ar keturkampeje skardoje ?
QUOTE(Olesta @ 2009 09 26, 19:35)
Kadangi labai atsirado nemažai susidomėjusių svočios torto sudėtimi, tai rašau, bet nežinau kokio pavadinimo, gal tiesiog vaisinis tortas
receptuką davė Asseni
Grietinininiams biskvitams:
1 kiaušinis
3/4 stiklinės cukraus
1 stiklinė miltų
200 g grietinės
1 a.š. sodos
kiaušinį išplakti su cukrumi, sodą nugesinti grietinėje ir supilti į plakinį, dar paplakti ir pabaigoj susijoti miltus , lėtai išplakti, į skardą tiesti kepimo popierių, kepti 180 laipsnių temperatūroje 25-30 minučių... man asmeniškai labai skanu, kai įlašinu vanilės ekstrakto....
pertepimui: Jūsų mėgiami vaisiai (žali, konservuoti) ir grietinėlė (1,5 indelio pertepimui ir kažkur 300 g puošimui jei puošiame ja). Dideliam indeliui grietinėlės dedu 60-80 g cukraus priklausomai nuo vaisių rūgštumo ar saldumo, truputėlį citrinos rūgštelės....
torto surinkimas: biskvitas, vaisiai, grietinėlė, biskvitas, vaisiai, grietinėlė, taip kol sutepu 4 biskvitus
iš vienos normos gaunasi 1,5 kg tortukas
paprasta, bet greita ir skanu, pakankamai gaivu:
atsiprašau bet pjūvį turiu tik nepuošto torto

iš vienos normos tešlos gaunasi 4 biskvito sluoksniai 18 cm skersmens . Kepu per du kartus, tiksliau turiu dvi skardeles ir kepu jose per pusę padalinusi tešlą


Grietinininiams biskvitams:
1 kiaušinis
3/4 stiklinės cukraus
1 stiklinė miltų
200 g grietinės
1 a.š. sodos
kiaušinį išplakti su cukrumi, sodą nugesinti grietinėje ir supilti į plakinį, dar paplakti ir pabaigoj susijoti miltus , lėtai išplakti, į skardą tiesti kepimo popierių, kepti 180 laipsnių temperatūroje 25-30 minučių... man asmeniškai labai skanu, kai įlašinu vanilės ekstrakto....
pertepimui: Jūsų mėgiami vaisiai (žali, konservuoti) ir grietinėlė (1,5 indelio pertepimui ir kažkur 300 g puošimui jei puošiame ja). Dideliam indeliui grietinėlės dedu 60-80 g cukraus priklausomai nuo vaisių rūgštumo ar saldumo, truputėlį citrinos rūgštelės....
torto surinkimas: biskvitas, vaisiai, grietinėlė, biskvitas, vaisiai, grietinėlė, taip kol sutepu 4 biskvitus

paprasta, bet greita ir skanu, pakankamai gaivu:
atsiprašau bet pjūvį turiu tik nepuošto torto


iš vienos normos tešlos gaunasi 4 biskvito sluoksniai 18 cm skersmens . Kepu per du kartus, tiksliau turiu dvi skardeles ir kepu jose per pusę padalinusi tešlą
