Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(Larissa @ 2009 09 02, 16:10)
jau pataisiau žinutę ir nuorodą įdėjau  mirksiukas.gif tik ten reiks biškį "paprakaitoti",nes receptai nurodyti kartais pramoninias kiekiais arba reikia komentarus skaityti ką reiškia kai kurie ingredientai  doh.gif arba kuo juos galima pakeisti iš bedos


aciu, Larissa, pasimankstinsim ir kazkas gausis lotuliukas.gif


Atsakyti
Aciu,Larissa,uz tarybinius receptus thumbup.gif

Siandien dariau toki greit paruosiama,bet skanu desertuka.Prie kavos labai skanu thumbup.gif
user posted image

Reikia sausainiu- nesuriu krekeriu,
puodelio sviesto,
puodelio rudo cukraus,
dvieju puodeliu sokolado gabaliuku,
riesutu.

Didele skarda istepame sviestu,isklojame sausainiais,
user posted image

Puode istirpiname sviesta(as emiau maza kavos puoduka,supjausciau gabaliukais),supilame cukru ir maisydami kaitiname 3-5min,kol pasidarys panasu i karamelini padaza.Ta karamele uzpilame ant sausainiu(man buvo biski mazoka) blush2.gif
user posted image
Ir kepame 180C apie 15 min,bet ziurekite,kad nepradetu degti,(kaip,kad atsitiko man,bet dar laiku isgelbejau).

Ant karameles suberiame sokolado gabaliukus(as naudoju tokius spirius lotuliukas.gif ,bet galima ir sokolada sutrupinti).Ant karstos karameles jis prades tirpti
user posted image
tada lopetele arba peiliu islyginame ir uzbarstome kapotus riesutus(pagal skoni,as naudojau anakardziu)
user posted image
Ir palaukiate,kol visiskai atves,tada susilauzote gabaliukais ir grauziate
essen.gif
Atsakyti
Na sausainiukai tai superiniai,kas gerai,kad kepti nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 09 02, 22:05)
Siandien dariau toki greit paruosiama,bet skanu desertuka.Prie kavos labai skanu thumbup.gif
Reikia sausainiu- nesuriu krekeriu,



niam niam,
kaip isradinga! good.gif
gaila,namie tuuuno tik krekeriai su lasisa ir krekeriai su bekonu.....tureciau paprastu,tai sumaklinciau ANT greituju rolleyes.gif



Atsakyti
O blyn... bigsmile.gif Pasivaideno, kad net kvapa uzuodziau tu skanestu hihihi.gif essen.gif essen.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 03 rugsėjo 2009 - 10:20
QUOTE(Renatina @ 2009 09 03, 09:06)
niam niam,
kaip isradinga! good.gif
gaila,namie tuuuno tik krekeriai su lasisa ir krekeriai su bekonu.....tureciau paprastu,tai sumaklinciau ANT greituju rolleyes.gif


bala nemate tu nesuriu krekeriu irnesakyk.gif , bus gerai ir su "gaideliais"

Atsakyti
Pyragas su obuoliais ir varske

receptas cia

user posted image
Atsakyti
Sakykit, po kurio laiko po padarymo jau patartina ragauti Rafaelo torta.. nu negaliu kaip nedatrivoju, kaip noriu paragaut smile.gif per pietus sutepiau blush2.gif
Atsakyti
Aš sutepiau panašiai Rafaelo svajonę apie pietus, o valgiau jau vakare, nedakentėjau blush2.gif labai skanus tortukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksiukas: 05 rugsėjo 2009 - 18:21
Sveikos, gal kurinors kepate kaska is kriausiu ? Jos kieme jau puna nes nebesuvalgom tiek daug, o jos tokios skanios....
Atsakyti
Atsiliepimas apie Rafaela: man skonis tip top kaip tikro Rafaelo saldainio... wub.gif na saldokas tortas, bet ir saldainiai saldus. Prie kavos arbatos thumbup.gif kas megsta Rafaelo saldainius - rekomenduoju ax.gif tik kita karta as deciau dar migdolu riesutu i torta, arba tieisog apklijuociau jais. Na zodziu ideciau migdolu. Su riesutais is vis butu fantastika!!! Tiesa, as turejau tik 200 g grietineles, tai jei su daugiau grietineles, tai to saldumo gal nesijaustu per daug. Ir dejau 3 biskvitus.
Atsakyti
QUOTE(GaiLina @ 2009 09 05, 19:21)
Sveikos, gal kurinors kepate kaska is kriausiu ? Jos kieme jau puna nes nebesuvalgom tiek daug, o jos tokios skanios....


Man sitas labai skanus wub.gif
KRIAUŠIŲ PYRAGAS


250 g miltų
50 g cukraus
1 kiaušinis
150 g sviesto
1 šaukstelis kepimo miltelių

Įdarui
3-4 kriaušės
1 stiklinė lazdyno riešutų
0.5 indelio kondensuoto pieno
cinamono

Išminkome tešlą ir padedam į šaldytuvą kokiam pusvalandžiui.Truputį tešlos paliekame, iš kitos iškočiojame 5-7 mm storio lakstą. Kriaušes supjaustome kubeliais, riešutus truputi pasmulkiname, dedame cinamono, pilame kondensuotą pieną, išmaišome ir šitą masę dedame ant iškočioto lakšto.Iš likusios tešlos darome gėlytes, arba tiesiog sutarkuojame ir ant viršaus. Į orkaitę ir kepame apie valanda 175 laipsniu .
Nuotraukos dabar neturiu schmoll.gif


Atsakyti