Laba diena mergaitės patarkit, noriu keksą aplieti šokoladu, bet kaip tai padaryti ištirpint šokoladą ir apipilt?
QUOTE(Oksiukas @ 2009 11 13, 13:43)
Laba diena mergaitės patarkit, noriu keksą aplieti šokoladu, bet kaip tai padaryti ištirpint šokoladą ir apipilt?
Jiegu norite kieto sokolado ant kekso- tai tada taip.Bet man labiau patinka istirpinti sokolada grietineleje-tada apliejus blizga,minkstokas ir skaniai valgosi...
Saunuoles! Kiek cia visokio gerio!
Ateinu si karta su prasymu, tema seku, bet arba praleidau arba nebuvo...man labai reikia isbandyto trupininio su uogiene receptuko....Buciau labai dekinga.....(siaip tai ju pilnas internetas, bet labiau noriu gauti is jusu - nuostabiuju kepejeliu)....Aciu!
Ateinu si karta su prasymu, tema seku, bet arba praleidau arba nebuvo...man labai reikia isbandyto trupininio su uogiene receptuko....Buciau labai dekinga.....(siaip tai ju pilnas internetas, bet labiau noriu gauti is jusu - nuostabiuju kepejeliu)....Aciu!
QUOTE(kastaneda @ 2009 11 13, 14:17)
Saunuoles! Kiek cia visokio gerio!
Ateinu si karta su prasymu, tema seku, bet arba praleidau arba nebuvo...man labai reikia isbandyto trupininio su uogiene receptuko....Buciau labai dekinga.....(siaip tai ju pilnas internetas, bet labiau noriu gauti is jusu - nuostabiuju kepejeliu)....Aciu!
Ateinu si karta su prasymu, tema seku, bet arba praleidau arba nebuvo...man labai reikia isbandyto trupininio su uogiene receptuko....Buciau labai dekinga.....(siaip tai ju pilnas internetas, bet labiau noriu gauti is jusu - nuostabiuju kepejeliu)....Aciu!
Sveika!
Nzn ar tokio ieskai.... idedu Sonatinos recepta, jei nori pamatyt foto, tai nueik i jos tema. Isbandytas, tikrai labai skanus!
PYRAGAS "TRUPINĖLIS"
500 g miltų
200 g cukraus
3 kiaušiniai
150 g sviesto (kambario temperatūros)
1 a. š. kepimo miltelių
1 a. š. vanilinio cukraus
tarkuota nedidelės citrinos žievelė
cukraus pudra
0,5 l uogienės
Sviestą išplakti, suberti cukrų, išplakti. Po vieną dėti kiaušinius ir po kiekvieno gerai išplakti. Dėti citrinos žievelę. Miltus persijoti su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Į tešlą suberti miltus ir greitai užminkyti. Tešlą padalinti į dvi dalis ir dėti 1 valandai į šaldytuvą.
Formą iškloti kepimo popieriumi. Sutarkuoti vieną gabalą tešlos, dėti uogienę (uogienės sluoksnis turėtų būti 1 cm storio) ir ant viršaus užtarkuoti likusią tešlą.
Kepti iki 200C įkaitintoje orkaitėje apie 35 - 40 minučių.
Iškeptą pyragą ataušinti ir pabarstyti cukraus pudra.
Nu ikisau kefyra i kamera, ziuresiu, kas ten gausis
Papildyta:
Jau 50 psl. ar kas sukursit 20 tema ?
Papildyta:
Jau 50 psl. ar kas sukursit 20 tema ?
Reiks ir man pabandyt su tuo kefyru. Palaikysiu per naktį ir žiūrėsiu kas gausis.
QUOTE(dolly` @ 2009 09 01, 00:13)
as noriu pasidalinti nuostabiu slyvu pyragu
250g sviesto
2,5-3stiklines miltu
2,5stiklines cukraus
vanilinio cukraus sauktelis arba keli lasai esencijos
2sauksteliai kepimo milt
5kiausiniai
0,4stiklines karsto vandens
14 slyvu
50g migdolu drozliu
perpjauti nuplautas slyvas pusiau,isimti kauliukus ir supjaustyti skiltelemis ( i daugamz 6dalis visa slyva).
istirpinti sviesta.atskiram inde sumaisyti miltus,kepimo miltelius,cukru ir vanilini,jei naudojamas cukrus.imaisyti istirpinta sviesta.maisant viena po kito sumusti kiausinius.uzvirinti vandeni ir imaisyti i tesla. tesla pilti i kepimo popieriumi isklota skarda.isdelioti slyvas neispaudziant.apiberti migdolu drozlem.kepti 175 tempoj apie 35 min.
250g sviesto
2,5-3stiklines miltu
2,5stiklines cukraus
vanilinio cukraus sauktelis arba keli lasai esencijos
2sauksteliai kepimo milt
5kiausiniai
0,4stiklines karsto vandens
14 slyvu
50g migdolu drozliu
perpjauti nuplautas slyvas pusiau,isimti kauliukus ir supjaustyti skiltelemis ( i daugamz 6dalis visa slyva).
istirpinti sviesta.atskiram inde sumaisyti miltus,kepimo miltelius,cukru ir vanilini,jei naudojamas cukrus.imaisyti istirpinta sviesta.maisant viena po kito sumusti kiausinius.uzvirinti vandeni ir imaisyti i tesla. tesla pilti i kepimo popieriumi isklota skarda.isdelioti slyvas neispaudziant.apiberti migdolu drozlem.kepti 175 tempoj apie 35 min.
Bandziau si recepta (kepiau tris kartus ir ryt vel kepsiu). LAbai skaniai gavosi. Is pradziu vietoje slyvu dejau obuolius - tiko, tik reikia rugsciu obuoliu.
Labai skanu
As jau valgau ta varske, super
Isidejau prieskoniu, dziovinto cesnako, skaniau nei pirktos
Isidejau prieskoniu, dziovinto cesnako, skaniau nei pirktos
Larissa, ačiukas tau už nuorodas pyragiukas tavo mmm kaip skaniai atrodo
Srove, waw koks fotoreportažas gražus vidus tortuko tai nerealus
a va su laputes33 varškės pyragiuku tai įdomiai čia skaniai ir tikrai labai gražiai tau pavyko bet tik nuostabą receptukas kelia ne taip seniai Koxamte buvo įdėjus savo trupininį varškės pyragą - nu jau toks receptas panašus tik kiek proporcijos didesnės ir graikiniai riešutai dar rome pamirkomi kas dar suteikia geresnį skonį kepiau ir aš pagal Koxamte receptą - galiu tik patvirtint, kad labai skanus pyragiukas šitas nors ir dariau su razinom
Srove, waw koks fotoreportažas gražus vidus tortuko tai nerealus
a va su laputes33 varškės pyragiuku tai įdomiai čia skaniai ir tikrai labai gražiai tau pavyko bet tik nuostabą receptukas kelia ne taip seniai Koxamte buvo įdėjus savo trupininį varškės pyragą - nu jau toks receptas panašus tik kiek proporcijos didesnės ir graikiniai riešutai dar rome pamirkomi kas dar suteikia geresnį skonį kepiau ir aš pagal Koxamte receptą - galiu tik patvirtint, kad labai skanus pyragiukas šitas nors ir dariau su razinom
QUOTE(urgit@ @ 2009 11 14, 00:22)
As jau valgau ta varske, super
Isidejau prieskoniu, dziovinto cesnako, skaniau nei pirktos
Isidejau prieskoniu, dziovinto cesnako, skaniau nei pirktos
apie ka eina kalba, ka cia taip skaniai valgot? nieko nesusigaudau, ir as noriu receptuko!
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.