daividija, 11 Lap 2009 - 11:53, parašė:
daividija, 11 Lap 2009 - 11:53, parašė: ![]()
mascarpone suris
daividija, ačiū tau





RiMami, 11 Lap 2009 - 10:13, parašė:
RiMami, 11 Lap 2009 - 10:13, parašė: ![]()
daividija, ačiū tau
![]()
![]()
būūūūtinai pamėginsiu artimiausiu metu
nu jei gausis - tai bus metų recepto atradimas
Larissa, 11 Lap 2009 - 00:01, parašė:
Larissa, 11 Lap 2009 - 00:01, parašė: ![]()
o paprastos varškės net su geru blenderiu neišeina man sutrinti iki visiškai vientisos konsistencijos
Larissa, 11 Lap 2009 - 01:01, parašė:
Larissa, 11 Lap 2009 - 01:01, parašė: ![]()
kad visada prašom
![]()
![]()
čia,forume,pasidalino geri žmonės dar įdomesniu dalykukai skaitau tokius receptus visada pagalvoju:kažkas gi dasiprotėjo TAI padaryti
![]()
daividija, 11 Lap 2009 - 12:04, parašė:
daividija, 11 Lap 2009 - 12:04, parašė: ![]()
mergaites,jei noresit parasysiu ir mascarpones surio receptuka
*Jonė*, 11 Lap 2009 - 21:40, parašė:
*Jonė*, 11 Lap 2009 - 21:40, parašė: ![]()
Srove,o kremas neriebus?
Srove, 11 Lap 2009 - 20:51, parašė:
Srove, 11 Lap 2009 - 20:51, parašė: ![]()
Man tai ne, nes juk grietineles 170gr. ir sviestuko 100gr., visa kita pienas, varske, krakmolas, gali nedeti sviesto, tada ir varskes nedek, bet kremas gausis skystokas, uzsaldysi, nieko neatsitiks, bet antra vertus, toks kiekis varskes, su 100gr. sviesto, tai irgi paliesina.Nu nezinau, galima juk visaip bandyti, padarysi karta, paskui matysi, ka sau prisitaikysi.Tiesa PAMIRSAU PARASYTI, KAD JI REIKIA KISTI i kamera porai val.Tik kaip nors saugoti nuo pasaliniu kvapu
.
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė