QUOTE(Schino @ 2009 10 26, 06:55)
DAIVIDIJA, aciu uz recepta "Bounty", zinok - PASAKA !

Ir tiems kas pasirodo nemegsta kokoso begalo patiko

Nu tikrai super, toks neeilinis, visi tokie atsibode, sitas toks - UUH

Tik kaip visada

argi gali man gautis viskas kaip per sviesta?

gi kaskas man nesigavo su kremu tuom, kaitinau kaitinau karstam puode idejus inda su tais tryniais ir kitkuom ten ismaisius, bet jis kasko man nelabai norejo tirsteti.... Zodziu, gavosi apyskystis ir plonas ( labai plonas, mazai to kremo ten buvo ant torto) nes nuvarvedavo kremo sluoknis, bet uzteko, tarp kita ko, labai skanus tas sokoladinis glajus ( ganasas ), zodziu, tikrai viskas super !!!

bet toks dar sakyciau gan sunkokas, taip suvalgai gabaliuka normalu ir taip jau antro nelabai besinori ( nu tik akys nori

)
Dar akrta aciu
Beje,gal galetum pakomentuoti, kodel man neisejo su tuom kremu, arba bent apytiksliai pasakyti kiek daug maz tu kaitinai ji???

Dziaugiuosi,kad patiko,jis is tikruju toks sunkokas,bet skanus.
kas del kremo,ar tu kaitinai tik karstam vandeny,ar ta vandeni irgi virinai?Nes jei idejai i karsta vandeni ir jis nesilo,tai nebuvo kaip jam ir tirstet.
As kaitinu tiesiog puode,ant letos ugnies ir nuolat maisydama,nes linkes svilti,geriausia plakti kokia sluotele,apie 5-7min.Ten recepte ir buvo parasyta-geriausia karstam vandeni,jei nepasitikite savim ir galite prisvilinti

As jau nepirma toki krema darau,tai kaitinu puode.Jis sutirsteja,bet ne iki tiek,kad butu kaip tirsta grietine,nes kai isideda sviestas ir atsala,pasidaro lengvai tepamas.