Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 6 dalis

QUOTE(Zoran @ 2009 10 07, 14:12)
Tu gal i zmoniu nurodytus duomenis paziurek pradziai, o po to siulyk Maxim?!

Mano pazystami turi ir dziaugesi , o sveria virs 100 kg . O maxim pagal techninius duomenis galima iki 120 kg naudoti. Manau gamintojas geriau zino. O zmones normalaus ugio ir svoris apie 100 kg ir 80 tik. Zmones ir taip bando uz normalia suma isigyti gera varianta. O maxim jiems geriausias pasirinkimas , primokejus kelis simtus. Jei raso uz 1500lt sau gali leisti. tai tikrai nepirks uz 3000 lt, ciuzinio. Kiekvienas pagal savo pajamas ziuri.
o uz spyruoklini ciuzini maxim tikrai geriau . uz jolana maxim yra minkstesnis. Ir be to kas geriau gali zmogui pasakyti , kas jam patogiau jei ne jis pats pagulejas .
Atsakyti
Radau cia tiek vertingos info, kaip apie joki kita daikta, saunu, ir aciu 4u.gif . Nebeturiu drasos cia nepasitarusi pirkti ciuzinio, o ieskau pakeitimui vietoj seno.
Pasitikrinu ar gerai ismokau isstudijavusi patarimus: 165 cm ir iki 70 kg svorio ciocei reikia rinktis Bonair ir triton V5 groteles? Ciuzinio reikes siauro, nes keiciu sena, be to but neblogai, kad gautusi bendras sito naujo reikalo storis 20 cm. Labai noreciau sutilpti iki 2500 Lt.
g.gif
Atsakyti
Kokiu ismatavimu ziuri ? Jei iperki ziureki rufina smulkiai ispjaustytas tikrai 7 zonos . Ir imki lignum starr arba triton groteles. Kiek bandziau rufina jei lyginti su bonaire daug malonesnis.
Papildyta:
QUOTE(Noiraa @ 2009 10 07, 10:03)
Prašyčiau Zoran ir visų kitų pagalbos. Gal kas galit patarti? Reiktų naujo čiužinio 200x160. Mūsų duomenys 183 cm 100-105 kg ir 178 cm ir 80 kg. Perskaičiau ankstesnius forumus ir supratau, kad mano atveju geriausiai tiktų tik spyruoklinis čiužinys, kadangi po lova yra patalynės dėžė. Šiuo momentu daug investuoti nesinorėtų ~1500 lt. Galvoju apie Tyla arba Tyla Plius (kuris tinkamesnis dar nesusigaudžiau). Norečiau žinoti, kurios grotelės Tylai ar Tylai Plius tinkamiausios pagal kainos ir kokybės santykį. O gal kas gali pasiūlyti alternatyvą? Gal yra kitas variantas ne spyruoklinis čiužinys? Jei būtų kitas variantas galima būtų investuoti daugiau į savo miegą, tačiau patalynės dėžės nenorim atsisakyti. Iš anksto ačiū.

dar vieno nepaminejau atenesiuke nesenai pirko passion . Jus kaip ir panasaus sudejimo pasiklauski kaip jai ? passion kaina apie 1900lt
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 10 07, 18:46)
Kokiu ismatavimu ziuri ? Jei iperki ziureki rufina smulkiai ispjaustytas tikrai 7 zonos . Ir imki lignum starr arba triton groteles. Kiek bandziau rufina jei lyginti su bonaire daug malonesnis.

Aciu, vaziuosiu isbandyt. Kazkur Siaures miestelyje (Vilniuje) galima rasti? Man reikia 80x200 dydzio.
Oooo, blink.gif ..... rufina vien pati kaina link 2500 issilanksto, o dar plius groteles.... Na bet vistiek pagulinesiu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cekava Levosia: 07 spalio 2009 - 17:53
Užsisakėme Lono Kristyna ir Lignum star groteles smile.gif dar apie mėnesį reikės laukti rolleyes.gif
Kai jau turėsime, parašysime kaip miegasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2009 10 07, 15:22)
Ačiū už operatyvų atsakymą
Keliu prieš tokius žmones  hi.gif su visa pagarba.
Pažiūrėjau Ikea puslapyje visus čiužinius. Taigi:
1. Jų siūlomų čiužinių didžiausias tankis 35, tiek vaikams, tiek suaugusiems. Taigi - nė vienas neatitinka 40 kg/m3 reikalavimo.
2. Lono puslapyje Miegės-2 neradau, radau tik Miegę. Iš aprašymo parašyta, kad ten poroloninis čiužinys g.gif , o aš kažkodėl skeptiška jų atžvilgiu.  schmoll.gif  Ikea toks čiužinys kainuoja 139 zl.
3. Vyssa Somnat, lateksinis Ikea kainuoja 299 zl, 120x60x10cm
4. dėl 4, mano atsakyme paminėto čiužinio - kaina 139 zl, 120x60x10 cm

Kai patys išsirinkom patogų čiužinį, nesinori vaiko(nors ir 3 m.) kankinti ant prastos kokybės čiužinio.

Tai tau kudikiui reikia ciuzinuko?
Jeigu matmuo 120x60 tada kiti reikalavimai ir kainos.
2. O ko tu bijai sios medziagos? HR irgi porolonas, kaltshbaum taip pat, tempuras irgi porolonas.

Tokiu atveju nezinau geresnio kaip Lono MIMI su Jaba uzvalkalu.
Papildyta:
QUOTE(pempe1 @ 2009 10 07, 16:55)
Mano pazystami turi ir dziaugesi , o sveria virs 100 kg . O maxim pagal techninius duomenis  galima iki 120 kg naudoti. Manau  gamintojas geriau zino.  O zmones normalaus ugio ir svoris apie 100 kg  ir 80 tik. Zmones ir taip bando uz normalia suma isigyti gera varianta. O maxim jiems geriausias pasirinkimas , primokejus kelis simtus. Jei raso uz 1500lt sau gali leisti. tai tikrai nepirks uz 3000 lt, ciuzinio. Kiekvienas pagal savo pajamas ziuri.
o uz spyruoklini ciuzini maxim tikrai geriau . uz jolana maxim yra minkstesnis. Ir be to kas geriau gali zmogui pasakyti , kas jam patogiau jei ne jis pats pagulejas .

40 tanki HR siulai mazo ugio sunkokiems zmoniems, sakyciau drasu. As to nedarysiu.
Atsakyti
Vyro ugis 183 cm 100-105 kg . 183 ugis tikrai nera zemas zmogus. O tai kodel tarp variantu jolana siulai ,jo irgi panasus tankis?

Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 10 08, 15:26)
Vyro ugis 183 cm 100-105 kg . 183 ugis tikrai nera zemas zmogus.  O tai kodel tarp variantu jolana siulai ,jo irgi panasus tankis?

Is bedos, jei pinigai spaudzia ir Jolanos kietumas visgi maziausiai du kart didesnis net uz H3.
Atsakyti
Lyginam tarpusavi ciuzinius Jolana ir Maxim. Panasaus tankio Jolana gamintojai pateikia 38 kg/m3 ir 40 kg/m3. Jie pagaminti is hr paralono ir gamintojas suteikia 5 metus garantija. Maxim yra 40 kg/m3 ir pagamintas is saulegrazu aliejaus ir 10metu garantija . maxim yra minkstesnis, malonesnis. Paklausiau ir man garantavo kad zmogaus kurios ugis yra 183 cm o svoris 105 kg . gali maxim rinktis ir jis gerai tarnaus.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 10 09, 10:58)
Lyginam tarpusavi  ciuzinius Jolana ir Maxim. Panasaus tankio Jolana gamintojai pateikia  38 kg/m3 ir 40 kg/m3. Jie pagaminti is hr paralono ir gamintojas suteikia 5 metus garantija. Maxim yra 40 kg/m3 ir pagamintas is saulegrazu aliejaus ir 10metu garantija .  maxim  yra minkstesnis, malonesnis. Paklausiau ir man garantavo kad zmogaus kurios ugis yra 183 cm o svoris 105  kg . gali maxim rinktis ir jis gerai tarnaus.

As megstu apsidrausti labiau nei tu. Bet nesakau, kad tai blogiausias atvejis.
Atsakyti
na ką, peržvelgiau šiek tiek rinką.
temą perskaičiau tik šią, ankstensių neskaičiau... tiek to...

tai pradinis mūsų pasirinkimas: Norka (tas 13 cm aukščio) dėtume ant paprastų su lova esančių grotelių. pigiai prasisuktume bigsmile.gif bet, įtariu, jau kad sukritikuosit doh.gif lotuliukas.gif

motyvai:
1. renkamės poroloną, nes spyruokles, kaip supratau, apskritai ne lygis... o lateksas gąsdina, nes MB yra be galo jautrus medžiagai ant ko guli. sakysit, dar bus užvalkalas ir paklodė... bet jis šiuo požiūriu tikras "princas ant žirnio" doh.gif

2. lovos dizainas yra toks (o jos keitsi tikrai nesiruošiame), kad reikia plono čiužinio. todėl ir čiužinys plonas, ir jokių grotelų, kurios užimtų dar 10 cm. (kiek supratau, groteles vistiek reikia dėti ant lovos rėmo, kuris yra ~15 cm nuo grindų - ant grindų dėti netinka?).

3. be to mūsų neįtikina reikalingumas lovos su amortizatoriais. žinoma, amortizatorius, iš principo, geras išradimas, bet gal visur reikia turėti saiką...

4. taip pat neįtikina visokių "tūbų" stebūklingumas... po metų, žiūrėk, kokios žvaigdučių formos išpjovos bus "super duper", o gal klevo lapų ar dar kokios hihihi.gif

tai va
įtikinkit biggrin.gif

tiesa, čiužinys 180*200, o miegančiųjų gabaritai 168 cm ir ~72 kg bei 163 cm ir 56 kg.
nemiga nekankina, nors ir ant lentos...
asmeniškai aš džiaugčiaus, jei čiužinys pats "nešildytų" - man kančia miegoti net ant flanelinės paklodės...

tiesa, ar dar yra rinkoj daugiau variantų neaukštų čiužinių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo san: 09 spalio 2009 - 10:38
QUOTE(san @ 2009 10 09, 11:36)
na ką, peržvelgiau šiek tiek rinką.
temą perskaičiau tik šią, ankstensių neskaičiau... tiek to...

tai pradinis mūsų pasirinkimas: Norka (tas 13 cm aukščio) dėtume ant paprastų su lova esančių grotelių. pigiai prasisuktume bigsmile.gif bet, įtariu, jau kad sukritikuosit doh.gif  lotuliukas.gif

motyvai:
1. renkamės poroloną, nes spyruokles, kaip supratau, apskritai ne lygis... o lateksas gąsdina, nes MB yra be galo jautrus medžiagai ant ko guli. sakysit, dar bus užvalkalas ir paklodė... bet jis šiuo požiūriu tikras "princas ant žirnio" doh.gif

2. lovos dizainas yra toks (o jos keitsi tikrai nesiruošiame), kad reikia plono čiužinio. todėl ir čiužinys plonas, ir jokių grotelų, kurios užimtų dar 10 cm. (kiek supratau, groteles vistiek reikia dėti ant lovos rėmo, kuris yra ~15 cm nuo grindų - ant grindų dėti netinka?).

3. be to mūsų neįtikina reikalingumas lovos su amortizatoriais. žinoma, amortizatorius, iš principo, geras išradimas, bet gal visur reikia turėti saiką...

4. taip pat neįtikina visokių "tūbų" stebūklingumas... po metų, žiūrėk, kokios žvaigdučių formos išpjovos bus "super duper", o gal klevo lapų ar dar kokios  hihihi.gif

tai va
įtikinkit biggrin.gif

tiesa, čiužinys 180*200, o miegančiųjų gabaritai 168 cm ir ~72 kg bei 163 cm ir 56 kg.
nemiga nekankina, nors ir ant lentos...
asmeniškai aš džiaugčiaus, jei čiužinys pats "nešildytų" - man kančia miegoti net ant flanelinės paklodės...

tiesa, ar dar yra rinkoj daugiau variantų neaukštų čiužinių?

O kas mums is to, kad tave itikinsime?

1. Nebandes nepasakysi.
2. Kas sakė, kad grotelės negali būti ant grindų?
3. Nesupratau šito komentaro?
4. Nesupratau šito skeptiškumo, čia kalba eina apie oro pralaidumą čiužiniuose, išgaunamą tokiu principu, o kaip jis vadinasi (tubes, žvaigždės ar žirafos) nesvarbu.

Kadangi reikia žemo, tai daug pasirinkimo nėra, plius lateksai atpuola.
Beje, kodėl ant lentų nemiegat, jei visai vienodai.
Atsargiai su išsireiškimais, kuo konkrečiau, tuo tikslesnį atsakymą gausi. Aš juokų nesuprantu, ypač durnų.
Atsakyti