QUOTE(daividija @ 2009 10 26, 11:12)

Dziaugiuosi,kad patiko,jis is tikruju toks sunkokas,bet skanus.
kas del kremo,ar tu kaitinai tik karstam vandeny,ar ta vandeni irgi virinai?Nes jei idejai i karsta vandeni ir jis nesilo,tai nebuvo kaip jam ir tirstet.
As kaitinu tiesiog puode,ant letos ugnies ir nuolat maisydama,nes linkes svilti,geriausia plakti kokia sluotele,apie 5-7min.Ten recepte ir buvo parasyta-geriausia karstam vandeni,jei nepasitikite savim ir galite prisvilinti

As jau nepirma toki krema darau,tai kaitinu puode.Jis sutirsteja,bet ne iki tiek,kad butu kaip tirsta grietine,nes kai isideda sviestas ir atsala,pasidaro lengvai tepamas.
Kaitinau kaitinau, jis idetas visad buvo puode ir vire tam puode vanduo, o indas jame buvo, as gal 15 min taip kaitinau tai nivelnia netirstejo

,o kai praveso ir sumaisiau su sviestu tai daug maz buvo kaip kefyras, tik tada...

Nebent tik puse tos mases supilt reikejo i sviesta, nes kai puse supylus buvau tai lyg buvo gerai

Nu kita kart iskart puode virsiu