Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 6 dalis

QUOTE(Zoran @ 2009 08 30, 19:45)
Lono Norka geriausiai ir uz gera kaina. Aiskinti kodel, laiko neturiu.

Labai ačiū už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
zoran, as naujokas,skaiciau beveik visas temas.noreciau paprasyti patarimo.lova su patalynes deze,groteles susimeistravau pats,aisku jos kietos,be jokiu amortizatoriu.musu ugiai 165 ir168 svoriai 68kg ir 75kg.galvojam apie PASSION H2 kadangi jo aukstis 20cm,o gal tiktu ARUBA ar BONAIRE.gal turi geresniu variantu patark. lova 200x160.noretume itilpti i 2600lt
Atsakyti
[quote=Zoran,2009 08 30, 18:45]
Lono Norka geriausiai ir uz gera kaina. Aiskinti kodel, laiko neturiu.

Dėkui 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 08 30, 19:45)
.... Man susidaro toks ispudis, kad tu nelabai klausai ka as tau aiskinu, o lauki, kol koks nors dalyvis pritartu tavo pasirinkimui?

doh.gif doh.gif doh.gif , nieko panasaus!

Kazkaip nesusikalbam, arba as neaiskiai destau mintis.

Paprasiau patarimo. Atsakymas: paskaityk 5 temas ir viska rasi. Sutinku, bet tam reikalui reikia tureti marias laiko. Bet ka gi nepadarysi, jei ruosiesi pirkti toki rimta daikta blush2.gif (visoms 5 temoms 48 val. man asmeniskai permazai viska isstudijuoti).

As jau rasiau, kad Tempuras, kaip apie ji benerasytu ir koks jis butu geras/ blogas -ne mano kisenei.

Patarimas buvo paskaityti apie Tempurus daugiau. Tai ir rasiau, jog turiu tik kataloga (sioje vietoje sutinku jog visi jie grazus) ir biciule, kuri turi ji isigijusi kartu su lova. Inete kazkokios ypatingos info neradau (gal delto kad nedraugauju su anglu kalba). Bet kuriuo atveju as juo nesiruosiu pirkti visviena.

Konkretaus patarimo, ar pasiulymo is zinovu kol kas negavau. Tarkim: tamsta, atkreipk demesi i "firma1" - x cuzinys, "firma2" - y ciuzinius ... ir pan. , kuriu kokybes ir kainos santykis konkretaus asmens yra idealus. Tuomet as, toji tamsta, ir ieskau info ir tuomet jau uzduodu konkretus klausymus del minetu ciuziniu. Pergerai noriu, ane blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 30 rugpjūčio 2009 - 21:53
QUOTE(janna @ 2009 08 30, 22:51)
doh.gif  doh.gif  doh.gif , nieko panasaus!

Kazkaip nesusikalbam, arba as neaiskiai destau mintis.

Paprasiau patarimo. Atsakymas: paskaityk 5 temas ir viska rasi. Sutinku, bet tam reikalui reikia tureti marias laiko. Bet ka gi nepadarysi, jei ruosiesi pirkti toki rimta daikta  blush2.gif (visoms 5 temoms 48 val. man asmeniskai permazai viska isstudijuoti).

As jau rasiau, kad Tempuras, kaip apie ji benerasytu ir koks jis butu geras/ blogas -ne mano kisenei.

Patarimas buvo paskaityti apie Tempurus daugiau. Tai ir rasiau, jog turiu tik kataloga (sioje vietoje sutinku jog visi jie grazus) ir biciule, kuri turi ji isigijusi kartu su lova. Inete kazkokios ypatingos info neradau (gal delto kad nedraugauju su anglu kalba). Bet kuriuo atveju as juo nesiruosiu pirkti visviena.

Konkretaus patarimo, ar pasiulymo is zinovu kol kas negavau. Tarkim: tamsta, atkreipk demesi i "firma1" - x cuzinys, "firma2" - y ciuzinius ... ir pan. , kuriu kokybes ir kainos santykis konkretaus asmens yra idealus. Tuomet as, toji tamsta, ir ieskau info ir tuomet jau uzduodu konkretus klausymus del minetu ciuziniu. Pergerai noriu, ane  blush2.gif  mirksiukas.gif

O is to ka pasakiau, neaisku, kad Tempuro ciuziniai yra sudas? Cia net ne skonio reikalas.
Tavo klausimas yra toks populiarus siame forume, kad perskaicius bet kurios ciuziniu temos 5 puslapius, kas uztruks 15min, rasi kelis mano pasiulymus, kurie 90% bus apie geriausius mano manymu ciuzinius. Pabandyk, tau patiks.
O tu skaitei pirma sios 6 temos puslapi, ten yra pusetinas paaiskinimas apie ciuzinius? (abejoju, kad skaitei, paprasciausiai radai ciuziniu tema ir net neskaicius uzdavei klausima, kuris cia kartojasi 345 karta. Nesuprask klaidingai, as jau iprates, bet paprasciausiai noriu siek tiek patarti, kad ne visada butina pirma klausti ir laukti atsakymo, daznai atsakymai jau guli forume, o juos paskaicius, galima tik sukonkretinti klausima ar uzsitikrinti savo nuomone ir tada mes zinodami, kad tu perskaitei ir daug maz nori isitikinti, kad supratai teisingai. Tada suprasime, kad tu mus gerbi.)
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 08 30, 23:19)
...O tu skaitei pirma sios 6 temos puslapi, ten yra pusetinas paaiskinimas apie  ciuzinius?

zinoma skaiciau.

konkretu ciuzini ivardinti net negaleciau. nes neisivaizduoju kas tiktu mano atveju. gamintojas, kaip suprantu vieni is rimtesniu, - Gemega arba Lonas (prasau pataisyti jei klystu)

"Kiek zinau yra tik keletas gamintoju kurie savo ciuzinius skirsto i svorio kategorijas smulkiau" - neradau kas konkreciai, arba kazka kazkur praleidau. Ar 45 kg jau iena i ta svorio kategorijos skirstima ar dar ne?

"Gerai , stipriai zonos isreikstos yra didelio elastingumo putu poliuretanuose" - ar verta dairytis man su savo pusantru metro ugiu i tokio tipo ciuzinius. Ar vertetu apie juos pamirsti?

Gerai issimiegu ant kieto pavirsiaus. Tai ar dairytis tar spyruokliniu ar vertas demesio gali buti ir poliuretaninis ar viskoelastinis ar koks kitas i kurio konastrukciaj iena kokoso plauso "plokste"?

Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 08 30, 23:45)
zinoma skaiciau.

konkretu ciuzini ivardinti net negaleciau. nes neisivaizduoju kas tiktu mano atveju. gamintojas, kaip suprantu vieni is rimtesniu, - Gemega arba Lonas (prasau pataisyti jei klystu)

"Kiek zinau yra tik keletas gamintoju kurie savo ciuzinius skirsto i svorio kategorijas smulkiau" - neradau kas konkreciai, arba kazka kazkur praleidau. Ar 45 kg jau iena i ta svorio kategorijos skirstima ar dar ne?

"Gerai , stipriai zonos isreikstos yra didelio elastingumo putu poliuretanuose" - ar verta dairytis man su savo pusantru metro ugiu i tokio tipo ciuzinius. Ar vertetu apie juos pamirsti?

Gerai issimiegu ant kieto pavirsiaus. Tai ar dairytis tar spyruokliniu ar vertas demesio gali buti ir poliuretaninis ar viskoelastinis ar koks kitas i kurio konastrukciaj iena kokoso plauso "plokste"?

Lonas yra nebloga firma, auksciau vidutinio kuri siulo pagrinde pazangesnius ciuzinius su ivairiu technologiju zonavimu ir medziagomis, tuo tarpu Gemega yra vidutinio lygio spyruokliniu ciuziniu atstovas, konservatyvus, teturi kelis lateksinius ciuzinius paleteje. Jeigu reiktu tarp ju rinktis rimtesni ciuzini, Gemega iskristu is konteksto.
45kg, tai lengvasvoriai, jiems reikalingi minksciausi ciuziniai, kokie tik yra rinkoje, jeigu norima maksimalaus komforto ir anatominio efektyvumo.
Tau vertetu ziureti tik i 7 zonu ciuzinius, nespyruoklinius.
Kad gerai issimiegi ant kieto, nereiskia, kad tai yra gerai, tai reiskia bloga iproti ir netinkamus ciuzinius praeityje. Turbut dar ir ant pilvo kartais miegi?
Spyruokliniai ciuziniai jau praeitis - atmink tai.

Is kur tu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 31 rugpjūčio 2009 - 07:29
QUOTE(Zoran @ 2009 08 26, 19:39)
Malie - viena is geresniu vokieciu firmu, kuri gal ir nedaug nauju medziagu isranda ar naudoja, bet idomiu sprendimu pasiulo, dirba gan seniai, nuo 1938m. Man Greenfirst idomus ciuzinys ir dar keli su oro tarpais butu idomu isbandyti. Apie komforta nieko pasakyti negaliu, nebandes ir nezinau kas bandes. Neimti ciuzinio, kurio viena puse minkstesne, o kita kietesne, jei norite bendro, ieskokite universalo, kaip Kallisto, Prestige Tubes 126 ir panasus.

surizikauvau uzsisakyti internetu... kiek isgulinejusi ciuziniu Lietuvoj - ir Lono ir kitu firmu, tai malie pats paciausias... bus matyt kaip bus tolaiu, tik zinau, kad ant sono kaip atsigulu, tai gal koki karta per nakti ir persiverciu biggrin.gif o kad nugara tiesinasi, tai net laikysena pagerejo...
aisku, rizika buvo didziule nepagulejus uzsisakineti ax.gif bet kai Lietuvoj laksciau ant ziuciniu gulinet, tai labai stengiausi isidemet, ant kokio ciuzinio man geriausia, is ko pagamintas, kokios zonos ir t.t.
zodziu, labai rizikingas, bet pasiteisines pirkinys tas mano lux klases (ar kaip ten vadinasi tas lux) kaltschaum 7 zonu ciuzinys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 08 31, 09:41)
surizikauvau uzsisakyti internetu... kiek isgulinejusi ciuziniu Lietuvoj - ir Lono ir kitu firmu, tai malie pats paciausias... bus matyt kaip bus tolaiu, tik zinau, kad ant sono kaip atsigulu, tai gal koki karta per nakti ir persiverciu  biggrin.gif  o kad nugara tiesinasi, tai net laikysena pagerejo...
aisku, rizika buvo didziule nepagulejus uzsisakineti  ax.gif  bet kai Lietuvoj laksciau ant ziuciniu gulinet, tai labai stengiausi isidemet, ant kokio ciuzinio man geriausia, is ko pagamintas, kokios zonos ir t.t.
zodziu, labai rizikingas, bet pasiteisines pirkinys tas mano lux klases (ar kaip ten vadinasi tas lux) kaltschaum 7 zonu ciuzinys  biggrin.gif

Sveikinu, bet as nerizikuoju nebandes pirkti tokio lygio ciuzinio, tai yra neatleistina rizika. O be to Malie nera is tu TOP firmu saraso, kuriu visa produkcija yra daugmaz nusisekusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 31 rugpjūčio 2009 - 09:23
QUOTE(Zoran @ 2009 08 31, 08:29)
Lonas yra nebloga firma, auksciau vidutinio kuri siulo pagrinde pazangesnius ciuzinius su ivairiu technologiju zonavimu ir medziagomis, tuo tarpu Gemega yra vidutinio lygio spyruokliniu ciuziniu atstovas, konservatyvus, teturi kelis lateksinius ciuzinius paleteje. Jeigu reiktu tarp ju rinktis rimtesni ciuzini, Gemega iskristu is konteksto.
45kg, tai lengvasvoriai, jiems reikalingi minksciausi ciuziniai, kokie tik yra rinkoje, jeigu norima maksimalaus komforto ir anatominio efektyvumo.
Tau vertetu ziureti tik i 7 zonu ciuzinius, nespyruoklinius.
Kad gerai issimiegi ant kieto, nereiskia, kad tai yra gerai, tai reiskia bloga iproti ir netinkamus ciuzinius praeityje. Turbut dar ir ant pilvo kartais miegi?
Spyruokliniai ciuziniai jau praeitis - atmink tai.

Is kur tu?

aciu 4u.gif . na, dabar, bent jau zinosiu nuo ko pradeti.

o kas be Lono, LT tokio pat lygio ar aukstesnio ciuzinukus siulo?

p.s. namuose turejome pora ciuzinuku. vienas kietas be proto kitas minkstesnis. kaip bebutu keista pakilusi ryte nuo kietesnio jausdavausi geriau, nei nuo minkstesnio (pabusdavau visa kaip sulauzyta). gal del to ir susidariau tokia nuomuone g.gif del to kietumo.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 08 31, 10:17)
Sveikinu, bet as nerizikuoju nebandes pirkti tokio lygio ciuzinio, tai yra neatleistina rizika. O be to Malie nera is tu TOP firmu saraso, kuriu visa produkcija yra daugmaz nusisekusi.

tai as irgi sakau,kad labai rizikinga, tai jauciuos beveik kaip milijona laimejusi, kad pasiseke biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

prisipazinsiu kad visu temu nuodugniai neperskaiciau, bet siokia tokia nuomone susidariauapie ciuzinius.

gyvename Skandinavijoje, tad ir ciuzini riksimes cia. prisiskeite cia forumu ir aprasymus internete lekem savaitgali bandyti ciuziniu.

pagulejom ant TEMPUR ir tiek mano, tiek zmonos nuomone vienareiksmiska - ne mums blush2.gif . gulejom ant pilnai sukomplektuotos lovos, tai sudare ispudi kad l. kietas, atsiguli ir "nusileidi" i ciuzini smile.gif bet viskas aplink kieta blink.gif nezinau kaip jausciausi atsikele ryte, bet pabandzius tikrai nepaliko ispudzio schmoll.gif

pabandeme dar keletos firmu "normaliu" ciuziniu-lovu. kolkas didziausia ispudi paliko JENSEN firmos ciuziniai-lovos. kiek zinau jie spyruokliniai(pocket) ir dar su papildomais sluoksniais.
Kodel sakau ciuzinys-lova, nes visa lova susideda is 3 ciuziniu blink.gif apatinis ciuzinys tai remas su kojelemis ir spyruokliniu ciuziniu, po to pats spyruoklinis ciuzinys, ir dar "virsutinis" ciuzinys (overmadrass) kokiu 8cm aukscio.

Galbut ZORAN galtu paasakyti savo nuomone apie siuos ciuzinius(lovas)?

zmona sveria iki 50 (46-47)
as sveriu 80-85

bandem paguleti ant "geriausio" (brangiausio), tai jis mums pasirode per minkstas blush2.gif bent jau nepatogu buvo atsisesti ir vartytis (kaip kokioje vandens lovoje cool.gif ),

kokio kietumo reiketu ziuretis turint omenyje musu svorio santyki doh.gif ?
gal turite lietuviska aprasyma Jensen ciuziniu?

Atsakyti