Tortas be pavadinimo
Tamsiam biskvitui;
80gr. Sviesto
50 gr. Juodo sokolado
2 kiausiniai
3 saukstai su kauou cukraus
30gr. Krakmolo
70gr.miltu
1 arb. Saukstelis kep. Milteliu
Minksta sviesta issukti su cukrumi, supilti istirpdyta, atvesinta sokolada, sukti mikseriu, sudeti kiausinius vel sukti.Miltus ismaisyti su krakmolu ir kep. Milteliais ir isijoti I tesla, ismaisyti ir kepti apie 20 min. 185temp.-23cm. istrizaineje.(ja istepti sviestu ir pabarstyti miltais pries kepant).Atvesusi perpjauti 2 dalis.
Sviesiam biskvitui;
3 kiausiniai
100gr. Cukraus
6saukstai aliejaus
280gr. Miltu
Pakelis vanilino
Pusantro pakelio(mazo)kepimo milteliu.
Saukstas kondensuoto pieno
Kiausinius suplakti su cukrumi ir vanilinu iki purios mases, supilti alieju, kondensuota ir dar paplakti, isijoti miltus su kepimo milteliais ir plakti mikseriu 3 min., po to saukstu iskilnoti tesla, kad gautu oro.Kepti taip pat paruostoje formoje 180temp.apie 20 min.(tikrinti pagaliuku)Man gavosi storokas ir iskiles, tai as nupjoviau virsune.Biskvitus truputi suliejau sirupu nuo konservuotu persiku, idejau truputi rugsteles.
Tamsiam pertepimui:
200gr. Minksto sviesto, issukto
200gr.kondensuoto su kava
200gr. plaktos grietineles
Viska issukti mikseriu(turi buti vienodos temperatures)
Sviesiam pertepimui:
100gr.persikinio jogurto
5 didokos puseles konservuotu sublenderiuotu persiku
200gr. Grietineles
40gr. Zelatinos, istirpdytos ned. kiekyje vandens
350gr. Varskes, pertrintos per sieteli
Viska issukti mikseriu, padalinti I dvi dalis, zelatina taip pat padalinti, viena dali pakaitinti, kai praves supilti I viena dali mases, gerai ismaisyti.I tortine deti balta biskvita, sulieti, uzpilti ta p use mases kur pasiruosem ir padeti I saldytuva trumpam, kai tik prades stingti, uzdeti tamsu biskvita, uztepti tamsiu pertepimu, deti balta ir ta pati kartoti, kaip ir su apatiniu.
Skanus.