QUOTE(pumpica @ 2009 10 19, 11:16)
oi kaip skaniai atrodo ir skamba
ar nera tortukas saldus?
ir kaip suprantu, i viena pertepima dedamas nevirtas pudingas, o kita virtas?
Asmeniskai man, kai dejau cukraus labai nedaug, tai jo lyg ir truktu truputi.Iabu pertepimus dedasi virtas pudingas, svoris jau isvirto pudingo dedasi.
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 19, 11:33)
o jis aisku nemazas gaunasi?
Nu nelabai toks ir didelis, as dariau i 23cm. forma.
QUOTE(pumpica @ 2009 10 19, 15:17)
na dar sykeli skaitau recepta, bet su tais pudingais nieko nesuprantu
Kaip ten ju gramai skaiciuojasi -jau isvirtu? virti piene? nes pokelyje kiek zinau siaip 40 gr. lyg
Srove, auuu
Virti piene, gramai jau isvirtu dedasi.As i rudaji sudejau visa pudinga ir supratau, kad padauginau(reikejo laikytis recepto normos), nes gavosi skystokas, tai i vidurini nedejau zelatinos, o virsutinio daug gavos, tai skystokas buvo, idejau kad sustingtu, tas kur skystas, kaip turejo buti, tai super.Jei buciau laikiusis recepto pudingo normu, tai dar geriau butu, nors ir taip skanus gavos.Tiesa dar sulaisciau biskvitus beveik pilna stikline rugstoku vandeniu, tai sakyciau pats tas, nei slapias, nei sausas.Dar pamirsau parasyti, kad biskvitus kepiau per du kartus , paskui juos perpjoviau per puse.