasi ? Musu svoriai 60 kg ir 100 kg.  Biudzetas 2500lt .
Ka dar galite rekomenduoti? Vyrui isvarza.

Skiriasi tankiai, Maxim 40, o Aruba 50.
Siulau ziureti i Bonaire H3+geros grotelės.
Papildyta:
QUOTE(Agnė @ 2009 10 13, 13:36)
Zoran, o kaip ta latekso ir kokoso kombinacija? Na, jie uz ta ciuzini ir nori nemazai 1800, tiesa, dabar nuolaida yra... as tik stengiuosi uz padoria kaina issirinkt kazka padoraus, pasiskaiciau, kad iki 60kg spyruokliniai nelabai tinka, tai vat ir ieskau visokiu "porolonu" biggrin.gif Jau neviltis ima
Tai gal Dormeo imti ir galvos sau nebesukti cool.gif

Jei nori lentos, tai kam moketi uz tai 1500Lt, nusipirk du lateksinius antciuzinius po 400Lt ir bus tas pats ka tu ten ziurejai.

Papildyta:
QUOTE(san @ 2009 10 13, 08:56)

Kainoje ne taip smarkiai skiriasi, gal +30% maksimaliai. Konkrecius modelius nurodyk, tada galima bandyti paaiskinti kodel ta kaina mazdaug tokia.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 10 13, 14:43)

Kainoje ne taip smarkiai skiriasi, gal +30% maksimaliai. Konkrecius modelius nurodyk, tada galima bandyti paaiskinti kodel ta kaina mazdaug tokia.

tai ne konkrečiuose modeliuose esmė... man šiaip įdomu, kame to figūrinio pjaustymo stebūklingumas, kuom vienas porolonas stebūklingesnis už kitą...

vienas parametras - tankis (ar kaip ten, tas, kur kg/m3) - tas aiškus;

kitas parametras galėtų būti susidėvėjimas, išsigulėjimas - ar tikrai kuo brangiau, tuo šitoj srity geriau?

ar 5 kart brangesnis čiužinys pagerins mano miego kokybę bent 2 kartus?
Atsakyti