Sveikos kepijeles. Noriu jusu paprasyt pasidalint isbandytu Napoleono receptu. Turiu drauge isranke ir ji manes paprase, kad iskepciau butent Napoleona, bet kad jis butu ne per trapus, bet neperkietas pjaustant
Tiesiog net nezinau kuri recepta rinktis, nes ju tiek daug. Buciau begalo dekinga
QUOTE(SAULYTE5 @ 2009 09 08, 08:04)
Sveikos kepijeles. Noriu jusu paprasyt pasidalint isbandytu Napoleono receptu. Turiu drauge isranke ir ji manes paprase, kad iskepciau butent Napoleona, bet kad jis butu ne per trapus, bet neperkietas pjaustant
Tiesiog net nezinau kuri recepta rinktis, nes ju tiek daug. Buciau begalo dekinga
As esu ju kepusi daug,tai man labiausiai paliko ispudi va sitas,jau toooks skanus,kad apsirijimas.
QUOTE(Renatina @ 2009 09 07, 19:01)
gal tuomet pakaktu sviesto su kakava ir sokolado tai uzpilamajai masei, na panasiai kaip gaminant tingini?
t.y. nebededant cukraus,nekaramelizuojant sviesto.
t.y. nebededant cukraus,nekaramelizuojant sviesto.
Jei su sausainiais,tai manyciau kad uztektu vien sokoladu ir riesutais uzpilt
QUOTE(♠Aušra♠ @ 2009 09 08, 16:32)
Varškės pyragas su pudingu. Labai skanus
Atsiprašau už nekokybiškas foto Fotografavau su telefonu
o kur receptas
QUOTE(♠Aušra♠ @ 2009 09 08, 15:32)
Varškės pyragas su pudingu. Labai skanus
Kaip tik siandien norejau toki iskept,bet pagalvojau,kad geriau varskiniu spurgu prikepsiu,tai bus mano pirmokeliui i mokykla priespieciams
2pok.varskes
4 kiausiniai
1a.s sodos
miltai(dedu nuo akies) ir verdam aliejuje,jos tokios fainutes pacios vartosi
niam kokios skanios spurgos,as pavogsiu viena.
QUOTE(Kettim @ 2009 09 08, 17:44)
niam kokios skanios spurgos,as pavogsiu viena.
Mielai prasom
o kokie spuuuuuurgiai, vajetus ir reikėjo man čia užeit dabar
QUOTE(Olesta @ 2009 09 08, 20:16)
JAU KAIP SKANU VISKAS, TIK , KAD JAU PO 18.00VAL. GAL REIK SUSILAIKYTI, NEBEKEPKIM ŠIANDIEN.RYTOJ
QUOTE(Olesta @ 2009 09 08, 19:16)
Tai prasom vaisintis,uzteks visiems
Papildyta:
QUOTE(Juračiuks @ 2009 09 08, 19:27)
JAU KAIP SKANU VISKAS, TIK , KAD JAU PO 18.00VAL. GAL REIK SUSILAIKYTI, NEBEKEPKIM ŠIANDIEN.RYTOJ
Niu as ir uz tai,kad prisikepam iki 18.00val,o po to kertam
QUOTE(April-Aries @ 2009 09 08, 17:23)
Kaip tik siandien norejau toki iskept,bet pagalvojau,kad geriau varskiniu spurgu prikepsiu,tai bus mano pirmokeliui i mokykla priespieciams
2pok.varskes
4 kiausiniai
1a.s sodos
2pok.varskes
4 kiausiniai
1a.s sodos
Nu sorry, kaip sakant... "Pirmokeliui i mokykla priespieciams spurgu", kosmaras... Moteros, visai negalvojat kuom atsiprasant seriat savo atzalas. Ruduo, geriau butu kokius 2 obuoliukus ar slyvu idet, nu gerai, extra - bandele su selenomis...