Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(Sigitaw @ 2009 09 13, 05:39)

Bezdzioniu duona(Monkey bread)
  lotuliukas.gif



Oho, tikrai nerealiai atrodo thumbup.gif wub.gif Išsisaugojau - bandysiu būtinai!
Neryte, o kodėl nesiryžti? Tau juk viskas visada puikiai pavyksta ax.gif
Atsakyti
user posted image
o cia tai ka spejau nufotkint bigsmile.gif mano rafaelo svajone biggrin.gif

tikrai labai skanus tortas thumbup.gif rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
B.A. labai jau gaiviai atrodo, o spalvos kokios fainos bigsmile.gif
aš irgi atnešu tik nežinau kaip pavadinti g.gif nes sudėjau ką turėjau ir gavosi ne Rafaelo svajonė, bet Karamelinė svajonė tongue.gif o torto atsiradimo istorija tokia, kad vakar šaldytuve turėjau vieną indelį grietinėlės su šiandien besibaigiančiu galiojimo laiku, išpilti gaila, o kažko naujo pirkti pertepimui nei laiko nebuvo vakare vėlai, nei noro po kelionės, taigi apėjau visas spinteles ir štai ką gavau:

biskvitą kepiau Rafaelo svajonės torto, tik cukraus ir miltų pamažinau, taigi biskvitui ėmiau

5 XL kiaušinius
200 g cukraus
200 g miltų
vanilės kvapų aliejiniu pavidalu iš akies
kepimo miltelių 1,5 arb. šaukštelio
57 g aliejaus
kiaušinius išplakiau su cukrumi ir vanilės kvapais, plakdama įpyliau aliejaus, dar paplakiau, tada susijojau miltus ir gerai permaišiau šaukštu. Ėmiau didelę skardą, patepiau aliejumi, supyliau visą tešlą, kepiau 190 laipsnių temperatūroje 15 minučių....
ataušusį biskvitą supjausčiau į 4 dalis...

kremui išplakiau 450 g grietinėlės be nieko, į ją įdėjau kambario temperatūros Rududu indelį (nepilnas, koks šaukštas buvo nuimtas) ir šaukštu įmaišiau į grietinėlę, ten pat įpyliau apie 50 g kokoso drožlių, viską permaišiau....

sulaistymui ėmiau 2 citrinų sultis, apie 180-200 ml virinto vandens, 1 a.š. cukraus, sirupo viso nesupyliau, nes biskvitas buvo nepažįstamas, o būtų nepamaišę ir gausiau sulieti, bet ir taip labai skanu, kitą kartą drąsiai laistysiu daugiau...

torto surinkimas:

biskvitą sulaisčiau sirupu, pertepiau, grietinėlės-rududu kremu, uždėjau antrą biskvitą, užpyliau 100 g šokolado tirpinto ant garų vonelės su 4 šaukštais pieno kaip juodam miškui, vėl biskvitas, vėl laisčiau, vėl grietinėlės kremas, per naktį pastovėjau, ryte skaniausias tortas thumbup.gif bus kartojamas ne kartą ax.gif


user posted image



Atsakyti
Aš šį receptą irgi pasikoregavau, cukraus dėjau 200g., į kremą kokoso 75g., o citriną sulaistymui tik vieną- tai gavosi labai svelnaus skonio ir nepersaldus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 14, 09:19)
B.A. labai jau gaiviai atrodo, o spalvos kokios fainos  bigsmile.gif
Karamelinė svajonė

mano papuosimai kaip visada nepakartojami lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
o Tavo torciukas visai faina NAUJA Rafaelo interpretacija bigsmile.gif Reikes butinai isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
mano visai plikas ir nepuoštas ale labai skanus ax.gif originalą irgi reikės išsibandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 14, 12:53)
mano visai plikas ir nepuoštas ale labai skanus  ax.gif originalą irgi reikės išsibandyti  rolleyes.gif

na ir ka kad plikas?? bigsmile.gif skrandziui visai vienodai kaip atrodo,svarbiau skonis mirksiukas.gif
Atsakyti
vat būtent, man papildomi kremai ne į naudą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 14, 13:32)
vat būtent, man papildomi kremai ne į naudą  ax.gif

kokiai moteriai jie i nauda?? lotuliukas.gif
Atsakyti
parašysiu dar vieną saldų receptą, gavau visai šviežią, labai gal tiktų konservavimo puslapį, bet sako tinkamas reikalas tortams būtų, tai įdėsiu čia, jei tiks, rytoj įdėt galėsiu foto, kol kas turiu tik supjaustytam variante, taigi:

rytoj virsiu labai įdomų reikalą, sako tiktų tortams pertepti į kokį vidurinį sluoksniuką, nežinau kas gausis, bet supjausčiau, palikau atsirasti sultims

1 kg kriaušių
1 apelsinas
1 citrina
100 g juodo šokolado
300 g cukraus
kriaušes nulupti, išsėklinti, supjaustyti smulkiai, apelsino žievelę nutarkuoti, apelsiną supjaustyti smulkiai, išspausti citrinos sultis, 1 šaukštą citrinų sulčių supilti į vaisius (verdant ragauti, ar nereikia daugiau), šokoladą sutarkuoti, viską palikti su cukrumi iki ryto 12-ai valandų, o iš ryto virti 15-20 min. ir išpilstyti į stiklainiukus 4u.gif kaip pagardas prie ledų ir šiaip kur sugalvojat, ten dėkit, jei tik patinka 4u.gif
Atsakyti
user posted image


Medutis pagal Cipciuka

puostas grietinele
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 09 13, 21:13)
Neryte, o kodėl nesiryžti? Tau juk viskas visada puikiai pavyksta  ax.gif

nesiryztu, atrodo perdaug ten to sukimo, liejimo, kepimo biggrin.gif
o jau kam ryztuosi tai dazniausiai gaunasi blush2.gif
persimeciau ant sausainiu, vakar iskepiau labai skaniu sausainiu, kuriu siandien jau nebeliko doh.gif
Atsakyti