QUOTE(Akella @ 2009 10 22, 23:54)
Sveikutes zadu kepti tortuka napoleonas, ir susiduriau su viena problema ar napoleono kapota tesla galiu pakeisti meducio tesla ar skirsis labai skonis torto. Nes nelabai moku as ta tesla kapoti ir labai daug laiko uztruks. O gal galeciau panaudoti sloksniuota pirktine tesla nes jos pora pakeliu turiu.
aš ne kulinarė, bet pasisakysiu.. manau, kad medučio lakštas pakeis skonį. aš tai napaleoną visad darau tinginio būdu(perku paprastą bemielę sluoksniuotą tešlą) yapatingai plonai iškočioju ir kepu
visi patenkinti lieka
Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2009 10 15, 20:51)
Šokoladinis varškės pyragas is receptu gaminkime su IKI
QUOTE(mamkaa @ 2009 10 17, 09:16)
Kodel pas tave gavosi varske apacioje
, as irgi ji kepiau tai varske man gavosi virsuje
tikrai vertas demesio pyragas, ar patiko tavo seimynai, As ji kepsiu dar ir dar ir dar
va kaip rašoma IKI to recepto komentaruose, recepto autorė teigia, kad varškė turi paskęst dugnan. man ji paskendo, viskas ok, TIK upylus visą pyragą šokoladu (nekarštu jau), pyrago vidurys sukrito(susilydė).
gal kuri pasakys:
Ką aš padariau netaip?????
QUOTE(davija @ 2009 10 19, 21:56)
Nu žinokit man tas Iki šokoladinis varškinis pyragas biški nesigavo, ta prasme, varškė man niekur nekrito į dugną, ir atrodo sunki buvo
gal tešla per klampoka? Reiks dar pabandyt, čia man kaip
rugiagelės keksas negras, tik pagerintas
o man pyragas patiko ant rytojaus jau sukietėjęs ir šaltas iš šaldytuvo
tik va varškės sluoksnis perdaug man varškiškas....
gal kuri patartumėt
Kaip tą varškės sluoksnį patobulint? kaid jis labaiu į kremą panašėtų?
QUOTE(mamkaa @ 2009 10 20, 08:02)
manau kad gavosi, juk ji ir neturi kristi i dugna, "dugnas" pagrindas turi butu sokoladinis tas biskvitas, o virsus varske
. Nu bent jau as taip manau, ir IKI tam puslapyuje yra taip.
tai kad to recepto komentaruose autorė rašo, kad varškė paskęst turi, o va foto jų kad varškė viršuj? ten ir varškė aplieta šokoladu..
o gal saku jie apvertė pyragą aukštyn kojom ir tada šokoladu apipylė, kad neatsitiktų taip kaip man (sukrito pyragas)