QUOTE(iewike @ 2009 09 25, 16:21)
jo, 25 litrai i metus uz 1 ha:)
Nu blin koks sudas! ka su tiek veikti?
arba sumazino doze arba cia kazkas ne taip nes tas mano pazystamas tikrai nera stambus ukininkas (nieko pardavimui neaugina , o laiko tik kokias 5 karves ir kelias kiaules), bet saliarka veza ir veza
ir man i golfuka ipildavo.
Papildyta:
QUOTE(ūkio bitė @ 2009 09 25, 17:00)
Apie Saliarką:
Užtenka ūkio registravimo pažymėjimą lengvojoje A/M vežiotis (nu da ir pora dydelių mūtarkų bardačioke nepakenktų) , o sutuoktinis(ė) gali būti ūkininko Partneris (kaip jam ir privalu būti pagal Vedybų įžadus).
Nu jo ir as nesupratau kas tos mutarkos
gal verzles?
tai taip gaunasi jog uztenka tureti ukininko pazymejima ir gali deginti dyzeliuka papigiam?
buciau zinojes, budamas studentas, palanga buciau lankes kozna savaitgali
o tai laukdavau kol koks biznesmenas grys is soviecko su pigesne salerka
P.S. nors man keistai atrodo jog uztenka ukininko pazymejimo ir gali varyti su lengvala masina. tai kam tada pasakyta jog gali buti tik vienas automobilis ukio reikalams i kuri gali pilti zymeta dyzeli?
isikisu i kisene pazymejima ir vairuoju ka tik noriu
nors cia Lietuva! cia hektara sudo tiesiai gali apeiti, jei tik rimtiems veikejams tai naudinga
istikro paemus tai koks cia skirtumas su kokia masina as vaziuosiu vistiek tiek pat kuro sudeginsiu. tas pats kaip ir su draudimu: koks skirtumas kad as turiu 5 masinas? jug vienu metu as galiu vairuoti tik viena! tai kam penki draudimai?
uzsieni i tai ziuri visai kitaip, bet uzsieni ir lietus lyja kitaip
cia jau pyktis kalba nebe as