Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 6 dalis

QUOTE(Salvi_ja @ 2009 09 20, 10:03)
Is Metzeler ciuziniu i kokia serija butent atkreipti demesi: Maxim, Maxim Plius, Aruba, Bonaire ?
Groteles tada irgi Metzeler pirkti ar pasilikti prie Triton ?

Triton geresnes - serijos ten skirstomos i Monocel, Duocel, Triocel, bei Tubes. Kuo brangesne iperki, tuo ilgiau tarnaus ir geriau ispjaustytas bus.
Atsakyti
Na as su ispudziais po pirmos nakties ant Arubos...O ispudziai ne kokie verysad.gif turbut priprate miegot kieciau,tai ant minksto ciuzinio pamiegoje atsikelem kaip sulauzyti doh.gif neissimiegojom nes vis vartemes ir vartemes ir pabudom su skaudanciom nugarom doh.gif Labai tikiuosi kad ilgai sita busena netruks,nes vyras issikraustys miegot ant sofkutes unsure.gif zodziu...Labai tikiuosi kad greit priprasim rolleyes.gif
Papasakokit ar ir jums taip buvo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 20 rugsėjo 2009 - 11:27
QUOTE(Ievukis @ 2009 09 20, 12:26)

Pas mane ne Aruba, bet buvo panasiai, bet po kokios savaites pripratau ir dabar (po dvieju metu) nebekeisciau savo anatominio poliuretaninio ciuzinio i joki kitoki , nebent i minkstesni. Bet kokios viesnages su nakvyne darosi tikra tragedija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2009 09 20, 17:01)
Pas mane ne Aruba, bet buvo panasiai, bet po kokios savaites pripratau ir dabar (po dvieju metu) nebekeisciau savo anatominio poliuretaninio ciuzinio i joki kitoki , nebent i minkstesni. Bet kokios viesnages su nakvyne darosi tikra tragedija smile.gif

Aciu 4u.gif bandysiu dar prikalbint vyra nesikraustyt ant sofkutes doh.gif
Atsakyti
O aš šiek tiek pareklamuosiu Ermitažą ax.gif Nulėkėm vakar į jį ieškoti Lono Norkos, nes girdėjom, kad ten visiems čiužiniams taikoma 30 proc. nuolaida. Deja, pačiam Ermitaže šių čiužinukų nebuvo, ir konsultantas mums pasiūlė nueiti į šalia esančią parduotuvę "Stilingi namai", kur irgi prekiaujama Lono gaminiais. Ir ką gi - užsisakėm Norką su 30 proc. nuolaida. Pasirodo, "Stilingi namai" - tas pats "Ermitažas" su tom pačiom nuolaidom, skirtumas tik toks, kad ten prekės tą pačią akimirą nenusipirksi, ją reikia užsisakyti. Žodžiu, po savaitėlės turėsim Norką, kuri mums atsieis 280 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelni @ 2009 09 20, 18:21)
O aš šiek tiek pareklamuosiu Ermitažą ax.gif  Nulėkėm vakar į jį ieškoti Lono Norkos, nes girdėjom, kad ten visiems čiužiniams taikoma 30 proc. nuolaida. Deja, pačiam Ermitaže šių čiužinukų nebuvo, ir konsultantas mums pasiūlė nueiti į šalia esančią parduotuvę "Stilingi namai", kur irgi prekiaujama Lono gaminiais. Ir ką gi - užsisakėm Norką su 30 proc. nuolaida. Pasirodo, "Stilingi namai" - tas pats "Ermitažas" su tom pačiom nuolaidom, skirtumas tik toks, kad ten prekės tą pačią akimirą nenusipirksi, ją reikia užsisakyti. Žodžiu, po savaitėlės turėsim Norką, kuri mums atsieis 280 Lt  smile.gif

Ačiū 4u.gif O jūs ėmėt Norka standartinių matmenų? Nes mums reikia atskirai gaminti, nestandartas, tai įdomu ar irgi pritaikys nuolaidą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanilinė @ 2009 09 20, 19:13)
Ačiū 4u.gif O jūs ėmėt Norka standartinių matmenų? Nes mums reikia atskirai gaminti, nestandartas, tai įdomu ar irgi pritaikys nuolaidą g.gif

Mes ėmėm 200X90X13 cm. Čia standartinis dydis, bet jie siūlo ir daugiau dydžių (turiu omeny tik ilgį ir plotį, nes aukštis - visada 13 cm), ir pasirinkimas tikrai nemenkas. Manau, kad būtų nuolaida ir nestandariniam dydžiui, tik pradinė jo kaina būtų didesnė.
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 09 20, 12:26)
Na as su ispudziais po pirmos nakties ant Arubos...O ispudziai ne kokie verysad.gif turbut priprate miegot kieciau,tai ant minksto ciuzinio pamiegoje atsikelem kaip sulauzyti doh.gif neissimiegojom nes vis vartemes ir vartemes ir pabudom su skaudanciom nugarom doh.gif Labai tikiuosi kad ilgai sita busena netruks,nes vyras issikraustys miegot ant sofkutes unsure.gif zodziu...Labai tikiuosi kad greit priprasim rolleyes.gif

man jau nuo pirmos nakties buvo thumbup.gif bet vyrui megstanciam kieciau miegoti - tai reikejo kokios savaites priprasti prie minkstuciukes Arubos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 09 20, 20:44)
man jau nuo pirmos nakties buvo  thumbup.gif  bet vyrui megstanciam kieciau miegoti - tai reikejo kokios savaites priprasti prie minkstuciukes Arubos wink.gif

Oi labai tikiuosi kad jam ilgai neteks kankintis doh.gif Man irgi biski nugara skaudejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelni @ 2009 09 20, 20:33)
Mes ėmėm 200X90X13 cm. Čia standartinis dydis, bet  jie siūlo ir daugiau dydžių (turiu omeny tik ilgį ir plotį, nes aukštis - visada 13 cm), ir pasirinkimas tikrai nemenkas. Manau, kad būtų nuolaida ir nestandariniam dydžiui, tik pradinė jo kaina būtų didesnė.

Mums reik 180x80, greičiausiai neturės vietoj, bet vistiek nulėksiu apsidairyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 09 20, 21:56)
Oi labai tikiuosi kad jam ilgai neteks kankintis doh.gif Man irgi biski nugara skaudejo g.gif

Man tai nugaros neskaudėjo, bet šiaip buvo keista miegot taip minkštai rolleyes.gif Bet pripratom mes labai greit, tikiuosi ir tavo vyras pripras unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 09 20, 03:26)
Na as su ispudziais po pirmos nakties ant Arubos...O ispudziai ne kokie verysad.gif

Tikrai nekas verysad.gif Stai jums ir labai isgirti Aruba ciuziniai. Bet manau turetumet priprasti, nes siaip ant tokiu ciuziniu turi buti patogu miegot, jie gi prisitaiko prie kuno liniju ir pan. g.gif
Atsakyti