QUOTE(daividija @ 2008 10 17, 15:11)
Mielinis aguonu pyragas
500g miltu,
1pakelis sausu mieliu(arba 30g svieziu),
1 kiausinis,
2 tryniai,
125g sviesto,
125g cukraus,
1 pakelis vanilinio cukraus,
250g miltu,
1v.s.romo,
truputis druskos,
Idarui:
pusantros stiklines paruosto aguonu misinio(arba aguonu ismirkintu,sumaltu ir sumaisytu su cukrumi).pieno,cukraus pudros.
Piena pasildyti,ideti sauksta cukraus,mieles,ismaisyti,kad mieles istirptu ir pastatyti siltai kad suputotu.
Miltus persijoti,supilti istirpinta sviesta,cukru,druska,kiausini,trynius,vanilina,roma,druska ir supilti "suputojusias" mieles.Tesla minkyti apie 10min,kol bus elastinga,jei reikia truputi ideti miltu,bet tesla turi buti minksta!.Tada ja uzdengti ir padeti siltai val,kad pakiltu.
Pakilusia iskocioti ir aptepti aguonu misiniu sumaisytu su trupuciu pieno.
Susukti vyniotini.Vyniotini deti i riebalais istepta kekso forma,pastatyti siltai,,kad dar pakiltu.
Ikaitinti orkaite 170C.Kepti 50min.Iskepusi apibarstyti cukraus pudra.
Nu koks skanus gavosi,toks slapias.
500g miltu,
1pakelis sausu mieliu(arba 30g svieziu),
1 kiausinis,
2 tryniai,
125g sviesto,
125g cukraus,
1 pakelis vanilinio cukraus,
250g miltu,
1v.s.romo,
truputis druskos,
Idarui:
pusantros stiklines paruosto aguonu misinio(arba aguonu ismirkintu,sumaltu ir sumaisytu su cukrumi).pieno,cukraus pudros.
Piena pasildyti,ideti sauksta cukraus,mieles,ismaisyti,kad mieles istirptu ir pastatyti siltai kad suputotu.
Miltus persijoti,supilti istirpinta sviesta,cukru,druska,kiausini,trynius,vanilina,roma,druska ir supilti "suputojusias" mieles.Tesla minkyti apie 10min,kol bus elastinga,jei reikia truputi ideti miltu,bet tesla turi buti minksta!.Tada ja uzdengti ir padeti siltai val,kad pakiltu.
Pakilusia iskocioti ir aptepti aguonu misiniu sumaisytu su trupuciu pieno.
Susukti vyniotini.Vyniotini deti i riebalais istepta kekso forma,pastatyti siltai,,kad dar pakiltu.
Ikaitinti orkaite 170C.Kepti 50min.Iskepusi apibarstyti cukraus pudra.
Nu koks skanus gavosi,toks slapias.
Ryt norėčiau išsikepti šitą mielinį pyragą, bet nesuprantu ar dar tiek miltų ar ko kito?
--------------------