QUOTE(RiMami @ 2009 10 23, 15:22)
verčiu:
Kremas: 300 g grietinės (riebios) + 3 v. š. cukraus, išplakti, pertepti lakštus, viršų apibarstyti
trupiniais + riešutais.
Jei pasiryši kept, būtinai parašyk kaip sekėsi
ką tik išsikepiau šituos lakštus pagal šitą receptą, ką galiu pasakyti, kad produktai dedasi tie patys, bet skonis

visai skirtingas, lakšteliai gavosi švelniai karamelinio skonio ir gražiai rudi

vat man truputį klausimas, man gavosi 5 lakštai po 26 cm ir dar šiek tiek trupinukams, bet ar 300 g grietinės ne per mažai

aš planuoju pertepti kaip ir įarastą Cipciuko medutį, nes man čia to kremo nebent vienam lakštų tarpui pertepti tokio kiekio..... tešla tikrai kaitinant pakeičia spalvą, bet norint ją iškočioti, teko dasidėti nepilnai dvi stiklines miltų
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...