Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 6 dalis

Zoran kadangi labai gerai ismanai Lono gaminius paaiskink Norkos ispustos kainos priezastis. Kadangi jame dedamas vidutinio tankio paprastas porolonas (yra pigi medziaga) ir RE porolonas (porolono sumaltos atliekos dar pigesne medziaga) tai kaip jis gali kainuoti 80x200cm 400 Lt? Si firma siulo tik uz 50 Lt Ciuziniai su uzvalkalu tik 50 Lt

Toliau imame Lono Tyla- vilktos spyruokles, paprastas porolonas 160x200cm aukstis 19 cm. tik 900Lt g.gif O konkurentai siulo 160x200cm aukstis 26 cm ir kaina be jokiu akciju 649Lt nuoroda pigus spyruokliniai ciuziniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2009 10 12, 12:18)
Sveiki,
Na ir as skaiciau skaiciau, daug ka sau "atsidejau" i galvele smile.gif , bet vis gi stoju i eile del patarimu ax.gif :
Situacija tokia:
Sunus paauglis, 15 m, ugis 182, svoris apie 60kg.
Jo  lova yra spintoje, ta prasme atsidaro spinta ir atsilenkia lova. Groteles gamyklines,tarpas 5 cm.  Skirti galiu iki + - 500 Lt.  Dabartinis ciuzinukas 8 cm, o viso remo asukstis, kur isideda ciuzinukas-  12cm. Aukstesnis ciuzinukas turbut netilps, nes lova neuzsidarytu spintoje:)
Koki ciuzini galima butu pasirinkti?
Buciau dekinga uz konsultacija 4u.gif

Geriau uz Lono Norka nieko nesugalvoju tokiu atveju.
Papildyta:
QUOTE(Agnė @ 2009 10 12, 13:07)
Aurejai buvo akcija 1299 sba idejos namams

Kaina nebloga, iki 1400Lt ji verta imti, kaip ir Kristyna is Lono uz 1440Lt dabar, jeigu salygos leidzia.
Papildyta:
QUOTE(san @ 2009 10 12, 13:37)
nepavyko man praslyst su pigiausiu variantu biggrin.gif iš mano pasiūlytų trijų variantų MB išsirinko Metzeler Maxim (ant paprastų lovinių grotelių).

klausimas: ar šiuo atveju geriausias kainos ir kokybės santykis - gal galima dar ką geriau gauti už šią kainą arba gauti panašią kokybę už pigiau?

kas ilgiau tarnautų: Norka ar Maxim? nepastebėjau pas Loną visai jokių minčių apie garantiją g.gif ir, apskritai, ką reiškia garantija čiužiniui - elektronikos ar mechanikkos ten nėra - sugesti nėra kam. nuo ko apdraudžia garantija - nuo duobių išsigulėjimo, ar nuo ko?

ir kur Vilniuj galima būtų tų Metzeler pažiūrėti - kažkas temoj minėta buvo apie kažkokį saloną lyg domus galerijoj, bet domus puslapy nieko nerandu g.gif gal susapnavau unsure.gif

Ciuzinys neblogas, nors as nerizikuociau tokio minkstumo ir 40tankio HR deti po 90 ir daugiau kg vyru, o tuo labiau ant prastu groteliu. Norka ir Maxim yra nesulyginami dalykai, kaip lektuva su gelda lyginti. Garantijos yra mulkiams. Garantijos duodamos nuo issigulejimo ir prie tam tikru salygu.

Vilniuje Metzeler galima paziureti Domus galerijoje, Montecristo salone, o kurioje ten vietoje nezinau, nebuvau dar.
Papildyta:
QUOTE(justukė @ 2009 10 12, 17:43)
Sveiki. Pasidavėm reklamai ir nusipirkom Dormeo Memory čiužinį. Nežinau ar man vaidenasi, bet nuo čiužinio kažkoks kvapas panašus į klijų. Negaliu miegoti, nes pradedu dusti. Gal kam panašiai buvo?

Pakentek kelias dienas ir chemikalai, kurie purskiami kinijoje ruosiant ilgam transportavimui i platu pasauli issigaruos.
Atsakyti
Įdomiai Jūs brangieji čia vienas ant kito visas atliekas pilat, net bjaurus vaizdelis. Bet ką jau čia be pasakysi... Matyt neturit daugiau kur savęs realizuoti.

Naivūs čiužinių pirkėjai, kreipiuosi į jus visus, negi jūs nesuprantate, kad visi šios "čiužinių" skilties nuolatiniai RAŠYTOJAI (JIE jau nusipelnėte didžiosios raidės) yra elementariausi suinteresuoti asmenys (čiužinių pardavėjai).
Aš, beje... taip pat.

Bet p. Avokadui (juokingi tie Jūsų vardai) galiu pasakyti, kad prekė yra verta tiek, kiek už ją yra pasiruošęs mokėti pirkėjas. Jei tu nenori tiek mokėti, tai tu ir neprivalai to daryti, bet nei vienas pardavėjas neprivalo tau aiškintis, kodėl čiužinio kaina šiandien yra pvz. 400 litų.
Kiekvienas turi pats nuspręsti kokio čiužinio jam reikia ir KIEK jis už ji gali susimokėti, nes kiekvienas tą kainos ir kokybės santykio optimumą įsivaizduojame skirtingai.
Atsakyti
QUOTE(avokadas @ 2009 10 12, 18:01)
Zoran kadangi labai gerai ismanai Lono gaminius paaiskink Norkos ispustos kainos priezastis. Kadangi jame dedamas vidutinio tankio paprastas porolonas (yra pigi medziaga) ir RE porolonas (porolono sumaltos atliekos dar pigesne medziaga) tai kaip jis gali kainuoti 80x200cm 400 Lt? Si firma siulo tik uz 50 Lt Ciuziniai su uzvalkalu tik 50 Lt

Toliau imame Lono Tyla- vilktos spyruokles, paprastas porolonas 160x200cm aukstis 19 cm. tik 900Lt g.gif  O konkurentai siulo 160x200cm aukstis 26 cm ir kaina be jokiu akciju 649Lt nuoroda pigus spyruokliniai ciuziniai  thumbup.gif

Kaina normali, nei ispusta nei daug sumazinta Norkos, lyginant su kitais konkurentais, kurie isviso neturi analogo.
Norkoje dedamas 25 tankio cekiskas Molitan putu poliuretanas(porolonas), kuris yra ispjaustytas dantukais, kas siek tiek subrangina. Toliau, jei teisingai pamenu, jie deda 80 tankio RE putu poliuretana, kuris nera suklijuotas, o sujungtas su tuo paciu putu poliuretanu krosnyje, jo kelias iki galutinio produkto ne ka trumpesnis nei paprasto poliuretano, o naudojami didelio tankio ir kietumo poliuretanu likuciai nemanau, kad atsieina visai dykai. Toliau jo uzvalkalas, jis dygsniuotas sinteponu, antibakterinis, ir nemanau kad visiskai pigus.
Tavo duotas pavyzdys net neivardintas ir niekaip necharakterizuotas. Greiciausiai tai bus produktas is kinijos, arba kazkur isejas is garantijos poliuretano gabalas, kurio kazkas uzsiveze, kaip ir Dormeo. Nemanau, kad jo tankis bus 25. Uzvalkalas kurio kaina 20Lt, as tokio net skuduro grindims plauti nenaudoju, manau bus nedygsniuotas sintetinis ir labai retas audinys.

Del spyruoklinio nieko negaliu pakomentuoti, nes paciam dar sito kiniecio neteko ciuzpineti, pasiklausiu pazystamo ir greitu laiku turbut turesiu atsakyma, kodel ten tokia kaina.
As netikiu pigiais produktais, kuriu rinkos kaina vidutiniskai 50% zemesne nei visu kitu konkurentu. Gali skirtis +-30%, nors buna stebuklu. Pvz Gemega turi pigu ciuzinuka Roma P, kurio kaina be jokiu akciju 650Lt 200x160, tai pocket tipo ciuzinys su salyginai pigiu ir nedygsniuotu uzvalkalu, lenkisku poliuretanu 2cm, 22-24tankio.
Atsakyti
Matau, kad čia tik jums patiems tokios detalės įdomios smile.gif , nes matyt, tik taip galite patys sau įrodyti, kad esate pakankamai protingi smile.gif
Juokinga vyrai, juokinga... ir gaila.

Iki susimatymo žemėje, mielieji.

QUOTE(Zoran @ 2009 10 12, 21:03)
Kaina normali, nei ispusta nei daug sumazinta Norkos, lyginant su kitais konkurentais, kurie isviso neturi analogo.
Norkoje dedamas 25 tankio cekiskas Molitan putu poliuretanas(porolonas), kuris yra ispjaustytas dantukais, kas siek tiek subrangina. Toliau, jei teisingai pamenu, jie deda 80 tankio RE putu poliuretana, kuris nera suklijuotas, o sujungtas su tuo paciu putu poliuretanu krosnyje, jo kelias iki galutinio produkto ne ka trumpesnis nei paprasto poliuretano, o naudojami didelio tankio ir kietumo poliuretanu likuciai nemanau, kad atsieina visai dykai. Toliau jo uzvalkalas, jis dygsniuotas sinteponu, antibakterinis, ir nemanau kad visiskai pigus.
  Tavo duotas pavyzdys net neivardintas ir niekaip necharakterizuotas. Greiciausiai tai bus produktas is kinijos, arba kazkur isejas is garantijos poliuretano gabalas, kurio kazkas uzsiveze, kaip ir Dormeo. Nemanau, kad jo tankis bus 25. Uzvalkalas kurio kaina 20Lt, as tokio net skuduro grindims plauti nenaudoju, manau bus nedygsniuotas sintetinis ir labai retas audinys.

Del spyruoklinio nieko negaliu pakomentuoti, nes paciam dar sito kiniecio neteko ciuzpineti, pasiklausiu pazystamo ir greitu laiku turbut turesiu atsakyma, kodel ten tokia kaina.
  As netikiu pigiais produktais, kuriu rinkos kaina vidutiniskai 50% zemesne nei visu kitu konkurentu. Gali skirtis +-30%, nors buna stebuklu. Pvz Gemega turi pigu ciuzinuka Roma P, kurio kaina be jokiu akciju 650Lt 200x160, tai pocket tipo ciuzinys su salyginai pigiu ir nedygsniuotu uzvalkalu, lenkisku poliuretanu 2cm, 22-24tankio.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FEY & CO - Lina @ 2009 10 12, 21:44)
Įdomiai Jūs brangieji čia vienas ant kito visas atliekas pilat, net bjaurus vaizdelis. Bet ką jau čia be pasakysi... Matyt neturit daugiau kur savęs realizuoti.

Naivūs čiužinių pirkėjai, kreipiuosi į jus visus, negi jūs nesuprantate, kad visi šios "čiužinių" skilties nuolatiniai RAŠYTOJAI (JIE jau nusipelnėte didžiosios raidės) yra elementariausi suinteresuoti asmenys (čiužinių pardavėjai).
Aš, beje... taip pat.

Bet p. Avokadui (juokingi tie Jūsų vardai) galiu pasakyti, kad prekė yra verta tiek, kiek už ją yra pasiruošęs mokėti pirkėjas. Jei tu nenori tiek mokėti, tai tu ir neprivalai to daryti, bet nei vienas pardavėjas neprivalo tau aiškintis, kodėl čiužinio kaina šiandien yra pvz. 400 litų.
Kiekvienas turi pats nuspręsti kokio čiužinio jam reikia ir KIEK jis už ji gali susimokėti, nes kiekvienas tą kainos ir kokybės santykio optimumą įsivaizduojame skirtingai.

Manau, kad Avokadas yra butent tos kontoros atstovas, kuri atsiveze i Lietuva DugerA kinietiskus ciuzinius. Arba panasu slamsta. Paprastai i rasytojus, kurie ka tik prisijungia ir pradeda kazka peikti ar girti nereiktu kreipti demesio, bet man idomu, kaip jie patys aiskina savo pigius produktus ir ar isviso ka nors nusimano.

Beje klaidingus isivaizdavimus apie produkto kokybe ir zmoniu klaidinimus reikia trinti i asfalta ir rodyti tai zmonems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 12 spalio 2009 - 21:15
Aciu Y2K ir Zoran uz atsakymus, pagalba 4u.gif
Siandien uzejau i Lono, pagulejau, paciupinejau ciuzinukus. Pardaveja-konsultante pasiule mano paaugliui Regina ciuzini. Gal galite pakomentuoti si ciuzinio modeli?
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2009 10 12, 22:24)
Aciu Y2K ir Zoran uz atsakymus, pagalba 4u.gif
Siandien uzejau i Lono, pagulejau, paciupinejau ciuzinukus. Pardaveja-konsultante pasiule mano paaugliui Regina ciuzini. Gal galite pakomentuoti si ciuzinio modeli?

Jolana geriau uz panasia kaina. Siaip cia kieti ciuziniai, nera is brangiuju. Biski pridejus galima butu ziureti i Maxim is Metzeler, aisku nepamirskite groteliu geresniu.
Atsakyti
Kiekvienas įsivaizduoja teisingai, žiūrėdamas iš savo atspirties taško.
Visi teisus, ir Avokadas ir tu ir aš, nes visi kalbame iš savo varpinės, kuri mums pati geriausia, gražiausia ir tinkamiausia.
Tik va, nežinia kurio iš mūsų skelbiama tiesa pasieks didžiausią auditoriją.

Man tinkamiausi Metzeler ir Fey & Co. čiužiniai, esu šališka, visi žinom kodėl, bet aš savo prekėmis tikiu , jas myliu ir pati savo gyvenime drąsiai naudoju.
Labai įdomu, kiek ilgai mūsų mielas kolega Avokadas miegos ant savo rekomenduojamų čiužinukų... Esu tikra, kad savo patirtimi, jis nenorės su mumis pasidalinti....

Beje klaidingus isivaizdavimus apie produkto kokybe ir zmoniu klaidinimus reikia trinti i asfalta ir rodyti tai zmonems.
[/quote]
Atsakyti
[quote=FEY & CO - Lina,2009 10 12, 22:29]
Kiekvienas įsivaizduoja teisingai, žiūrėdamas iš savo atspirties taško.
Visi teisus, ir Avokadas ir tu ir aš, nes visi kalbame iš savo varpinės, kuri mums pati geriausia, gražiausia ir tinkamiausia.
Tik va, nežinia kurio iš mūsų skelbiama tiesa pasieks didžiausią auditoriją.

Man tinkamiausi Metzeler ir Fey & Co. čiužiniai, esu šališka, visi žinom kodėl, bet aš savo prekėmis tikiu , jas myliu ir pati savo gyvenime drąsiai naudoju.
Labai įdomu, kiek ilgai mūsų mielas kolega Avokadas miegos ant savo rekomenduojamų čiužinukų... Esu tikra, kad savo patirtimi, jis nenorės su mumis pasidalinti....
[/quote]
[/quote]

Fey&Co siulo ciuzini Rio - lateksas + ant virsaus porolonas. Kas cia per navarotas uz tokia kaina? blink.gif
Atsakyti
OOO, Jūs dar ir nemandagus su merginomis.
Navarotas, tikrai ne tavo kišenei.
wink.gif

[quote=avokadas,2009 10 12, 21:35]
[/quote]

Fey&Co siulo ciuzini Rio - lateksas + ant virsaus porolonas. Kas cia per navarotas uz tokia kaina? blink.gif
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 10 12, 11:40)
O kodel butent tu kaip naujokas susirupinai mano kompetencija? Gal gamintojas ar importuotojas busi? Gal nepagarbiai atsiliepiau apie tavo parduodamus ciuzinius?
As kalbu is savo pazystamo patirties, miegu ant Erikos. Bandziau daug variantu Lietuvos parodose. Viskoelastiniai nera mano megemiausi, bet kai kurie modeliai, kurie turi savyje minksta ir greiciau veikianti viskoelastini poliuretana, yra vyke, lyginant su konkurentais. Plius kreipiu demesi i ispjaustymus ir bendra ciuzinio konstrukcija.
Jeigu manai, kad uz Tempura geresniu ciuziniu nera, tada tau dar daug ka teks bandyti ir kol kas savo nuomone uzkisti i gilia vieta.

Zoran2006 10 02, 22:00
QUOTE(mei-li @ 2006 10 02, 21:39)
ismatavau musu ciuzinio idubimus. giliausia duobe - 1cm. o naudojames dar nepilnus metus... kaip cia nepamirsti dar po pusmecio pamatuoti...

Beje matuoti reikia ne ką tik atsikėlus, o po 4 valandų. Bej, jei čiužinys yra vienpusis, tai jį reikia sukinėti.
[COLOR=blue]Medea tikrai kietokas čiužinys, tą pripažino daugelis, tik po laiko. Kai jis dar vadinosi "Erika" ir buvo dedamas vokiškas Elastic porolonas, jis buvo žymiai minkštesnis čiužinys nei dabartinė jo versija, pavydžiu tiem, kas nusipirko Erika ankščiau.

Zoran2006 12 14, 00:17
QUOTE(Čadra @ 2006 12 13, 12:34)
Aš tai taip ir nesupratau,į kieno daržą Zoran metė akmenį

Jei dar gryšite ponas Zoran tai gal galite ką nors gero pasakyti apie Medea čiužinį.

Cadra atsakyma rasi ciuziniu skiltyje, kurioje as issamiai aiskinau ir siuliau ciuzinius. Ten visa info apie groteles ir ju darba, svorio kategorijas, kam ir kokie ciuziniai labiau tinkami, i ka kreipti demesi, ko bijoti ir t.t.
Beje Kristyna yra kietas ciuzinis ir mazai kuom nusileidzia Medea'i. Keistas man jusu pirmas ispudis. Beje sie abu ciuziniai gali atlaikyti iki 150kg svorio zmones. Patikek, as abu siuos ciuziniu turejas.

Tai kas kiek laiko ponas Zoran keiti ciuzinius?
Papildyta:
[quote=FEY & CO - Lina,2009 10 12, 22:39]
OOO, Jūs dar ir nemandagus su merginomis.
Navarotas, tikrai ne tavo kišenei.
wink.gif
[/quote]
[/quote]

Koks konkretus atsakymas smile.gif
Atsakyti