Aciu,Larissa,uz tarybinius receptus
Siandien dariau toki greit paruosiama,bet skanu desertuka.Prie kavos labai skanu
Reikia sausainiu- nesuriu krekeriu,
puodelio sviesto,
puodelio rudo cukraus,
dvieju puodeliu sokolado gabaliuku,
riesutu.
Didele skarda istepame sviestu,isklojame sausainiais,
Puode istirpiname sviesta(as emiau maza kavos puoduka,supjausciau gabaliukais),supilame cukru ir maisydami kaitiname 3-5min,kol pasidarys panasu i karamelini padaza.Ta karamele uzpilame ant sausainiu(man buvo biski mazoka)
Ir kepame 180C apie 15 min,bet ziurekite,kad nepradetu degti,(kaip,kad atsitiko man,bet dar laiku isgelbejau).
Ant karameles suberiame sokolado gabaliukus(as naudoju tokius spirius
,bet galima ir sokolada sutrupinti).Ant karstos karameles jis prades tirpti
tada lopetele arba peiliu islyginame ir uzbarstome kapotus riesutus(pagal skoni,as naudojau anakardziu)
Ir palaukiate,kol visiskai atves,tada susilauzote gabaliukais ir grauziate