pempe1 dėkui
Tarkim žiūrinėju šiame puslappyje, tai kuris galėtų pavyzdžiui daug maž atitinka ką jūs aprašėte
o koks jusu ugis ir sudejimas ?
Salsa comfort panasu, bet jau geriau panasi kaina yra auriga is feyco. geresnes spyruokles . Trivilita mani nezavi, jie zaidzia su medziagom .
Stai Prestige tubes si varianta priskirciau prie geriausiu idedu nuoroda http://www.interjeru...ir_pagalves.php
Salsa comfort panasu, bet jau geriau panasi kaina yra auriga is feyco. geresnes spyruokles . Trivilita mani nezavi, jie zaidzia su medziagom .
Stai Prestige tubes si varianta priskirciau prie geriausiu idedu nuoroda http://www.interjeru...ir_pagalves.php
QUOTE(pempe1 @ 2009 10 10, 14:05)
o koks jusu ugis ir sudejimas ?
oj palaukit nepasakiau, kad tokių sumų tai negalime skirti mums 180*200 reikia tai kaina virš 5000 kaip matau ane? baisu...
o kiek planuojate skirti ?
QUOTE(pempe1 @ 2009 10 10, 14:17)
o kiek planuojate skirti ?
na kuo mažiau aišku 600-1500
Gerai bandysiu surasyti variantus tik reiketu tikslaus ugio ir svorio.
QUOTE(pempe1 @ 2009 10 10, 16:06)
Gerai bandysiu surasyti variantus tik reiketu tikslaus ugio ir svorio.
parašiau į až
Na ir as noriu paklausti Zoran'o
Mano vyras sveria ~100 kg (ugis 182), as pati apie 55 kg (ugis 170 cm). Bandome sau issirinkti tinkama ciuzini.
pagal aprasymus nusiziurejau Kristyna (Antibacterial), Jolana, ATHENA PLUS, Passion (Fey&Co).
Kuris pagal Tave butu musu porai tinkamiausias?
Ciuziniui skiriamas biudzetas max 1700lt (na jei truputi reikes aisk damesim:).
Labai lauksiu atsakymo!
Mano vyras sveria ~100 kg (ugis 182), as pati apie 55 kg (ugis 170 cm). Bandome sau issirinkti tinkama ciuzini.
pagal aprasymus nusiziurejau Kristyna (Antibacterial), Jolana, ATHENA PLUS, Passion (Fey&Co).
Labai lauksiu atsakymo!
QUOTE(deimapov @ 2009 10 09, 14:42)
Sveikutės, prašau padėkite išsirinkti gerą čiužinį, jų tokia gausa ir nežinau koks būtų tikrai tas, kurį būtų verta pirkti. Visų pirma abu su vyru esame stambūs, čiužiniai jau nemažą svorį gaus atlaikyti. Patarkite iš patirties lateksinį, su medienos rėmu ar dar kokį, nes jų tiek daug, pasimečiau beskaitydama internete.Svarbus kiekvienas komentaras. ačiū visoms
Trivilita pamirsk, tai nekoks pasirinkimas, kainos sukeltos, produktai zemo lygio.
Siulau ziureti i Gemegos Amadeo Super HR, tilpsite i 1500Lt riba.
Jei tiksliai pasakytum vyro ir savo ugi/svori, gal ir tiksliau butu galima parinkti, nes visi skirtingai isivaizduoja ta stambuma.
QUOTE(avokadas @ 2009 10 10, 12:23)
Zoran ant ko pats miegi? Ant kokio anksciau miegojai ir kiek laiko? Klausiu nes rupi tavo kompetencija del objektyviu patarimu ir priestaravimu paciam sau. Viskoelasto nerekomenduoji taciau siulai Lono Athena ir Medea Kuo pasireiskia siu ciuziniu isskirtinumas nuo kitu gamintoju?
O kodel butent tu kaip naujokas susirupinai mano kompetencija? Gal gamintojas ar importuotojas busi? Gal nepagarbiai atsiliepiau apie tavo parduodamus ciuzinius?
As kalbu is savo pazystamo patirties, miegu ant Erikos. Bandziau daug variantu Lietuvos parodose. Viskoelastiniai nera mano megemiausi, bet kai kurie modeliai, kurie turi savyje minksta ir greiciau veikianti viskoelastini poliuretana, yra vyke, lyginant su konkurentais. Plius kreipiu demesi i ispjaustymus ir bendra ciuzinio konstrukcija.
Jeigu manai, kad uz Tempura geresniu ciuziniu nera, tada tau dar daug ka teks bandyti ir kol kas savo nuomone uzkisti i gilia vieta.
Papildyta:
QUOTE(solnuska @ 2009 10 10, 20:27)
Na ir as noriu paklausti Zoran'o
Labai lauksiu atsakymo!
Labai lauksiu atsakymo!
Is situ geriausi Passion, po to Kristyna - ziurint i vyra. O groteles kokios? Jei nebus geru groteliu siu ciuziniu efektyvumas bus prastokas. Kristyna bus labai prasta be geru groteliu.
Sveikas,
na pagal forumo rekomendacijas planuojame TRITON 5V (dabar dar akcija yra). Bet pradzioj paziuresime, kokios atkeliaus su lova. Bet speju vis tiek reikes TRITON 5V uzsisakyti, nes ten bus paprasciausiai mediniai balkiai sudeti.
na pagal forumo rekomendacijas planuojame TRITON 5V (dabar dar akcija yra). Bet pradzioj paziuresime, kokios atkeliaus su lova. Bet speju vis tiek reikes TRITON 5V uzsisakyti, nes ten bus paprasciausiai mediniai balkiai sudeti.
QUOTE(Zoran @ 2009 10 12, 11:40)
O kodel butent tu kaip naujokas susirupinai mano kompetencija? Gal gamintojas ar importuotojas busi? Gal nepagarbiai atsiliepiau apie tavo parduodamus ciuzinius?
As kalbu is savo pazystamo patirties, miegu ant Erikos. Bandziau daug variantu Lietuvos parodose. Viskoelastiniai nera mano megemiausi, bet kai kurie modeliai, kurie turi savyje minksta ir greiciau veikianti viskoelastini poliuretana, yra vyke, lyginant su konkurentais. Plius kreipiu demesi i ispjaustymus ir bendra ciuzinio konstrukcija.
Jeigu manai, kad uz Tempura geresniu ciuziniu nera, tada tau dar daug ka teks bandyti ir kol kas savo nuomone uzkisti i gilia vieta.
Papildyta:
Is situ geriausi Passion, po to Kristyna - ziurint i vyra. O groteles kokios? Jei nebus geru groteliu siu ciuziniu efektyvumas bus prastokas. Kristyna bus labai prasta be geru groteliu.
Papildyta:
Sveiki, besirenkantys čiužinius Turiu ir aš tokį iššūkį.. Pasiūlė man Kauno baldų "Aurėja" čiužinuką, kokia būtų nuomonė apie jį? Grotelės Flexo Star http://www.litbed.lt...m...ubOf=1&id=3 Renkuosi 160x200, mano ūgis 170, svoris 60, norėčiau tilpti į 1300Lt. Iš anksto labai dėkinga už patarimus!!