Įkraunama...
Įkraunama...

Ūkininkai ir jiems prijaučiantys

QUOTE(irisas @ 2010 02 09, 19:15)
O kodėl jūs čia taip skriaudžiat savo brolius?  g.gif jėzau, kaip gerai, kad pas mus taip nebuvo, pirmi sugalvojom namą statytis, tai ir sklypo dalį pasirinkom kurią norėjom. O kitos dalys po lygiai tarp brolio ir sesės  cool.gif Kažkaip nelabai įsivaizduoju, kad ir aš savo brolį norėčiau taip apstumt  schmoll.gif

Ne taip supratai. mes nenorim nieko apstumt, mes tik baiminames kad nebutumem patys apstumti.
Isivaizduokit jog buna ir tokiu broliu/seseru, kurie blogesni uz koki pikta kaimyna. kurie stengiasi ismelzti naudos is bet kur ir jiems nesvarbu kas bus, tures brolis/sese valgyt paskui ar ne, svarbu, kad jis dabar gales save pasilepinti kokiu nenaudingu dalyku, kaip balium su draugais pries kuriuos norisi pavaidinti, ar kokiu pasivazinejimu su limuzinu ir pan. Tai isivaizduokit situacija jei pasistatai nama ant mamos zemes ir po jos mirties godusis brolis/sese pradeda reiksti pretenzijas i tavo turta tik esanti mamos vardu. Cia ne tas atvejis kai su normaliu broliu/sese susikivirciji del kasko, nusibodo gincytis, numojei ranka ir nuejei, tokie zmones buna gudrus ir nejaucia nei saiko nei ribu tai atsukes nugara, tarsi gincas baigtas, pasiziuri jog jis/si jau krauna tavo daiktus i maisa!
Vien apie savo broli as galeciau parasyti labai stora knyga ir manau daug kam uzvirtu kraujas ja beskaitant. bet cia ne ta tema
Kaip sakoma nori susipykti su giminaiciu - paskolink jam pinigu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serzas: 09 vasario 2010 - 23:40
QUOTE(serzas @ 2010 02 10, 00:25)
Ne taip supratai. mes nenorim nieko apstumt, mes tik baiminames kad nebutumem patys apstumti.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vadinas auklėjimas šeimoj nekoks lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 02 09, 22:39)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vadinas auklėjimas šeimoj nekoks  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Auklejimas cia ne prie ko. baltu varnu pasitaiko ir klebono seimoi, ir turtuoliu, ir skurdziu, ir aukstuomenei ir betkokioi kitoi seimoi.
Mes su broliu buvom vienodai auklejami, bet pas mane godumo jokio nera, o atsakomybes jausmu tikrai galiu pasigirti, pas mane 3 diplomai su keletu priedu, o jis 7 klases niekaip nesugebejo pabaigti
Atsakyti
lotuliukas.gif ohoho kaip cia isijautete su diskusijom apie gimines blush2.gif
na, mano situacijoje gal ir neperkastu gerkles smile.gif nors ir godumas didelis..nes siuo metu musu sklypas "tuscias" kuriame daug darbo reik idet, kad kas atsirastu smile.gif uztat nesinori visko, "per lengvai" atiduot. smile.gif kita sklypa tegu pasiima, kur viskas jau yra.kur db pats gyvena tongue.gif nei as nei mama nenorim cia likti..nors cia jau viskas kaip ir yra smile.gif niu bet cia ne i tema doh.gif

Brangieji, gal kas zino kur man kreiptis Vln del Ukininko pazymejimo?konsultac ir pan.? 4u.gif
Atsakyti
Na, čia aš apie gimines filosofiškai, man absoliučiai tas pats kaip kits šeimos tvarkos biggrin.gif Atsiprašau už offtopic'ą 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau uzduoti tokius klausimus:
1. Turiu zemes ukio paskirties zeme, jau gavau KPP savada, galima formuoti kaimo turizmo ukininko sodyba. Toks klausimas: ar kaip ukinininko sodyba praeisiu su vasarnamio tipo gyvenamuoju namu?
2. Zinau, kad turi buti vandentiekis, elektra, kanalizacija, bet tokiame name pakaktu sildymo su zidiniu tik? O gal galima forminti, kad sildymas su elektra?
3. Priduodant nama tikrina visokias varzas sienu? Ar jei pagal projekta bus, sakykim, rastinis namas 16cm ir viskas, to pakaks? Ar teks vis tik papildomai siltinti sienas, kad pasiekti varza, reikalinga ziemai?
4. Ar ukinininko sodybos gyvenamasis namas(sakykim, vasarnamis) gali buti 40 kvadratu?
5. Jei pakaktu 40kvadratu, gal tilpciau i II grupes nesudetingus statinius? Kada man nereiktu ten visokiu rangovu?
6. Ar pirtis-tai ukinininko sodybos pagalbinio ukio pastatas? Ar nameliai gali buti laikomi pagalbiniais ukio pastatais?
7. Per kiek laiko nuo visu palaiminimo gavimu reikia pastatyti sodyba ir priduoti? Nesinori su paskolom dirbti, nesinori ir paramu prasyti.

Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Turiu ukininkams ukiska klausima-kiek apytiksliai kainuoja issinuomot 7 ha zemes ukio paskirties zemes ? Apskritai, kokios kainos ?
Atsakyti
QUOTE(murzius @ 2010 03 09, 21:12)
Turiu ukininkams ukiska klausima-kiek apytiksliai kainuoja issinuomot 7 ha zemes ukio paskirties zemes ? Apskritai, kokios kainos ?

Mes nuomojam uz 500 lt/ha metams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 03 10, 08:14)
Mes nuomojam uz 500 lt/ha metams 4u.gif

Tai gal jusu zeme randasi prie ezero ar grazioje vietoje ? Kaina nemaza g.gif
Atsakyti
QUOTE(murzius @ 2010 03 10, 09:54)
Tai gal jusu  zeme randasi prie ezero ar grazioje vietoje ? Kaina nemaza  g.gif

O koks skirtumas-grazi vieta ar negrazi, jei ZEMES UKIO PASKIRTIES? Rimti ukininkai ziuri i zemes derlinguma, o ne supanti grozi. Atvaziuoja, paseja rugius/kviecius, atvaziuos tik nupjauti, nes net sutartyje parasyta, jog jokiu svetimu koju cia nebus, jokiu palapiniu, jokiu tualetu. Tik darbas. Ir leidimas deklaruoti ta zeme.
Taip, musu zeme grazioje vietoje, ant ezero kranto drinks_cheers.gif
Atsakyti
Paklaidziojau po "Aruoda". Nuomos ar pardavimo kainos prasideda nuo 7000 lt. /ha. Debilai spekuliantai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murzius: 10 kovo 2010 - 19:40
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 03 10, 10:10)
O koks skirtumas-grazi vieta ar negrazi, jei ZEMES UKIO PASKIRTIES? Rimti ukininkai ziuri i zemes derlinguma, o ne supanti grozi. Atvaziuoja, paseja rugius/kviecius, atvaziuos tik nupjauti, nes net sutartyje parasyta, jog jokiu svetimu koju cia nebus, jokiu palapiniu, jokiu tualetu. Tik darbas. Ir leidimas deklaruoti ta zeme.
Taip, musu zeme grazioje vietoje, ant ezero kranto drinks_cheers.gif

Pasistojo klausimas. Ar reik moket mokescius VMI ? Man isaiskino, kad nuoma tai verslas ir reik pasidalint su valstybe. Gal kas zinot kiek reik moketi ?
Atsakyti