Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(daividija @ 2009 09 30, 19:51)
labai skaniai atrodo,kaip tik siandien nusipirkau figu ir galvoju su kuo jos valgomos doh.gif

gali vienas krimsti, o gali saldziai ar suriai pateikti wub.gif
Atsakyti
Rolando šokoladinis pyragas

Iš Rasiuko virtuvės

* 4 kiaušiniai,
* 1 stiklinė cukraus,
* 200g sviesto,
* 6 šaukštų miltų,
* 2-3 šaukštai kakavos,
* 1 arbatinį šaukštelį sodos,
* poros šaukštų grietinės.

Glajus:

* 1 plytelė juodo šokolado,
* trupučio sviesto,
* šlakelio pieno.

Taigi suplakam kiaušinius ir cukrų. Sudedam miltus, sviestą, gerai išplakam. Tuomet sudedam kakavą, ir gesintą sodą su grietine (grietinėje išmaišome sodą), gerai išmaišome. Dedame į kepimo indą. Pašauname į įkaitintą 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame 35 min. Pasiruošiame glajų: ištirpiname šokoladą ,sudedame sviestą ir pieną. Užpilame ant pyrago.
user posted image
user posted image

Labai skanus pyragas. rekomenduoju wub.gif
Atsakyti
Mergaites, ar kuri bandet daryti koki nors pyraga ar torta su Philadelfija suriu. Nusipirkau pirma kart, o ji, rupuze, pasirodo surus blink.gif . Kazi cukrus permus ta suruma g.gif
Kalbu apie krema tortui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 02 spalio 2009 - 11:32
QUOTE(Asseni @ 2009 10 02, 12:13)
Mergaites, ar kuri bandet daryti koki nors pyraga ar torta su Philadelfija suriu. Nusipirkau pirma kart, o ji, rupuze, pasirodo surus blink.gif . Kazi cukrus permus ta suruma  g.gif
Kalbu apie krema tortui

Esu darius ne karta morku pyraga (gaila pameciau recepta, jeginis pyragas buvo unsure.gif ) ir jis apsitepdavo kremu is philadelfijos (bet ar jis tikrai surus, man lyg toks beskonis rodydavos g.gif ) - super tinka thumbup.gif

Tam pyragui kremas su cukraus pudra darydavosi, nejausdavom nieko suraus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 02 spalio 2009 - 12:43
O man jaucias tas surumas... blush2.gif per jautrus mano skonio receptoriai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 08 31, 16:38)
Idesiu ir as pyraga biggrin.gif
labai panasu i simsom,tik su varske.
0,5kg varskes,
1,5 stiklines cukraus,
250g margarino,
2 kiausiniai,
3 stiklines miltu,
1a.s.kepimo milteliu,
razinu.

user posted image
user posted image

Kepiau jau karta, laabai skanus 4u.gif siandien vel kepsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 10 02, 12:13)
Mergaites, ar kuri bandet daryti koki nors pyraga ar torta su Philadelfija suriu. Nusipirkau pirma kart, o ji, rupuze, pasirodo surus blink.gif . Kazi cukrus permus ta suruma  g.gif
Kalbu apie krema tortui

kažkur namie turiu visą lankstinuką iš Vokietijos su desertais ir tortais su Philadelfija.pati vieną dariau..... kiek atsimenu buvo skanu g.gif
Atsakyti
Asseni, rusiškai supranti?
Va čia labai daug receptų iš šio sūrio wink.gif
Aš dariau tortą su braškėm, visi labai gyrė good.gif bet man jautėsi šiek tiek tas sūrumas topsecret.gif
Atsakyti
Vakar kepiau "Bounty" tortuką,nu laaaabai skanus,tik man šiektiek kremas riebokas gavosi,bet šeip superinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 10 02, 10:53)
Rolando šokoladinis pyragas

Tikrai labai skanus, iskepiau ir as, aciu uz nuoroda!
Atsakyti
Gal galit pasiulyti koki nors saldu receptuka, bet, kad jo paruosimui nereiketu orkaites? Man labai reikia, bet turiu per mazai patirties sioje srityje ax.gif Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flooding @ 2009 10 04, 12:04)
Gal galit pasiulyti koki nors saldu receptuka, bet, kad jo paruosimui nereiketu orkaites? Man labai reikia, bet turiu per mazai patirties sioje srityje  ax.gif  Buciau labai dekinga  4u.gif

pasiieskok ciatikrai rasi sau tinkama kazka bigsmile.gif
Atsakyti