QUOTE(san @ 2009 10 09, 11:36)
na ką, peržvelgiau šiek tiek rinką.
temą perskaičiau tik šią, ankstensių neskaičiau... tiek to...
tai pradinis mūsų pasirinkimas: Norka (tas 13 cm aukščio) dėtume ant paprastų su lova esančių grotelių. pigiai prasisuktume
bet, įtariu, jau kad sukritikuosit
motyvai:
1. renkamės poroloną, nes spyruokles, kaip supratau, apskritai ne lygis... o lateksas gąsdina, nes MB yra be galo jautrus medžiagai ant ko guli. sakysit, dar bus užvalkalas ir paklodė... bet jis šiuo požiūriu tikras "princas ant žirnio"
2. lovos dizainas yra toks (o jos keitsi tikrai nesiruošiame), kad reikia plono čiužinio. todėl ir čiužinys plonas, ir jokių grotelų, kurios užimtų dar 10 cm. (kiek supratau, groteles vistiek reikia dėti ant lovos rėmo, kuris yra ~15 cm nuo grindų - ant grindų dėti netinka?).
3. be to mūsų neįtikina reikalingumas lovos su amortizatoriais. žinoma, amortizatorius, iš principo, geras išradimas, bet gal visur reikia turėti saiką...
4. taip pat neįtikina visokių "tūbų" stebūklingumas... po metų, žiūrėk, kokios žvaigdučių formos išpjovos bus "super duper", o gal klevo lapų ar dar kokios
tai va
įtikinkit
tiesa, čiužinys 180*200, o miegančiųjų gabaritai 168 cm ir ~72 kg bei 163 cm ir 56 kg.
nemiga nekankina, nors ir ant lentos...
asmeniškai aš džiaugčiaus, jei čiužinys pats "nešildytų" - man kančia miegoti net ant flanelinės paklodės...
tiesa, ar dar yra rinkoj daugiau variantų neaukštų čiužinių?
O kas mums is to, kad tave itikinsime?
1. Nebandes nepasakysi.
2. Kas sakė, kad grotelės negali būti ant grindų?
3. Nesupratau šito komentaro?
4. Nesupratau šito skeptiškumo, čia kalba eina apie oro pralaidumą čiužiniuose, išgaunamą tokiu principu, o kaip jis vadinasi (tubes, žvaigždės ar žirafos) nesvarbu.
Kadangi reikia žemo, tai daug pasirinkimo nėra, plius lateksai atpuola.
Beje, kodėl ant lentų nemiegat, jei visai vienodai.
Atsargiai su išsireiškimais, kuo konkrečiau, tuo tikslesnį atsakymą gausi. Aš juokų nesuprantu, ypač durnų.