laba diena
Priejome pagaliau miegamojo lovos ir ciuzinio rinkimosi klausima..Maniau akd sunkiausia dalis ishsirinkti kokios lovos nori ir nuspresti ar ja pirkti ar gaminti, ishsirinkti spalva ir medziaga..deja
Sunkiausia dalis ciuzinys ir nuo jo reikia pradeti pasirodo. Perskaichiau visa tema Ciuziniai 1 dalis ir shiek tiek paskaitinejau shita 6 tema. jokioj ciuzhiniu parduotuvej dar nebuvau. Apie ciuzhinius iki paskaitymo shiame forume zhinau tik tiek kad yra Dormeo, kuriuos vieni peikia o kiti giria ir kurie yra pigus ir Bauer, kuri turi uoshviai mano ir be galo patenkinti, bet man asmenishkai atrodo per brangu moketi 5000 shiai dienai uzh ciuzini. Tarp kitko net nezhinau ar bauer yra lateksinis ar poroloninis (kaip suprantu viskoelestines putu poliuretanas=porolonas trumpaiu shnekant ar ne?)
taip pat pastudijavau Lono puslapyje esancius ciuzinius.
Klausimas adresuojamas zhinoma Zoran
Jo deka bent pavyko susidelioti galvoja informacija ir suprasti kad viskoelastiniai ir lateksiniai ciuziniai yra 2 skirtingos medziagos..
Ash sveriu apie 50 kg, mano vyras apie 80..Lova gaminsime su grotelemis ir ant kojeliu (oro ertme bus lova)..Tai lateksinis ciuzinys mums kaip ir tiktu kaip suprantu..Bet Zoran deka nebezhinau ar jo noriu - gal tikrai smirdes ir laiko dregme..
Spyruokliniai kazhkaip netraukia...net nezhinau kodel...kazhkaip skamba kaip atgyvena..Buna kombinuoti spyruokliniai, kai virshutinis sluoksnis viskoelastines putu poliuretanas? Bet kombinuoti ciuziniai irgi kaip suprantu nieko gero..
Taigi ka patartumet? Noreciau kuo pigiau ir kuo geresnio aishku
Buciau dekinga uzh kelis variantus..Brangiau negu 2500 nenoreciau moketi..Kokias groteles rinktis prie konkretaus ciuzinio ir butu smagu kad parashytumete..kad jos ten kilnotusi ir butu galima skaityti knyga be pagalves man to nereikia manau..
ACIU ish anksto
Papildyta:tiesa pamirshau pridurti kad gyvenu Kaune ir ciuzinio noreciau maksimum 160 cm plocio