O-o kiek čia skanėstų naujų prikepėt net galva susisuko Daividijos pyragiukas - nu ir aš į jį mikliai įsisukčiau, jau taip skaniai atrodo tortukas (kur prieš kelis lapus įdėtas) tai išvis pakerėjo O jau Nerytės sausainukai tiesiai per monitorių prašosi suvalgomi - jau tokie gražūs, o fotkės kooookios tobulos kaip atvirutės Olestos tortuko gabaliukas - laaabai gerulis
Mielines bandeles
tesla:
300ml silto pieno
2v.s. cukraus
ziupsnelis druskos
1v.s.sausu mieliu
50g sviesto
3 puodukai miltu
1kiausinis aptepimui
Visus produktus sumaisyti,ideti tesla i miltais pabarstyta inda ir kildinti siltai apie 1val.
idarui naudojau cinamona su cukrum ir musu varske su abrikosu uogiene...
tesla:
300ml silto pieno
2v.s. cukraus
ziupsnelis druskos
1v.s.sausu mieliu
50g sviesto
3 puodukai miltu
1kiausinis aptepimui
Visus produktus sumaisyti,ideti tesla i miltais pabarstyta inda ir kildinti siltai apie 1val.
idarui naudojau cinamona su cukrum ir musu varske su abrikosu uogiene...
merginos ar kepet kuri torta "Menulis"?
sakykit kaip skonis ir kuo galima pakeisti citr.romo ir apelsinu esencijas?
sakykit kaip skonis ir kuo galima pakeisti citr.romo ir apelsinu esencijas?
QUOTE(*B.A* @ 2009 09 17, 15:15)
merginos ar kepet kuri torta "Menulis"?
sakykit kaip skonis ir kuo galima pakeisti citr.romo ir apelsinu esencijas?
sakykit kaip skonis ir kuo galima pakeisti citr.romo ir apelsinu esencijas?
as kepiau,manau gali is viso nedet arba pakeist kazkiek sulciu ar zievele vaisiaus
QUOTE(mmergyte @ 2009 09 17, 16:47)
as kepiau,manau gali is viso nedet arba pakeist kazkiek sulciu ar zievele vaisiaus
o kaip skonis??nera kremas baisiai riebus?
QUOTE(*B.A* @ 2009 09 17, 16:49)
o kaip skonis??nera kremas baisiai riebus?
nu as kaip tortu nevalganti pasakysiu tiek normalus tas tortas,tik tingeciau ji dar karta kept,del tu laksteliu kepimo o siaip skanu pabandyti tikrai verta
QUOTE(mmergyte @ 2009 09 17, 16:54)
nu as kaip tortu nevalganti pasakysiu tiek normalus tas tortas,tik tingeciau ji dar karta kept,del tu laksteliu kepimo o siaip skanu pabandyti tikrai verta
na,del kepino tai man netingu..tik kad tas kremas man kelia nerima...
Rafaelo kremas jau buvo riebokas,o ten trigubai maziau sviesto negu Menulyje tad nzn nzn ar verta bandyti gal ka lengvesnio paieskot,bet kad reik greitai paruosiamo ir lengvo,nes rytoj turiu ji pagaminti ir isvezti
Tortas be pavadinimo
Tamsiam biskvitui;
80gr. Sviesto
50 gr. Juodo sokolado
2 kiausiniai
3 saukstai su kauou cukraus
30gr. Krakmolo
70gr.miltu
1 arb. Saukstelis kep. Milteliu
Minksta sviesta issukti su cukrumi, supilti istirpdyta, atvesinta sokolada, sukti mikseriu, sudeti kiausinius vel sukti.Miltus ismaisyti su krakmolu ir kep. Milteliais ir isijoti I tesla, ismaisyti ir kepti apie 20 min. 185temp.-23cm. istrizaineje.(ja istepti sviestu ir pabarstyti miltais pries kepant).Atvesusi perpjauti 2 dalis.
Sviesiam biskvitui;
3 kiausiniai
100gr. Cukraus
6saukstai aliejaus
280gr. Miltu
Pakelis vanilino
Pusantro pakelio(mazo)kepimo milteliu.
Saukstas kondensuoto pieno
Kiausinius suplakti su cukrumi ir vanilinu iki purios mases, supilti alieju, kondensuota ir dar paplakti, isijoti miltus su kepimo milteliais ir plakti mikseriu 3 min., po to saukstu iskilnoti tesla, kad gautu oro.Kepti taip pat paruostoje formoje 180temp.apie 20 min.(tikrinti pagaliuku)Man gavosi storokas ir iskiles, tai as nupjoviau virsune.Biskvitus truputi suliejau sirupu nuo konservuotu persiku, idejau truputi rugsteles.
Tamsiam pertepimui:
200gr. Minksto sviesto, issukto
200gr.kondensuoto su kava
200gr. plaktos grietineles
Viska issukti mikseriu(turi buti vienodos temperatures)
Sviesiam pertepimui:
100gr.persikinio jogurto
5 didokos puseles konservuotu sublenderiuotu persiku
200gr. Grietineles
40gr. Zelatinos, istirpdytos ned. kiekyje vandens
350gr. Varskes, pertrintos per sieteli
Viska issukti mikseriu, padalinti I dvi dalis, zelatina taip pat padalinti, viena dali pakaitinti, kai praves supilti I viena dali mases, gerai ismaisyti.I tortine deti balta biskvita, sulieti, uzpilti ta p use mases kur pasiruosem ir padeti I saldytuva trumpam, kai tik prades stingti, uzdeti tamsu biskvita, uztepti tamsiu pertepimu, deti balta ir ta pati kartoti, kaip ir su apatiniu.
Skanus.
Tamsiam biskvitui;
80gr. Sviesto
50 gr. Juodo sokolado
2 kiausiniai
3 saukstai su kauou cukraus
30gr. Krakmolo
70gr.miltu
1 arb. Saukstelis kep. Milteliu
Minksta sviesta issukti su cukrumi, supilti istirpdyta, atvesinta sokolada, sukti mikseriu, sudeti kiausinius vel sukti.Miltus ismaisyti su krakmolu ir kep. Milteliais ir isijoti I tesla, ismaisyti ir kepti apie 20 min. 185temp.-23cm. istrizaineje.(ja istepti sviestu ir pabarstyti miltais pries kepant).Atvesusi perpjauti 2 dalis.
Sviesiam biskvitui;
3 kiausiniai
100gr. Cukraus
6saukstai aliejaus
280gr. Miltu
Pakelis vanilino
Pusantro pakelio(mazo)kepimo milteliu.
Saukstas kondensuoto pieno
Kiausinius suplakti su cukrumi ir vanilinu iki purios mases, supilti alieju, kondensuota ir dar paplakti, isijoti miltus su kepimo milteliais ir plakti mikseriu 3 min., po to saukstu iskilnoti tesla, kad gautu oro.Kepti taip pat paruostoje formoje 180temp.apie 20 min.(tikrinti pagaliuku)Man gavosi storokas ir iskiles, tai as nupjoviau virsune.Biskvitus truputi suliejau sirupu nuo konservuotu persiku, idejau truputi rugsteles.
Tamsiam pertepimui:
200gr. Minksto sviesto, issukto
200gr.kondensuoto su kava
200gr. plaktos grietineles
Viska issukti mikseriu(turi buti vienodos temperatures)
Sviesiam pertepimui:
100gr.persikinio jogurto
5 didokos puseles konservuotu sublenderiuotu persiku
200gr. Grietineles
40gr. Zelatinos, istirpdytos ned. kiekyje vandens
350gr. Varskes, pertrintos per sieteli
Viska issukti mikseriu, padalinti I dvi dalis, zelatina taip pat padalinti, viena dali pakaitinti, kai praves supilti I viena dali mases, gerai ismaisyti.I tortine deti balta biskvita, sulieti, uzpilti ta p use mases kur pasiruosem ir padeti I saldytuva trumpam, kai tik prades stingti, uzdeti tamsu biskvita, uztepti tamsiu pertepimu, deti balta ir ta pati kartoti, kaip ir su apatiniu.
Skanus.
[quote=Aguonėlė,2009 09 18, 09:26]
[/quote]
Srove, tortas atrodo tobulai dabar prie arbatos su malonumu suvalgyciau gabaliuka
[/quote]
Prasom vaisintis, net arbatos nereikia, lenda gerai
[/quote]
Srove, tortas atrodo tobulai dabar prie arbatos su malonumu suvalgyciau gabaliuka
[/quote]
Prasom vaisintis, net arbatos nereikia, lenda gerai
Srove,koks gabaliukas skanulis,kaip dabar sukirsciau net negalvojus.