QUOTE(janna @ 2009 08 30, 22:51)
, nieko panasaus!
Kazkaip nesusikalbam, arba as neaiskiai destau mintis.
Paprasiau patarimo. Atsakymas: paskaityk 5 temas ir viska rasi. Sutinku, bet tam reikalui reikia tureti marias laiko. Bet ka gi nepadarysi, jei ruosiesi pirkti toki rimta daikta
(visoms 5 temoms 48 val. man asmeniskai permazai viska isstudijuoti).
As jau rasiau, kad Tempuras, kaip apie ji benerasytu ir koks jis butu geras/ blogas -ne mano kisenei.
Patarimas buvo paskaityti apie Tempurus daugiau. Tai ir rasiau, jog turiu tik kataloga (sioje vietoje sutinku jog visi jie grazus) ir biciule, kuri turi ji isigijusi kartu su lova. Inete kazkokios ypatingos info neradau (gal delto kad nedraugauju su anglu kalba). Bet kuriuo atveju as juo nesiruosiu pirkti visviena.
Konkretaus patarimo, ar pasiulymo is zinovu kol kas negavau. Tarkim: tamsta, atkreipk demesi i "firma1" - x cuzinys, "firma2" - y ciuzinius ... ir pan. , kuriu kokybes ir kainos santykis konkretaus asmens yra idealus. Tuomet as, toji tamsta, ir ieskau info ir tuomet jau uzduodu konkretus klausymus del minetu ciuziniu. Pergerai noriu, ane
O is to ka pasakiau, neaisku, kad Tempuro ciuziniai yra sudas? Cia net ne skonio reikalas.
Tavo klausimas yra toks populiarus siame forume, kad perskaicius bet kurios ciuziniu temos 5 puslapius, kas uztruks 15min, rasi kelis mano pasiulymus, kurie 90% bus apie geriausius mano manymu ciuzinius. Pabandyk, tau patiks.
O tu skaitei pirma sios 6 temos puslapi, ten yra pusetinas paaiskinimas apie ciuzinius? (abejoju, kad skaitei, paprasciausiai radai ciuziniu tema ir net neskaicius uzdavei klausima, kuris cia kartojasi 345 karta. Nesuprask klaidingai, as jau iprates, bet paprasciausiai noriu siek tiek patarti, kad ne visada butina pirma klausti ir laukti atsakymo, daznai atsakymai jau guli forume, o juos paskaicius, galima tik sukonkretinti klausima ar uzsitikrinti savo nuomone ir tada mes zinodami, kad tu perskaitei ir daug maz nori isitikinti, kad supratai teisingai. Tada suprasime, kad tu mus gerbi.)